Transparent
Inloggen
Sluiten

Jay Gorter voorlopig bij Ajax in het doel

18 augustus 2023 19:11 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Jay Gorter voorlopig bij Ajax in het doel; image source: Pro Shots

Jay Gorter is voorlopig de eerste doelman van Ajax. Dat heeft Maurice Steijn bevestigd in gesprek met Ajax.nl. "Wij hebben er deze week goed naar gekeken met z'n allen. Met Diant Ramaj en Ja Gorter hebben we twee talentvolle keepers. Ik heb nu gekozen voor Gorter omdat hij al langer bij de groep zit en onze stijl van spelen meer beheerst", aldus Steijn. "Hij kent de jongens in de achterhoede goed en spreekt de taal. Het zijn kleine dingen die in zijn voordeel vallen, want ze zitten dicht bij elkaar. Ik kies nu voor Jay."

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gorter jay steijn achterhoede beheerst diant kies maurice ramaj stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Leuk dat Gorter de kans krijgt. Zo ben je van potentiële 4e doelman (Rulli, Pasveer, aankoop: Ramaj) ineens 1e doelman. Het leven kan raar lopen.
+6/-0

9 maanden geleden
Gun het Gorter van harte. Maak het maar waar nu. Zou geweldig zijn als we een topper in huis hebben.
+5/-0

9 maanden geleden
Veel mensen hier hebben maanden geschreeuwd om Gorter. Nu gaan we het zien. Ik ben zelf wat minder overtuigd, maar ik ken Ramaj ook niet dus op de keuze valt op dit moment weinig af te dingen.
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Veel keus hebben we niet. Ik snap dat ze nog niet voor Ramaj kiezen. Bij Go Ahead deed Gorter het heel behoorlijk, dus je zou zeggen dat hij het wel kan. Wellicht wordt hij wat rustiger zodra hij wat vaker onder de lat heeft gestaan. Nog een nieuwe keeper halen is dodelijk natuurlijk. Ik had het misschien wel gedaan voor wat zekerheid, maar het is te begrijpen dat ze het nu zo laten.
+4/-0

9 maanden geleden
Eerst miljoenen aankoop voor andere “2e” keeper en nou dan toch Gorter???
Ik hoop en gun hem het beste maar blijf het wel raar vinden!!
Nogmaals, ik denk dat ons Aller Ajax nog wel eens kan verrassen (verassen, kom maar weer op met de grammatica regels hier!! En nee, ik kom niet met een blowtorch!!)
Wens iedereen die ons Aller Ajax een warm hart toe draagt eindelijk weer eens een seizoen waar we van hopelijk van het voetbal genieten maar eerlijk is eerlijk, dat we ook gewoon winnen van bv Excelsior en toch kampioen worden!!
Ik denk namelijk dat we dat wel worden omdat die andere 2 er al vanuit gaan dat zij dat worden( eerlijk gezegd dat ze in lampengat het al redelijk voor elkaar hebben)!!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ramaj is gehaald als tweede doelman omdat Gorter op huurbasis zou gaan vertrekken. Dat is door Steijn duidelijk uitgelegd. Hij/Ajax wilde dat Gorter wekelijks zou gaan keepen maar dan moest er een andere keeper voor in de plaats komen, Ramaj dus uiteindelijk. Gorter zou vervolgens verhuurd worden, maar dat gaat nu logischerwijs niet door omdat Rulli er maanden uit ligt.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Kent de jongens in achterhoede?
Alleen Rensch dan en die is ook zijn laatste wedstrijden als basisspeler bezig.
+2/-0

9 maanden geleden
Laat het maar zien kerel. Talent genoeg iig
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht