Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eduard Spertsyan nog steeds toptarget voor Ajax'

18 augustus 2023 12:36 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Eduard Spertsyan nog steeds toptarget voor Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano is Eduard Spertsyan nog altijd in beeld bij Ajax. De Armeen wordt gezien als een top target om in de Johan Cruijff ArenA aan de slag te gaan. Veel clubs hebben interesse getoond om Spertsyan over te nemen, maar zelf wil hij alleen maar naar Ajax vertrekken.

Over de mogelijke transfer van Spertsyan is vanuit verschillende kanten veel kritiek op Ajax verschenen omdat de club handel zou drijven met Rusland. Het Parool meldde dat er ook binnen Ajax twijfels waren of het moreel verantwoord was. Via een open brief werd vervolgens opgeroepen om Spertsyan toch naar Amsterdam te halen.




Tags

spertsyan eduard toptarget arena armeen brief drijven fabrizio handel moreel romano rusland target

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Wel ironisch dit als het doorgaat. Kudus vertrekt, een 10 die de trainers vrijwel nooit op 10 hebben gezet. Voor rechtsbuiten Kudus haal je dan een speler die vrijwel altijd op 10 speelt.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ze wilden Spertsyan al toen er nog geen interesse was voor Kudus, dus ik zie het eerder als een vervanger voor Klaassen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Vervanger voor Taylor die de laatste tijd op 10 in de weg mag lopen.
+3/-0

9 maanden geleden
Ik vind McAtee ook een interessant gerucht, maar Spertsyan is natuurlijk ook een goede speler. In ieder geval goed nieuws dat we op zoek lijken te zijn naar een nieuwe#10. Klaassen kan echt niet meer en Taylor noodgedwongen op 10 zetten bevalt mij ook niet.
+4/-0

9 maanden geleden
Wat een gezeur. Haal die gozer gewoon op. Hij wil, de trainer wil hem ook. Laat je toch niet tegen houden zeg door al die moraalridders.
+3/-1

9 maanden geleden
Ik zou deze jongen puur halen omdat iedereen dan flipt. Dat is genieten. Ik heb verder nog nooit kunnen genieten van Armeense voetballers (Manucharian staat in mijn lijstje van slechtste voetballers die ik ooit bij Ajax heb gezien) dus wat dat betreft ben ik iets minder hoopvol, maar ik heb dan ook geen diamantenogen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Tja Armeens voetbal is wat dat betreft nooit top geweest maar mogelijk is Spertsyan de uitzondering... Hij legt ze er best makkelijk in. Accelereert snel aan de bal. Ik snap wel dat er meer clubs geïnteresseerd zijn om hem binnen te halen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ach, Fins voetbal is ook nooit iets bijzonders geweest, maar toch was één van de beste voetballers die ik bij Ajax heb zien spelen een Fin. Uitzonderingen bestaan altijd.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ha ja, als je het zo bekijkt. Het blijft geweldig om op zijn tijd voetbal beelden van die fin terug te zien. Wat een klassebak was het ook.
+1/-0

9 maanden geleden
Geef deze kansarme oorlogsjongen toch gewoon een kans en haal hem op
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos