Transparent
Inloggen
Sluiten

'Josip Sutalo arriveert dit weekend in Amsterdam'

17 augustus 2023 23:01 - Johan Inan
Foto: Pro Shots

"Josip Sutalo arriveert dit weekend in Amsterdam"; image source: Pro Shots

Ajax gaat de selectie eindelijk kunnen versterken met de komst van Josip Sutalo. Dat meldt clubwatcher Johan Inan. Een akkoord over de transfersom was al bereikt, maar inmiddels is Dinamo Zagreb ook bereid om de international van Kroatië daadwerkelijk te laten vertrekken. Ajax verwacht de verdediger komend weekend al in Amsterdam. Naar verluidt betaalt Ajax een transfersom van 20 miljoen euro en dat kan via bonussen nog iets oplopen.




Discussieer mee op de forums


Tags

josip sutalo arriveert dinamo inan kroatie zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


tackle (geschorst)
9 maanden geleden
Dit is geweldig nieuws. De selectie begint langzaam op sterkte te komen om serieus kampioenskandidaat te zijn.
+9/-0

9 maanden geleden
Uitstekend nieuws! Nu zaak aan Steijn en de technische staf om te zorgen dat het ook een team wordt. Dat kan met zoveel nieuwelingen soms ook een probleem zijn, zeker als er zoveel uit het buitenland komen.

Inclusief de blessure van Rulli waardoor je nu Gorter voorlopig in het doel hebt, ga je een situatie krijgen waarin je wellicht zes, zeven of mogelijk zelfs acht nieuwe basisspelers hebt. Het liefst zouden dat er zelfs tien zijn, want Hato is de enige die voldoet...

Dat is overigens geen verwijt richting Mislintat. In mijn ogen levert hij tot nu toe gewoon uitstekend werk en is het nu gewoon noodzakelijk puin ruimen wat hij aan het doen is. Vaak zie je alleen helaas dat het dan gedwongen een tussenjaar wordt omdat het even duurt voor je een ingespeeld team hebt staan. Hopelijk blijft ons dat bespaart en kunnen we dit seizoen meteen weer knallen.
+11/-1

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens vergeet niet dat we tot 2 keer aan toe een geheel nieuwe achterhoede hebben. Iedereen valt over Rensch maar Timber was ook niet zo goed vorig seizoen dan kun je zien hoeveel tijd een ploeg nodig heb om aan elkaar te wennen
+5/-0

9 maanden geleden
Welkom bij de club. Dit is de aankoop waar ik het meest naar uitkeek.
+4/-0

9 maanden geleden
Ere wie ere toekomt ,iedereen (incl ik) was sceptisch over Mislintat, maar sinds de RVC de beurs heeft opengezet, heeft hij goed ingekocht, of het als team gaat lopen, moeten we het afwachten, maar tot nu toe, spelen ze erg bedreven en heb ik er alle vertrouwen in ,voor wat het waard is.
+4/-0

9 maanden geleden
Eindelijk goed nieuws over deze speler? Toch nog even wat mij betreft met een klein vraagteken. Maar ja, na weken het transfernieuws te hebben gedomineerd, lijkt het eindelijk aanstaande.
Nu Kudus nog verkopen en Tagliafico en Ziyech halen, moet de laatste wel even goedgekeurd worden. Dat lijkt een dingetje te zijn...
+2/-2

9 maanden geleden
Fantastisch nieuws. Sutalo is vrij sterk aan de bal. Met hem komt het voetbal er meer in en staat ook verdedigend zijn mannetje.
+3/-0

9 maanden geleden
Het staat niet in de Telegraaf, dus het klopt niet..
+1/-1

9 maanden geleden
Dikke vinger voor de azijnpissers die vooringenomen wat tegen de 'data-duitser' (en Maurice Steijn) hadden..
+5/-0

 
9 maanden geleden
Nouja, ze komen zelf met de uitspraak dat ze alleen maar voor nummers 1 op hun lijstje gingen, waarvan ik aanneem dat Sutalo de enige nummer 1 is die ze daadwerkelijk binnen weten te halen. Logisch dat de ze daarmee geconfronteerd worden toch? Vind de hele euforie ook erg vroegtijdig, laten we na 10 wedstrijden in de eredivisie, waarin we tegen PSV, AZ, Feyenoord, Twente en Utrecht spelen, alsmede en de 2 EL kwalificatiewedstrijden en wat groepswedstrijden nou maar kijken of die euforie terecht is of niet. Zondag 29 Oktober, 17:00, dan mag je je dikke vinger laten zien of die inslikken. Ik hoop op het eerste trouwens!
+3/-3


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos