Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax nadert akkoord met West Ham United over Mohammed Kudus'

17 augustus 2023 19:13 - The Guardian
Foto: Pro Shots

"Ajax nadert akkoord met West Ham United over Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

Mohammed Kudus staat op het punt om alsnog te vertrekken bij Ajax. The Guardian meldt de club een akkoord nadert met West Ham United over een transfersom van 40 miljoen pond, omgerekend bijna 47 miljoen euro. Technisch directeur Tim Steidten van de Engelse club sprak donderdag in Amsterdam met Ajax en is vol vertrouwen dat de transfer snel afgerond kan worden.

Meer op The Guardian




Discussieer mee op de forums


Tags

ham kudus west guardian steidten tim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
En nu Ziyech halen! Ow, die is al weg…
+1/-3

 
9 maanden geleden
Nee, die is voor de tweede keer in korte tijd bij een club niet door de medische keuring gekomen. Dat zijn inderdaad de spelers die je dan moet gaan halen.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Weet je dat wel zeker?
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
9 maanden geleden
Ik las dat dit gerucht al was ontkracht. Regeren is vooruitzien en dat Kudus weg zou gaan kon ik je vorig jaar al vertellen. Ziyech was een kans voor open doel: speler die perfect past in het Ajax-spel, was in de uitverkoop, is ervaren, spelverdeler, zou oren hebben naar een terugkeer en een garantie op assists (die we met Tadic zijn verloren). Daarnaast een vrije trappen specialist vanaf rechts. Als Kudus zo weg is (en Ajax +45 miljoen kan bijschrijven) kunnen ze de portemonnee trekken voor de volgende onbewezen speler.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wie zegt nou dat Ziyech wilde komen. Ik geloof eerder dat hij gekozen heeft voor het meeste geld. Zijn tegenwoordig (helaas) allemaal brood voetballers. Ziyech geeft niks om Ajax…
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ik hoorde Derksen zeggen dat hij al 3 x niet door de medische keuring is gekomen. Dan moet er toch iets aan de hand zijn.
+1/-0

9 maanden geleden
Veel succes daar, Kudus. Ik hoop dat we een goede rechtsbuiten halen ter opvolging.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Daarvoor hadden ze Forbs toch al gehaald als nieuwe rechtsbuiten? Hij kreeg onlangs al wat speelminuten.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat mij betreft wordt Forbs stand-in voor Bergwijn op links en Chico op rechts voor nieuwe aankoop Nuamah (hopelijk). Of als je Forbs als rechtsbuiten wilt gebruiken dat we hem niet als eerste optie gaan zien nu al gelijk, wetende dat hij nog moet gaan leren en aanpassen om op rechts te spelen. Dan kan hij stand-in op rechts zijn voor de nieuwe rechtsbuiten en Godts voor Bergwijn.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja dat zou kunnen ook kunnen en dan hebben we inderdaad Godts ook nog achter de hand die behoorlijk kan voetballen.

En dan is het nog even afwachten hoe het team proces zich verder gaat ontwikkelen. Wat dat betreft is het nog best pril allemaal maar ik zie wel dat er al best veel potentie aanwezig is om verder aan te bouwen. Mocht daarbij Satulo alsnog aangetrokken worden dan heb je met Medic in defensief opzicht nog meer mogelijkheden in tegenstelling tot vorig jaar.
+2/-0

9 maanden geleden
Wat een bedrag. Voor de rest 0 creativiteit in de selectie. Transfermarkt nog 2 weken open.
Ik houd mijn hart vast. Selectie is alle behalve op orde.
+3/-6

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Nou ja, en dan hebben we al met al nog niet veel kunnen zien maar tot dus ver ben ik best aangenaam verrast over de kwaliteiten van onder meer Medic. Niet zozeer om dat geweldig geplaatste schot maar des te meer omdat hij er stond voor het team. Ook technisch gezien vond ik het een vrij sterk optreden.

Die aangever van Tahirovic op Kudus waaruit werd gescoord vond ik ook wonderschoon. Gewoon uitstekend en met gevoel meegegeven. Van dat soort ballen knap ik wel op. En dan heeft van den Boomen ook al laten zien dat er meer in zit maar goed. Ik ben het wel eens dat er nog wat kwaliteit bij mag. Als die Mislintat in staat is om ergens nog een echte Ajax spits vandaan te halen want de tijd is inderdaad best kort aan het worden, spring ik een gat in de lucht.

Het zou dan wel jammer voor Brobbey zijn want ik vind het een goede gozer. Maar als je ze er maar niet blijft inschieten dan moet je er rekening mee houden dat het geduld op kan raken. Derden hun conclusies trekken en gaan doorschakelen.
+4/-2

 
9 maanden geleden
Ze hebben net een spits gekocht in de persoon van Chuba Akpom. Heeft voor 5 jaar getekend.
+4/-1

 
9 maanden geleden
Ha ja en bedankt. lol... Laat ik dan degene zijn die daar onlangs zelf nog een reactie op gaf met zijn komst naar Ajax. Wat dat betreft gaat het plots snel allemaal. Ik kijk er na uit wat Chuba er van kan. Tot dus ver ben ik niet ontevreden met de meeste aankopen. Wat dat betreft respect voor Mislintat. De man die het uiteindelijk in zeer kort tijdsbestek allemaal maar even moest gaan doen waarbij sommige media al spraken over puinruimen.
+2/-0

9 maanden geleden
Ziyech kun je na 1 september gratis oppikken, omdat zijn contract bij Chelsea ontbonden is (als dat verhaal over die knie echt waar is). Kan Ajax hem nog een prestatie contract geven. Alles wat hij nog speelt is mooi meegenomen. En voor de kleedkamer issie sowieso belangrijk. Kun je em langzaam gaat opnemen in de technische staf. Liever dan dat Sneijder daar rondloopt.
+3/-0

9 maanden geleden
Hopelijk komt zijn management met aanvullende eisen.
+3/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ajax kan een akkoord hebben met zoveel clubs als ze willen, maar uiteindelijk bepaald (het management van) Kudus.

En die wachten op de giga zak geld van een topclub of van het tekengeld bij een aflopend contract/transfervrij vertrek.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Daar zouden ze nog twee jaar op moeten wachten dus lijkt me wat lang om nog enige waarde te hebben als je niet echt je best doet bij Ajax. Dat Kudus WHU wel zou accepteren en BHA niet, vind ik wel vreemd. BHA is een veel beter springplank en Kudus zou daar meer kans op speeltijd hebben. De deadline begint nu natuurlijk te naderen en de enige topclub die hem eventueel zou kunnen en willen halen is Chelsea, maar die hebben nog niets van zich laten horen.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos