Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Transfersom Anton Gaaei valt hoger uit'

16 augustus 2023 23:21 - BT.dk
Foto: Pro Shots

[Update] "Transfersom Anton Gaaei valt hoger uit"; image source: Pro Shots

Ajax wil Anton Gaaei vast gaan leggen als vervanger van Jorge Sanchez. Dat meldt onder meer De Telegraaf. Ajax is op hoofdlijnen al akkoord over een transfersom van twee miljoen euro, terwijl de 20-jarige Deen een salarisindicatie heeft gekregen en voor vier of vijf seizoenen kan gaan tekenen in de Johan Cruijff ArenA.

Update 23:21: Ook het Deense BT meldt dat Ajax en Viborg een akkoord naderen over de transfer van Anton Gaaei. Het bedrag blijkt echter hoger uit te vallen dan wat De Telegraaf meldt. Ajax zal een transfersom betalen van 4,5 miljoen euro. Alleen de laatste details moeten nog besproken worden, maar de verwachting is dat de rechtsback donderdag al medisch wordt gekeurd in Amsterdam.

Meer op BT.dk




Discussieer mee op de forums


Tags

anton gaaei telegraaf arena hoofdlijnen jorge naderen salarisindicatie sanchez viborg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik hoop dat Gaaei een goede blijkt te zijn. Heeft niet dezelfde status als die van Jelert, maar is wel 10 keer zo goedkoop.
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Zucht.

Telegraaf
2 miljoen.

Weer eens van Transfermarkt geplukt door de fopkrant van de Basisweg en daar kan iedere geregistreerde bezoeker "marktwaardes" invullen.

Volgens eerdere berichten van echte journalisten en transferinsiders zou de prijs rond de 4 miljoen liggen.

Het is dat ademen en sch*ten reflexen zijn want anders hadden ze bij de telegraaf een probleem. Volkshitsers die de beschermde status van journalist misbruiken om hun onzin ongehinderd over de wereld uit te storten.
+7/-1

 
9 maanden geleden
De vraagprijs is/was naar verluidt 4 miljoen. Het kan ook 2 vast plus 2 bonussen zijn..
+1/-1

9 maanden geleden
Goed nieuws. Zijn naam was al eerder gevallen en dan ken ik de speler zelf niet maar hopelijk hebben ze hem goed bekeken. Word Anton Gaaei de volgende verrassing🙂
+4/-0

9 maanden geleden
Hopelijk niet een volgende Rasmus Kristensen.
+2/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Die heeft na Ajax bij RB Leipzig, Leeds United en AS Roma gespeeld. Zo slecht zal hij dus ook niet zijn. Ja in dat halve finale CL sterrenteam van ons viel hij uit de toon, maar dat is voor ons geen realistische maatstaf.
+5/-2

9 maanden geleden (gewijzigd)
Goed zo. Ajax is weer een beetje terug op aarde. Met de Europese top is toch niet te concurreren. Dan maar vissen in de vijver daar net achter. Niet te dure, jonge talenten. Ik persoonlijk voel mij daar beter bij. Het is niet zo erg als daar eens een miskoop bij zit. En als er eentje doorbreekt, maakt dat gelijk een flink aantal niet geslaagde spelers goed. Voldoende om zeer regelmatig kampioen te worden en CL te halen. Zodoende ben je realistisch bezig en loop je financieel geen enorme risico's. Bovendien kan er op die manier ook best wel eens een exceptioneel topseizoen in Europa bij zitten. We krijgen ons DNA terug.
+9/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens ookal zou ik graag wat meer ervaring zien ook. We hebben voor de komende maanden een jonge keeper, jonge verdedigers, 1 of 2 jonge middenvelders en 1 of 2 jonge aanvallers. Ik kan je vertellen, daar worden we geen kampioen mee. Er moet ervaring bijkomen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens , wat je bent kwijtgeraakt aan kwaliteit kan je niet terug kopen
+2/-0

9 maanden geleden
Zo en nu aan de wiedeweerga jongens opleiden die het eerste van Ajax wel kunnen halen.
Het is van de zotte dat je de een na de ander moet kopen terwijl we pretenderen de beste jeugdopleiding van de wereld te hebben.
De filosofie van Johan gaat compleet verloren, jeugd opleiden tot eerste team en als je spelers mist koop je ze.
We weten hoe Barcelona er voor staat , kopen kopen kopen.

Back to the basic jeugd opleiden en op een niveau brengen dat we dit soort idiote transfer periodes niet meer nodig hebben.
+5/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos