Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ziet in James McAtee vervanger van Mohammed Kudus'

16 augustus 2023 13:35 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ajax ziet in James McAtee vervanger van Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano is James McAtee bij Ajax in beeld als vervanger van Mohammed Kudus indien de Ghanees vertrekt uit Amsterdam. De 20-jarige McAtee staat momenteel onder contract bij Manchester City en speelde tot nu toe zeven officiële duels voor de regerend winnaar van de Champions League. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis voor Sheffield United tot 43 duels in de Championship en de Engelse bekertoernooien.

McAtee heeft bij Manchester City nog een contract voor drie seizoenen. Ajax heeft al geïnformeerd naar de mogelijkheden om hem over te kunnen nemen.




Discussieer mee op de forums


Tags

mcatee james kudus bekertoernooien championship fabrizio romano sheffield

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ze hadden ook Ziyech kunnen halen, maar die gaat nu al naar Galatasaray. Dan had je tenminste wat extra ervaring en zekerheid gehad.
+2/-2

 
9 maanden geleden
Zo iets moet van twee kanten komen. Kan mij ook voorstellen dat de eisen van Ziyech gewoon niet meer passen bij dit beleid. Dus dan is het gewoon jammer en doorschakelen.
+3/-0

9 maanden geleden
Zou toch mooi zijn als je de grote talenten uit de City jeugd kunt vastleggen voor (ik noem maar wat) 12 + 5 miljoen en een terugkoop clausule van 50 miljoen. Daar worden zowel wij als City beter van.

Dat is een veel betere aanpak dan dat achterlijke lenen van Chelsea wat PSV deed. Op bovenstaande manier word je tenminste naar behoren beloond voor de effort die je erin stopt om een talent door te ontwikkelen tot een volwassen speler. Doe dit met 3 spelers en je hebt een kleine 100 miljoen winst.

Mooie verkapte manier om die Premier League TV gelden naar Ajax te laten stromen. Wie niet in de sterkste competitie speelt, moet slim wezen 😜
+3/-0

 
9 maanden geleden
Haha, in theorie een leuk idee maar ik denk niet dat City akkoord gaat met 50 miljoen. Momenteel is geen enkele Ajax-speler 50 miljoen waard dus dan zetten ze nogal hoog in.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Vergeet niet dat 50 miljoen voor City een heel ander bedrag is dan het voor ons is. En quid pro quo. Als Ajax er niet voldoende aan kan verdienen en al het voordeel aan City kant ligt, zal Ajax er ook niet aan beginnen. Een goede deal tussen twee partijen kent twee winnaars.
+2/-0

9 maanden geleden
Waarom niet Kudus houden? Is de speler met veruit de meeste creativiteit in de selectie. Kan vanuit het niets een wedstrijd beslissen. Ik zou er alles aan doen om hem nog een jaartje te laten blijven.
+3/-2

 
9 maanden geleden
Waarom Kudus houden? Loopt al 2 seizoenen lang onrust te stoken over een transfer die hij wil gaan maken en heeft het altijd over de Europese top. Nou, ik heb de Europese top nog steeds niet voor hem gezien hoor. Daarnaast is hij vaker geblesseerd dan beslissend geweest. Nee, ik ben geen fan van hem.
+5/-2

 
9 maanden geleden
Wordt zo moe van Kudus, hij schijt creatief te zijn maar buiten die paar wedstrijden voor zijn zware blessures and de mooie CL goals vorig seizoen is hij totaal niet gemotiveerd, verliest bijna altijd de bal en kijkt nauwelijks naar medespelers om zich heen. We mogen de PL danken dat ze zo vermogend zijn dat een of andere middenmoter 40 miljoen voor zo'n waardeloze speler over heeft. Voor mijn gevoel is het meer een speler voor het niveau Vitesse.
+5/-2

9 maanden geleden
Tja, geen idee.
Ik zou Eriksen gewoon is bellen.
+1/-0

9 maanden geleden
Ervaring inruilen voor kinderen die eigenlijk via onze jeugdacademy moeten komen. OK, die opleiding is in slechte staat, dan moet je elders wat halen maar als we Kudus voor rechtsvoorin zagen, waarom halen we dan een centrale middenvelder ervoor in de plaats. Volgens mij hebben we een rechtsbuiten nodig die voorzetten kan geven, die Akpom scoorde zo'n 60% van zijn goals vorig seizoen vanuit ballen van de flanken. En die hoef je van Bergwijn niet te verwachten, die trekt altijd naar binnen.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Conceicao en Forbs gaan beide buitenom en geven strakje voorzetten. Had Haller vorig seizoen in de spits gestaan bij Ajax dan zou Conceicao minstens 10 assists op zijn naam hebben gehad. Maar nee, we hadden en hebben luiwammes Brobbey en spookje Klaassen die zich achter de verdedigers verstoppen bij de tweede paal.

Als Brobbey de eerste spits blijft en Klaassen standaard mag invallen is het slechts een kwestie van tijd voordat je dezelfde verwijten van "geen rendement" gaat horen over Forbs en Godts. We hebben broodnodig een nieuwe spits nodig.
+1/-0

9 maanden geleden
Op basis van https://youtu.be/Rd8am8F7vpglink denk ik dat wij heel erg veel plezier van deze voetballer kunnen gaan hebben.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht