Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Pierre van Hooijdonk komt alsnog met rectificatie'

16 augustus 2023 14:56 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Pierre van Hooijdonk komt alsnog met rectificatie"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Maurice Steijn een kort geding heeft aangespannen tegen Pierre van Hooijdonk. De voormalig voetballer had tot woensdag 12:00 uur de tijd gekregen om zijn uitspraken van zondag te rectificeren, maar dat is niet gebeurd. "Van de zijde van Van Hooijdonk heeft om uitstel gevraagd, maar dat verlenen we niet. We gaan door op de ingeslagen weg, dus een kortgeding aanvragen", aldus advocaat Jan Kabalt, die Steijn bijstaat."

Bovendien wordt niet uitgesloten dat er ook aangifte gaat worden gedaan wegens laster en smaad. Steijn en Kabalt zijn daarnaat ook zeer ontstemd over de passieve houding van de NOS.

Van Hooijdonk wil zelf geen reactie geven.

Update 14:56: Volgens De Telegraaf zal Pierre van Hooijdonk alsnog met een rectificatie gaan komen. Deze zal op woensdag nog publiekelijk worden gemaakt. Het kort geding is daarmee voorlopig van de baan. Maurice Steijn en zijn advocaat Jan Kabalt houden het recht om alsnog een kort geding aan te spannen indien de rectificatie halfslachtig is.

Van Hooijdonk zal daarnaast ook door het stof moeten bij de eerstvolgende uitzending van Studio Voetbal waarbij hij aanwezig is. Dat zal dan in de bewoordingen moeten zijn die worden geëist door Steijn en Kabalt. Ook indien dat halfslachtig gebeurt, zal de Ajax-trainer alsnog naar de rechter stappen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

hooijdonk steijn kabalt rectificatie advocaat halfslachtig maurice telegraaf aangifte baan bijstaat daarnaat ingeslagen kortgeding laster nos ontstemd passieve publiekelijk rectificeren smaad spannen stof uitstel uitzending verlenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Maurice ziet zijn kans schoon om deze feud voor eens en altijd in zijn voordeel te beslechten. Zou toch heerlijk zijn als het eindresultaat is, dat Van Hooijdonk van televisie verdwijnt. Toch wel veruit de analist die het minste toevoegt als hij aan tafel zit, het meest zuur reageert en niet professioneel om kan gaan met zijn privé vetes.

Sowieso goed dat er paal en perk wordt gesteld aan wat je ongestraft over anderen kunt roepen. Wordt tijd dat het fatsoen weer een beetje terugkeert, in plaats van de jacht op controverse, clicks en kijkcijfers. Als je goede content maakt, dan komen de kijkers / lezers vanzelf.
+4/-0

tackle (geschorst)
9 maanden geleden
Geen medelijden meer met deze idioot. Maak zijn carrière maar helemaal kapot en Ajax vanaf nu de toegang tot alle complexen van Ajax weigeren aan de NOS. En voor NAC. Deze dorpsgek uit de raad van commissarissen zetten.
+5/-0

9 maanden geleden
Goed dat PVH aangepakt wordt, maar ik hoop dat de focus vooral ligt op het kneden van een goed elftal en niet op dit verhaal, want zoveel aandacht is het ook weer niet waard..
+5/-0

9 maanden geleden
Ik ben benieuwd wat een gerenommeerd programma als Studio Voetbal (NOS Studio Sport) voor sanctie gaat opleggen aan PvH.
+4/-0

9 maanden geleden
Als we hier ook maar iets positiefs uit kunnen halen is dat Steijn het niet in zijn hoofd haalt om bij Ajax ook maar bij enige duistere deal betrokken te zijn...
+1/-0

 
9 maanden geleden
En dat onze coach ook het lef heeft om dit publiekelijk te laten rectificeren!!
Voor een nieuwe ( niet verwachte, geen ervaring en geen Ajax dna zoals zo veel mensen aan geven) coach van ons Aller Ajax bijt hij wel lekker van zich af!!!
Mooi zo!
Zoals eerder aan gegeven, iedereen denkt dat die andere 2 kampioen worden….. we zullen zien👍👍
+1/-0

9 maanden geleden
Flapdrol met je grote muil.
+1/-0

9 maanden geleden
Van Hooijdonk zou volgens mij nooit meer in een programma van de publieke omroepen zijn mening mogen geven!!!
Dat het een drol is weten wij allang en dat het een kakkerlak is ook.
Maar het mag toch niet meer zo zijn dat een publieke omroep hier ruimte voor geeft??
Die wandelende moedervlek nooit meer op tv en het liefst nooit meer in wat voor een media ook, dat is dan weer persoonlijk 😎!!!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht