Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Jorge Sanchez wil niet terug naar Mexico'

15 augustus 2023 16:01 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

[Update] "Jorge Sanchez wil niet terug naar Mexico"; image source: Pro Shots

Ajax gaat mogelijk na een jaar al afscheid nemen van Jorge Sanchez. De Telegraaf meldt dat de club op hoofdlijnen een akkoord heeft bereikt met Chivas de Guadalajare over een transfersom van 4 miljoen euro met een doorverkooppercentage van 10 procent. Enige punt van discussie is nog of het gaat om een directe transfer of hij eerst wordt verhuurd met een verplichte optie tot koop.

Onduidelijk is echter of Sanchez zelf wil vertrekken uit Amsterdam. Zonder medeweten van de speler heeft Ajax namelijk een tussenpersoon ingeschakeld om de deal rond te kunnen maken. De zaakwaarnemer van Sanchez heeft in een reactie laten weten verrast te zijn en niets te weten van een concrete aanbieding.




Discussieer mee op de forums


Tags

sanchez jorge mexico chivas guadalajare hoofdlijnen medeweten telegraaf tussenpersoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Is er een uitzettingsverdrag met Mexico? Maar serieus als er geen vervanger komt dan zou ik Sánchez liever houden. Beter dan Rensch.
+6/-0

 
9 maanden geleden
Als Sanchez gaat, zal Gaaei daarna al vrij snel naar Amsterdam vliegen. Dat lijkt een zekerheidje als ik de berichten mag geloven.
+2/-0

9 maanden geleden
Logisch en domme keuze van Ajax hem voor 4 miljoen aan te bieden aan Chivas. Nu weet Sanchez voor welke prijs ze hem krijtwillen, en gaat ie straks in Spanje bij een Betis of Valencia aan de slag. Voor zo'n bedrag hoef je hem niet te laten gaan, beter vertrouwd laten voelen en veel laten spelen. Is al Mexicaans international en is voor veel meer dan dat weg te zetten na een goed jaar.
+3/-0

9 maanden geleden
Dit is in mijn ogen helemaal geen voetballer dus als we moeten bijbetalen om hem van de loonlijst af te krijgen, dan moeten we dat doen.
+3/-3

9 maanden geleden
Zou na het laten gaan van Bassey, de tweede grote fout zijn van de technische staf. Ook Sanchez heeft alle in zich om een grote speler te worden. Waarom krijgen zulke talenten niet meer tijd en meer krediet? Uiteraard zal de menigte wel weer blij zijn dat hij mogelijk gaat vertrekken, aangezien ook hij een graag genoemde zondebok was. Moeten er weer andere zondebokken komen, al is Klaassen (zéér belangrijk én waardevol geweest voor Ajax) inmiddels een favoriet slachtoffer. Kritisch zijn is prima, maar alleen alles en iedereen maar afbranden, heeft daar in mijn ogen niks meer mee te maken.
+2/-4

9 maanden geleden
Langs de Tagliafico en Sanchez lat mist deze jongen het pure gif wat wij zo hard nodig hebben en de specifieke verdedigende kwaliteiten wat het spel van Ajax nou eenmaal vraagt.

Hij zal het in de Spaanse competitie geweldig doen dus waarom zo ingewikkeld allemaal?

Prima joch alleen niets voor ons en als Ajax hem net zoals Bassey zonder verlies kunnen verkopen zou ik zeggen niet nadenken maar gelijk doen!
+3/-2

9 maanden geleden
Had ook wat hogere verwachtingen van deze jongen maar snap hem ook wel!
Maar helaas voor hen heeft hij het niet laten zien( in moet ik toch zeggen zeer weinig kansen die hij heeft gekregen).
Rechtsback is dus echt een prio want Rensch bakt er op een of andere manier helemaal niks van, het zit er volgens mij wel in maar snap er helemaal niks van waarom het er niet uit komt!!
En al een poosje!!
+2/-0

9 maanden geleden
Grappig dat niemand hier het gek vindt dat deze jongen buiten zijn weten om z9maar verkocht zou kunnen worden. Daar hoort Ajax zich niet mee bezig te houden.
+5/-1

 
9 maanden geleden
Precies dit ja. Die gast is basisspeler in het Mexicaanse elftal en kan echt niet slechter zijn dan Rensch, je hebt hem zelf een contract gegeven dus probeer hem eerst nog eens uit.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Daryl Janmaat heeft ook 34 interlands gespeeld ...
+1/-0

9 maanden geleden
Als die jongen wil blijven heb je dat als Ajax te accepteren.
+3/-1

9 maanden geleden
Dus tegenwoordig moeten we maar accepteren dat wanneer een een speler niet goed genoeg is voor ons Aller Ajax, dat hij gewoon maar mag blijven omdat hij dat wil??
Als ik niet functioneer in mijn baan is het exit, of ik het er nu eens ben of niet maar hier gelden andere normen??
Tuurlijk mag hij zich aan zijn contract houden maar ga aub geen medelijden met zo’n iemand hebben en al helemaal niet hem in het gelijk stellen dat ie mag blijven👎👎👎
+2/-3

 
9 maanden geleden
Je tekent toch allebei met je volle verstand een contract?
Ajax scouten hem verkeerd en zit nu op de blaren
+3/-0

 
9 maanden geleden
Wanneer jij je volledig inzet en er niet in je contract/arbeidsovereenkomst staat dat je een bepaalde prestatie moet neerzetten/target moet halen mag ook jij gewoon blijven zitten.
Wanneer jij dan ergens anders kan werken onder mindere omstandigheden zoals loon, reistijd, etc. zal ook jij gewoon blijven zitten waar je zit.
Dat deze jongen niet presteert is relatief en niet te meten want een andere trainer kan de voorkeur aan hem geven ipv meneer "au au au doe mij maar wisselen" Rensch.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos