Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohammed Kudus in beeld bij West Ham United'

14 augustus 2023 15:36 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Mohammed Kudus in beeld bij West Ham United"; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano is Mohammed Kudus concreet in beeld bij West Ham United. Op moment als Lucas Paquetá vertrekt naar Manchester City is de middenvelder van Ajax de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen. De regerend winnaar van de Conference League moet zich nog wel melden bij Ajax. Kudus zou zelf een transfer naar de Engelse club wel zien zitten.




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus ham west conference fabrizio lucas paqueta romano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
West ham heeft net een middenvelder gekocht voor 40 miljoen, dus denk niet dat ze Kudus nodig zijn
+1/-0

9 maanden geleden
Rice en Paqueta verkocht straks voor meer dan 150 miljoen. Wij hebben 0 creativiteit meer in het team als Kudus gaat. Pas verkopen als wij echt een opvolger hebben.
Kudus laten gaan = Ziyech ophalen.
Ajax moet echt gewoon 60 miljoen ofzo gaan vragen.
+3/-1

9 maanden geleden
Met de huidige spelersselectie is Ajax enorm afhankelijk van de creatieve impulsen van Kudus. Zonder adequate vervanger gaan we er flink op achteruit en gaan we vermoedelijk het onderspit delven t.o.v. PSV.
+2/-1

9 maanden geleden
Als je BHA afwijst ga je niet naar WHU toch? Dacht dat hij op de top aan het wachten was. Niet dat die gaan komen voor hem, maar toch lijkt het me niet logisch als hij nu wel gaat.
+1/-1

9 maanden geleden
Voor het geld en de competitie snap ik het, maar als topsporter met veel talent (potentie om de absolute top te halen) wil je toch voor de prijze spelen. Dat gaat bij West Ham absoluut niet gebeuren. Ik zou dan strategisch kiezen voor nog een jaar vlammen bij Ajax (wellicht met afspraken zoals Timber en Alvarez die ook hadden OF gold dat ook voor Kudus?), waar hij onder Steijn verzekerd lijkt te zijn van een basisplek, en dan volgende zomer naar een topclub verkassen. Dan heeft Ten Hag vast ook wel weer een pot geld te besteden. Voor Ajax geldt dat we met Kudus wel echt veel creativiteit en snelheid inleveren, die we niet zomaar even kunnen vervangen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos