Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in oefenduel onderuit tegen Go Ahead Eagles

14 augustus 2023 16:04
Foto: Pro Shots

Ajax in oefenduel onderuit tegen Go Ahead Eagles; image source: Pro Shots

Ajax is maandagmiddag in een oefenduel onderuit gegaan tegen Go Ahead Eagles. Op Sportpark De Toekomst eindigde de wedstrijd in een 0-1 nederlaag. Het enige doelpunt ontstond na slordig balverlies van Ajax en werd door de bezoekers genadeloos afgestraft. Beide ploegen kregen meerdere kansen om te scoren, waarbij Mika Godts met een schot op de paal het dichtst bij een treffer was.

Opstelling Ajax: Ramaj, Sánchez (74' Jermouni), Aertssen, Gooijer (51' Brandes), Wijndal, Vos (74' Fitz-Jim), Klaassen (74' Martha), Berghuis (74' Misehouy), Forbs (46' Hlynsson), Rasmussen (46' Banel), Godts
Discussieer mee op de forums


Tags

eagles godts aertssen balverlies banel berghuis brandes dichtst forbs gooijer hlynsson jermouni jim martha mika misehouy ramaj rasmussen sanchez vos wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Lijkt er op alsof Berghuis en Klaassen met een protestactie bezig zijn :denk
+1/-1

12 maanden geleden
Wat een draak van een wedstrijd zeg. Tuurlijk is het een tussendoortje, maar ook hier dezelfde issues. Niet onder druk uit kunnen voetballen vanuit de laatste linie. Niemand met een pass die de boel opensplits, maar ook geen voetballers die een bal kunnen ontvangen/vasthouden zodat we een linie kunnen overslaan. Wijndal moet zich schamen en Davy erken nu eens dat het gewoon over is op dit niveau man. Zwaar werk aan de winkel....
+4/-0

 
12 maanden geleden
Is toch niet aan Davy om te erkennen? Hij respecteert zijn contract toch gewoon en doet altijd zijn best. Het is niet meer wat het was, vorig seizoen toch nog 8 goals en 3 assists in de eredivisie in 2043 minuten, Bergwijn had 12 goals en 5 assists in 2351 minuten, maar dan als aanvaller. Daarbuiten heeft Klaassen veel belangrijke goals gemaakt, niet voor niets Mr 1-0. Ik zou Davy er altijd bijhouden dit seizoen, is een echte Ajacied, heeft hart voor de club en het is belangrijk je identiteit te bewaren, nieuwe spelers wegwijs te maken. Ga volgende zomer maar een kijken of hij nog ergens in het buitenland een zak geld op kan halen, dit seizoen liever behouden.
+3/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Daar verschillen we van mening. Het is gewoon over, daar hoef je je niet voor te schamen. Davy heeft in 2 verschillende periodes zijn (mooie) waarde gehad voor Ajax. Chapeau. Hij kan het gewoon nu niet meer bijbenen. Dat is toch iets van alle jaren dat je wordt voorbij gestreeft. Alleen vele topsporters willen er gewoon niet aan om op tijd te stoppen/te erkennen dat het mooi is geweest.
+3/-1

12 maanden geleden
Die Wijndal, wtf is daar mee aan de hand zeg. Die raakt echt niks meer.
+4/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Naast het ontbreken van de pure verdedigende kwaliteiten, lijkt hij de mentale veerkracht te missen om zich te herpakken.

Dan denk ik... "laat het dan zien op basis van pure wilskracht" maar ook daarin toont hij voor mij aan het shirt van Ajax niet waardig te zijn.

Allerergste.....je raakt hem ook niet meer kwijt vrees ik want andere clubs zien dit ook....
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Kan iemand meer vertellen over Forbs? Was in z'n paar minuutjes tegen Heracles een lichtpuntje. Mag hopen dat hij vandaag ook wat heeft laten zien?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Vandaag niet goed, veel gedraaf weinig overzicht.
+1/-0

12 maanden geleden
Tik-tak achterin, ik kreeg een FdB flashback.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
De meeste jongens maken onderdeel uit van Ajax 1 of zijn in zicht voor speelminuten bij Ajax 1. Dan valt deze prestatie niet mee en dat is een understatement. Hier werd je niet vrolijk van. Totaal geen urgentie om er wat van te maken. Een straf-veldloop zou op zijn plaats zijn.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Je moet je ook afvragen of je dit Klaassen aan moet doen, het getuigt niet echt van veel respect. Voor al die anderen is het logisch, als opwarmer, als alternatief of als onderdeel van de opleiding. Klaassen die heeft van het weekend gespeeld en heeft dit totaal niet nodig.
+2/-0

12 maanden geleden
Dat Conceicao deze wedstrijd niet meedoet is el een teken aan de wand. Hoop dat Mislintat zich wel goed bewust is van het feit dat Portugeze talenten voor heel veel gaan en dat dit niet veel te maken heeft met zijn aankoopprijs. Vorig jaar koste hij ons slechts 5 miljoen met nog een jaar contract bij Porto. Ik verwacht niet minder dan 15 miljoen voor hem, anders lekker houden en wat motiveren.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Was geblesseerd. En nee ik denk niet dat het een spelletje is want hij heeft afgelopen seizoen ook regelmatig wedstrijden gemist door meerdere kleine blessures.
+2/-0

12 maanden geleden
Waar hebben we het over, alle oefenpotjes in de voorbereiding waren dramatisch.
Waarom moet de media het balverlies van Berghuis zo zwaar belichten.
Sjonge sjonge, zucht
+3/-0

 
12 maanden geleden
Dat vond ik ook onzin. Berghuis afzeiken is niet terecht en dus je ziet wst er om hem geen liep.
+1/-0

12 maanden geleden
Ja het is een oefenwedstrijd ik kijk naar zulke wedstrijd een beetje anders dan naar competitie wedstrijden. Er zijn een aantalspelers waar je naar kijkt en wie er opvalt vond Vos en ook Gooyer aardig bezig , Ik zie dat een Aertsen nog niet goed genoeg is Sanchez is net terug Forbs is er net Berghuis heeft deze wedstrijden nodig, heeft nog niet veel gedaan enz,
+1/-0

12 maanden geleden
Ja ik het kwam door dat de bal weer eens via de keeper gespeeld ging worden ipv vooruit, word je toch moedeloos van. Wijndal is echt een lachertje hij komt zoveel te kort en loopt erbij ofdat hij een wereldspeler is, verkoop hem aub.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal