Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfersom Diant Ramaj valt veel lager uit'

14 augustus 2023 03:09 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Transfersom Diant Ramaj valt veel lager uit"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad kloppen de verhalen niet dat Ajax tien miljoen euro zou hebben betaald voor Diant Ramaj. Inclusief bonussen zal de club hooguit de helft gaan betalen aan Eintracht Frankfurt. De 21-jarige doelman werd begin deze maand voor vijf jaar vastgelegd en maakte in het oefenduel tegen Borussia Dortmund meteen zijn officieuze debuut.

Ajax is niet van plan om nog een nieuwe doelman te halen na de blessure van Gerónimo Rulli. Jay Gorter krijgt voorlopig het vertrouwen onder de lat. De doelman mocht op huurbasis vertrekken zodat hij wekelijks in actie kon komen en een buitenlandse club hoopte hem in de komende dagen tijdelijk over te kunnen nemen. Gorter mag nu echter niet meer vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. De geboren Amsterdammer was in de ogen van Maurice Steijn al de stand-in van van Rulli en dat zou hij blijven tot hij opnieuw zou zijn verhuurd.

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

diant ramaj gorter rulli arena dortmund eintracht frankfurt geronimo jay maurice steijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Als het rond de 3 of 4 miljoen vast is, uitlopend tot 5 miljoen inclusief bonussen, dan is dat redelijk marktconform toch? Even ervan uitgaan dat het inderdaad een zeer talentvolle doelman is. Voor Gorter betaalde we destijds ook 1,5/2 miljoen terwijl hij in de keuken kampioen divisie speelde met Go Ahead Eagles.

8-10 miljoen vind ik ook echt belachelijk, maar als bovenstaande klopt, zet dat deze transfer wel iets meer in perspectief!
+3/-0

12 maanden geleden
Er is zoveel verbazing geweest en kritiek op het hoge bedrag ook vanuit Duitsland.
Toen nog een schep er boven op omdat Gorter zaterdag inviel ipv "die dure Duitser".
En niemand bij Ajax reageert dat hij minder kostte?
Lijkt me sterk.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Waarom zou Ajax daar op moeten reageren, dan blijven ze aan de gang. Ik geloof weinig uit de pers. Lekker uitgaan van de officiële app en website
+4/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
"Ik geloof weinig uit de pers".
Dus je gelooft het AD niet dat hij minder gekost heeft?
Waarom ze zouden moeten reageren?
Een positief imago wat commercieel weer zijn voordelen heeft.
Er wordt op het moment tegen het zielige af door de Telegraaf er alles aan gedaan om Ajax in een negatief daglicht te zetten dus commercieel gezien .... waarom niet?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Dat hij minder heeft gekost kon iedereen eigenlijk toch al invullen? Als beursgenoteerd bedrijf is Ajax verplicht om alle uitgaven boven een bepaald bedrag (volgens mij was dit 5,5 miljoen) te communiceren. Over Ramaj is echter helemaal niets gemeld. Dan is voor mij de rekensom al heel snel gemaakt.
+3/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
De meesten denken dat Mislintat achterlijk is, maar nu blijkt weer dat hij fatsoenlijke keuzes maakt.
+6/-0

12 maanden geleden
Valentijn Driessen roept weer ergens dat Ajax Noppert moet halen, omdat Rulli geblesseerd is. Lekker zo laten en het komende periode overlaten aan Gorter en Ramaj. Als Rulli en Pasveer terugkomen van blessure hebben we 4 keepers. Als je een keeper zou kopen zou je over 3 maanden hoogstwaarschijnlijk met 5 keepers opgescheept zitten.
+3/-0

12 maanden geleden
Mensen nemen al die transfersommen die in de media worden genoemd ook meteen voor waar aan. Beste om ze altijd met een korreltje zout te nemen. Kan hoger of lager uitpakken. Het kan dooien of het kan vriezen. Die dingen.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson