Transparent
Inloggen
Sluiten

Medic: "An amazing goal"

12 augustus 2023 23:33

Nieuwkomer Medic werd door Hans Kraaij gevraagd wat “dit” was, doelend op de mooie goal van de Kroaat. Het korte antwoord van de verdediger: “An amazing goal.”
Hij wist niet hoe hij het moest beschrijven. Het moment was heel special voor hem en hij sprak van een droom en dat het goed geval gaf om te scoren voor zijn nieuwe thuispubliek. Hij schrok er zelf ook een beetje van. Ik moet hier vooral van genieten en ik denk dat ik deze goal nog wel honderd keer ga terug kijken.

Over wat we verder nog van hebben kunnen verwachten, zei de doelpuntenmaker het volgende: “Bij mijn vorige club was ik ook veel aan de bal, maar in dit team zal dit minder nodig zijn. We hebben veel kwaliteit voorin en ik moet me vooral op te verdedigen richten, want mijn hoofdtaak is. Als ik het team kan helpen met doelpunten zal ik dat altijd doen, maar mijn hoofddoel is om achterin de nul te houden.




Tags

amazing medic beschrijven doelpuntenmaker hans hoofddoel hoofdtaak kraaij nieuwkomer special

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht