Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gerónimo Rulli mogelijk alsnog naar Bayern'

12 augustus 2023 12:07 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Gerónimo Rulli mogelijk alsnog naar Bayern"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt mogelijk toch te moeten vrezen voor een vertrek van Gerónimo Rulli. De doelman van Ajax was een van de twee topkandidaten om naar Bayern München te vertrekken, maar de Duitse topclub leek te kiezen voor de komst van Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga. Onder meer Marca meldt nu echter dat de Spanjaard op het laatste moment Bayern heeft afgewezen en naar Real Madrid zal gaan vertrekken. Volgens Sky is Rulli nog altijd in beeld bij Bayern München, al wordt intern ook overwogen om geen nieuwe doelman aan te trekken.

Meer op Marca.com
Tags

bayern rulli geronimo arrizabalaga chelsea kepa madrid marca sky topkandidaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ik weet dat Rulli niet populair is bij de meeste hier, maar het feit dat Bayern hem wil hebben, zou ons toch iets moeten zeggen over zijn kwaliteiten.
+6/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Is ook gewoon een goede keeper. Ramaj kennen we niet, en Pasveer en Gorter komen niet eens bij hem in de buurt qua niveau.

Misschien toch maar die Noppert halen voor wat zekerheid als Rulli daadwerkelijk vertrekt. Het is niet mijn eerste keus, maar we kennen hem en zal niet zo duur zijn
+4/-0

 
12 maanden geleden
Noppert zou inderdaad een prima optie zijn. Ondanks dat hij aan de bal misschien niet de allerbeste is, is hij wel echt een prima keeper die op het WK heeft aangetoond uitstekend onder druk te kunnen presteren. Hij zal ook vast niet heel duur zijn, omdat zijn contract volgende zomer afloopt bij Heerenveen.

Mits haalbaar zou ik echter een lichte voorkeur hebben voor Mattia Perin (back-up bij Juventus). Is enorm onderschat en de meeste Juvefans zullen beamen dat hij zelfs beter is dan Szczęsny. Is atletisch en heeft geweldige reflexen, geeft leiding aan de verdediging, is vocaal aanwezig en is goed en kalm aan de bal. Afgelopen seizoen was hij cruciaal voor Juventus met geweldige reddingen in de wedstrijden die hij keepte. Heeft ook flink wat (Europese) ervaring en ondanks dat hij bij Juventus speelt, heeft hij naar verluidt geen torenhoog salaris (€1.5 miljoen netto per jaar).
+1/-0

12 maanden geleden
Rulli wil ook weg omdat hij niet kan aarden in Amsterdam, benieuwd of dat in München dan wel lukt.
En begrijp me niet verkeerd, ik ben er vaak geweest voor werk en München is een fijne stad. Maar zo verschillend tov van Amsterdam?
+3/-0

12 maanden geleden
Een bericht voor tegenstrijdigheden. Blij als het 1 september is.
+2/-1

12 maanden geleden
Zou om een huur deal voor Rulli gaan en anders een koop deal voor Bono (Sevilla en Marokko). Natuurlijk zegt Ajax geen nee tegen het verhuren van je eerste keeper... WTF wat denken ze daar ?
+3/-0

 
12 maanden geleden
Rulli verhuren is inderdaad verre van logisch.
+4/-0

12 maanden geleden
Nou die gaat nergens heen. Kan naast Pasveer gaan Netflixen.
+5/-0

En un momento dado (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Rulli gelooft het wel, is niet meer met Ajax bezig. Verdeging is hopeloos bij Ajax inclusief Rulli en Gorter 😫
+1/-2

12 maanden geleden
Als er een behoorlijk bedrag komt, gewoon laten gaan. We halen niet voor niets Ramaj voor zoveel geld. Die zal er best iets van kunnen. Bovendien (ik zie dat op deze site waarschijnlijk als enige zo) vind ik Gorter in potentie nog altijd één van de beste keepers van Nederland. Die jongen heeft na een slechte wedstrijd tegen PSV nooit een echte kans gehad. Laat die het maar uitknokken met Ramaj. Pasveer met pensioen sturen. Als derde keeper Setford, die doet het bij jong Ajax al een tijdje best goed.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Bij Gorter heb ik vooral twijfels over zijn mentaliteit/professionaliteit. Niet zozeer zijn talent als keeper.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik zou ook Setford gezien de situatie promoveren. Ramaj en Gorter mogen het inderdaad uitvechten, met nu twee doelmannen in de lappenmand. Ik ben het met Mike eens dat ik twijfels heb over het mentale stukje bij Gorter. Dat terzijde moet je er wel vanuit kunnen gaan dat tenminste één van Gorter en Ramaj goed genoeg is om in ieder geval voor nu het stukje over te nemen van Rulli.
+1/-0

12 maanden geleden
Hoe is het mogelijk met die keepers we hebben toch de laatste jaren veel pech met de keepers .Op een keer hadden we alle 3 geblesseerd nu weer 2 je wordt daar als coach toch ook gek van, maakt niet uit welke coach, maar je sluitpost moet toch een vaste man zijn en dat is niet mogelijk als ze zo ongelukkig geblesseerd raken
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson