Transparent
Inloggen
Sluiten

'Francisco Conceição dient vertrekwens in'

10 augustus 2023 17:06 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Francisco Conceição dient vertrekwens in"; image source: Pro Shots

Francisco Conceição wil na een jaar alweer vertrekken bij Ajax. Dat meldt onder meer Voetbal International. Mede vanwege aanpassingsproblemen is hij niet gelukkig in Amsterdam en wil daarom weg. De clubleiding van Ajax heeft de aanvaller echter laten weten dat een transfer vooralsnog geen optie is en hij voor zijn kans moet gaan.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

conceicao francisco vertrekwens aanpassingsproblemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ja natuurlijk joh, ik zou me ook zorgen maken als ik hem was met al die grote namen die eraan komen.
Dien een verzoek in om het contract te ontbinden, dat is mode tegenwoordig.
En anders gewoon niet meer op komen dagen.
+2/-1

 
9 maanden geleden
Grote namen? Op zijn positie…?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Grote namen in zijn algemeenheid met een beetje cynisme. Ik lees over niets anders dan dat de grote namen er nog echt wel gaan komen. Ik heb ze echter nog niet gezien...
+1/-0

9 maanden geleden
Chico lijkt op een zijspoor terecht gekomen te zijn. Wat erover hem werd geschreven tijdens het presenteren van de aankoop Forbs, spreekt boekdelen. Hij moet voor zijn kans gaan... op zich mee eens, maar ik vraag mij af in hoeverre hij die nog gaat krijgen.
+1/-0

9 maanden geleden
Voor hem geldt hetzelfde als Rulli. Begin met in ieder geval een paar woorden Engels te leren, of doe eens gek, een paar Nederlandse woordjes! Misschien dat het aanpassen dan beter gaat?

Neem een voorbeeld aan Martinez, Alvarez, maar ook Anthony, die vanaf dag 1 op onderzoek zijn uitgegaan in Amsterdam. Als het voetballen dan kut gaat, heb je in ieder geval nog een fijne omgeving om in te wonen! Dat zag je vandaag wel weer in het afscheidsknterview van Alvarez, terwijl ook hij in het begin heimwee had.
+7/-0

9 maanden geleden
ja je prive leven in een ander land is ook belangrijk ik vind het zo jammer want hij heeft potentie in hem om een hele goeie speler te worden
+2/-0

9 maanden geleden
Zou geen gek idee zijn als iemand bij Ajax een beetje hun best zou doen om jongens als Rulli en Concecao hier te laten aarden. Alvarez ging ook pas fatsoenlijk voetballen toen dat was geregeld.
+7/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens, het is net of ze niet leren hoe ze met buitenlandse en met name, jonge jongens moeten omgaan. Het geval Sulejmani leverde een enorm verlies op, simpelweg omdat er niemand was die hem begeleide in het leven als topsporter in een 'vreemde' omgeving. We hebben nu een coach die uitgeleende spelers begeleidt maar wie doet dat bij buitenlandse spelers die wel in onze twee hoogste teams spelen? Het zijn allemaal investeringen van enorme bedragen waarbij compleet voorbijgegaan wordt aan het menselijke deel. Mee eens dat het een ratrace is waarbij de sterkste overleven en het je mentaal sterker maakt, maar niet iedereen is hetzelfde en wanneer spelers die extra warmte nodig hebben, moet je die wel kunnen geven, of de speler niet halen.

We hebben wel mazzel met deze jongen, normaal gesproken gaan Portugese talenten voor veel meer, dus er is wel wat winst te boeken voor Mislintat op deze jongen. Zou het wel jammer vinden want kwaliteit heeft hij, is wat licht maar voornamelijk te gedreven in zijn spel, moet wat getemperd worden om meer die teamspeler te worden die we nodig hebben voorin.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Die is er, dat is ja. Siemerink, de team manager. Maar die kan natuurlijk werken als een dolle, maar niet aarden en ongelukkig voelen blijft het beste excuus om weg te willen (ook als het niet helemaal waar is).
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik heb geen idee of jullie teammanager zijn werk goed doet, vast wel. Wie is dat bij jullie?
Dit is wel echt een onderschatte functie. Telkens als onze oud-(top)spelers als Gomes, Farfán, Dzudzsack aan het woord komen zeggen ze dat ze Mart van den Heuvel nog steeds dankbaar zijn voor het opvangen in de eerste maanden. Zo iemand werkt voor je gevoel al 100 jaar voor de club, maar altijd op de achtergrond.
+4/-0

9 maanden geleden
Zou zonde zijn. Vorig jaar moest en zou tadic spelen en bergwijjn ook. Dus die jongen denkt ook wtf doe ik hier.
+2/-2

9 maanden geleden
Alvarez had ook problemen in zijn eerste jaar, dan gaan ze mannen worden. Stoppen met huilen en volle bak knokken voor je plaats
+5/-0

9 maanden geleden
Nu die 48 deadline voor Kudus vestreken zijn ben ik bang dat we nog een jaar naar die belabberde inzet moeten kijken, foute passing en blij mogen zijn bij die ene opleving per paar wedstrijden waarin hij een doelpunt maakt of voorzet aflevert waaruit een doelpunt valt. Kudus is Bertrand Traore in een ander jasje.
+6/-3

9 maanden geleden
Is bergwijn nou de enige van de recordaantal aankopen vorige zomer die nog speelt? Ok vooruit, sanchez ook af en toe.
+1/-0

9 maanden geleden
Geen idee of het gebeurd, maar ik vind(als het niet gebeurd) dat men gewoon verplicht engels of nederlandse les moet volgen. Sterker nog, voor wat ze verdienen zou het gewoon erbij moeten horen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Oh God oh God,
We vinden het niet fijn om een miljoen of meer op de bank te krijgen (per jaar!!) en daar ook nog iets tegenover moeten zetten?!!
Graag bij ons Aller Ajax of weg wezen!!!
Ben wel een beetje klaar met al die mannetjes!!
Dan maar echt een tussenfase/ (hopelijk) jaar maar mensen, kom op zeg;
Als we zo ver weg gezakt zijn dat dit soort spelers hier mee komen, moet je gewoon een standpunt in nemen als club;
Graag of niet en anders pleur op!!!
Begrijp me niet verkeerd, vindt het al erg genoeg dat we als club in zo’n situatie zijn beland maar nu maar iedereen zijn zin geven omdat “meneer” het lastig vindt?????
Nogmaals, ik denk qua NL competitie we het wel gaan redden, anderen denken dat ze er zijn en dat gaat hun nog pijn doen, wij kunnen niet dieper zakken en dat zal ons alleen maar sterker maken!!!!
+1/-0

9 maanden geleden
Geen verrassing. Duidelijk geen klik en hij lijkt helaas gewoon echt te licht voor Europees topvoetbal. Hopelijk krijgen we er nog een leuk prijsje voor.
+5/-0

9 maanden geleden
Ik had juist gehoopt dat hij in Forbs een maatje zou krijgen. Als ik zag hoe Neres en Anthony als collega’s/concurrenten met elkaar omgingen, dan moet dit toch als voorbeeld kunnen dienen voor die 2 jonge Portugezen.
+4/-0

9 maanden geleden
Joep doei dag en de mazzel. Graag of niet. In dit geval dus niet. Tot nu toe geen pepernoot geraakt en gast hij niet doen ook. Ontbinden dus!
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht