Transparent
Inloggen
Sluiten

'Management Gerónimo Rulli sprak al met Bayern'

9 augustus 2023 13:35 - Florian Plettenberg
Foto: Pro Shots

"Management Gerónimo Rulli sprak al met Bayern"; image source: Pro Shots

Volgens de Duitse journalist Florian Plettenberg heeft Bayern München al gesproken met het management van Gerónimo Rulli over een mogelijke transfer. Samen met Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga is hij in beeld om de plek in te nemen van de vertrokken Yann Sommer. De clubleiding van de Duitse recordkampioen zou met name enthousiast zijn over de kwaliteiten van Rulli, vooral vanwege zijn prestaties bij Villarreal.

Bayern München wil deze week nog een belissing maken welke keeper gehaald zal worden.




Tags

bayern rulli geronimo arrizabalaga belissing chelsea florian kepa plettenberg sommer villarreal yann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
ja gewoon een nederlandse keeper halen
+3/-0

 
9 maanden geleden
Nederland loopt niet bepaald over van de goede keepers en talenten.

Nederlands hebben we al gehad met Scherpen en Gorter als talenten en de twee pensionados. Liever iemand die gewoon goed kan keepen ipv selecteren op nationaliteit.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ja ik heb het over Noppert en Olij als je een buiten landse keeper haalt maakt hij fouten ja haal je eeen Nederlands keeper haalt maakt hij fouten ja
+1/-0

9 maanden geleden
Ik denk dat hij dan reservekeeper wordt, ben benieuwd of hij daar zin in heeft. Prima om te verkopen mits Ajax minimaal eerst rond is met minimaal een betere keeper.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Neuer is nog langdurig geblesseerd en zoals het er naar uitziet komt hij ook niet meer terug, en Sommer is verkocht aan Inter.

Rulli is daar beoogd eerste doelman.

Ik blijf het opmerkelijk vinden dat spelers die hier op het forum waardeloos worden geschat, er bij grote clubs in andere landen gewoon goed opstaan.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ik vind hem zeker niet waardeloos, maar als Sven een betere op z'n lijst heeft staan, doen zou ik zeggen. Aan de andere kant misschien zijn we wel een beetje verwend met Onana, in de periode voor zn plaspil incident
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waar haal je die onzin vandaan dat het er naar uitziet dat Neuer helemaal niet meer terugkomt? Er verschijnen alleen maar berichten dat hij nog een week of 8 tot 10 uit de roulatie is. :denk
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien dat Gorter dan niet verhuurd gaat worden?

Ik weet wel dat Mislintat heeft gezegd dat Ramaj komt ivm de blessure van Pasveer, maar hij zal ook waarschijnlijk al langer op de hoogte zijn van de interesse in Rulli ...
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik denk dat ze gewoon nóg een keeper halen en Ramaj doorschuiven als eerste doelman.
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Gewoon 25 miljoen vragen en Ramaj doorschuiven. Zal hij een paar blunders maken dan maakt hij er net zo veel als Rulli. Stop dat geld maar in Sutalo en onze Armeense crea bea middenvelder die in Rusland loopt te ballen.
Dan Ziyech er nog bij en je hebt in elke linie een directe versterking. En financieel geen gekke dingen gedaan.
+5/-0

9 maanden geleden
Weet Rulli al dat ook in Duitsland de voertaal niet Spaans is? En dat ook in Duitsland het klimaat vergelijkbaar is met Nederland?

Zal de volgende plek worden waar hij zich niet thuis voelt (om bedenkelijke redenen voor een prof).

Afijn, lekker laten gaan!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Die zal zich snel thuisvoelen bij een club waar vrijwel iedereen meer dan 8 miljoen verdient en hij Champions League voetbal kan spelen.
+2/-0

9 maanden geleden
Met deze deal Mazzaouri betrekken. Kimmich mag ook, hahaha.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Daar gaat dat heimwee-verhaal
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht