Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'De grote namen gaan echt nog komen'

8 augustus 2023 15:35
Foto: Pro Shots

Maurice Steijn: "De grote namen gaan echt nog komen"; image source: Pro Shots

Ajax is deze maand zeker nog niet klaar op de transfermarkt. Tijdens de open dag gaf Maurice Steijn in gesprek met ESPN aan dat er nog meerdere spelers zullen gaan komen. "Die grote jongens gaan echt nog komen", aldus Steijn. "Wij willen de filosofie van de club nastreven, jonge jongens opleiden en met zoveel mogelijk jonge jongens spelen in het eerste elftal. Dan kijk je eerst naar de jeugdopleiding, maar je kan ze ook van wat verder halen."

Steijn ging verder: "De grote namen en de echt ervaren spelers horen daar ook bij. Die komen er ook bij."

Edson Álvarez staat op het punt om te vertrekken naar West Ham United. Of er voor hem een vervanger wordt aangetrokken, moet nog worden besloten. "In principe hebben we nog niet echt zo'n type speler die echt goed voor de balans zorgt. Tahirovic hebben we binnen gehaald, maar die is nog echt heel jong", zo gaf hij aan. "We moeten gaan kijken naar de totale balans of we nog een echte controleur nodig hebben, ik denk het wel. Maar soms valt een elftal ook gewoon in elkaar."
Tags

steijn maurice alvarez controleur espn ham jong nastreven tahirovic west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ziyech ophalen .
+9/-0

 
11 maanden geleden
De voetballer Ziyech is zondermeer welkom. Maar online lees ik allerlei verhalen over een auto van Ziyech die bij een ongeval betrokken is geweest, waarbij het de vraag is of hij daar ook bij aanwezig was en wat zijn rol in dat geheel was. Heb geen idee wat er van waar is, maar snap wel dat Ajax niet zit te wachten op een gevalletje Promes. Dus als zij reële verdenking hebben, zullen ze Ziyech niet naar Ajax halen.
+3/-3

 
11 maanden geleden
Die allerlei verhalen zou ik niet al te serieus nemen. Snap de link ook niet van auto op zijn kant tot in de richting duiken van gevalletje Promes? ?
+3/-0

 
11 maanden geleden
Als hij de bestuurder was en daarna stilletjes is vertrokken (daar lees je her en der dingen over), dan is dat het verlaten van een ongeval en strafbaar. Dan hangt het er nog van af of er alleen materiële schade is of ook letsel en of er bijvoorbeeld te hard gereden is of er middelen in het geding waren waarmee je beter niet kan rijden. Zal de eerste zijn om te zeggen dat ik verhalen echt niet zomaar geloof en geef meteen toe dat ik de details niet ken, maar als er bij Ajax wel meer bekend is én de boel is niet in de haak, dan snap ik wel dat ze niet met Ziyech in zee willen gaan. Dat bedoelde ik met 'gevalletje Promes' als in strafrechtelijk onderzoek en de eventuele consequenties daar van.
+3/-1

 
11 maanden geleden
Ja ja. Strafrechtelijk onderzoek waar uiteindelijk ook nog de hoogste raad bij te pas moet komen zeker? Joh, Ziyech is aardige gozer en doet geen vlieg kwaad. Was gewoon een aanrijding met een auto die op zijn naam stond. Gebeurd 1000 keer per dag in Mokum inclusief fietsers.
+6/-1

 
11 maanden geleden
Er zijn gewoon foto's van dat hij achter het stuur zat hoor, en daarna snel er uit naaide. En dan dat gedoe met Promes.....
+2/-2

 
11 maanden geleden
Zal mij geen reet boeien zolang die maar presteert bij ons.
+6/-4

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Telegraaf beweert, voor wat het waard is, dat Ziyech's Rolls Royce SUV veels te hard reed en dat er van bestuurder gewisseld is na de aanrijding, en ze hebben het ook over alcohol.
Zelf heb ik liever een speler die in zijn Polo met zijn moeder en de samen gokookte veganistische maaltijd op weg is naar oma :-)
+5/-2

 
11 maanden geleden
We zullen afwachten wat er gebeurd zou zijn en hoe e.e.a. verlopen is en wie daar al dan niet bij aanwezig zijn. De redenering is echter heel simpel, Ajax kan zich als beursgenoteerd bedrijf geen personeel veroorloven dat eventueel bij zulke zaken op een verkeerde manier betrokken geweest zou zijn. Mogelijk wacht men daarom eerst het onderzoek af en duurt het daarom langer om hem vast te leggen of men is al tot de conclusie gekomen dat de gebeurtenissen aanleiding zijn om het niet te doen, of er is al gesproken en men is er financieel niet uit gekomen.
+3/-0

 
11 maanden geleden
De Telegraaf probeert Ajax gewoon voor de zoveelste keer te dwarsbomen.
+2/-1

11 maanden geleden
Ziyech, Sutalo, en nog een sloper op rechtsback uit zuid Amerika plus goede spits.
Maar goed heel heerlijk, ik geloof niet dat er nog grote namen komen. Denk dat dit het is en misschien nog die Japanner van Stuttgart maar dat is geen hoogvlieger als ik op forums kijk van Stuttgart.
+7/-1

 
11 maanden geleden
..en mocht Nico zijn rentree maken dan ontploft de Arena.
+2/-0

11 maanden geleden
Broodnodig wat grote namen. Ik verwacht toch wel dat er iets van een mondelinge afspraak is met Sutalo, voor wat het waard is. Snap dat er veel gekocht moet worden als je veel verkoopt en spelers niet voldoen, maar hoor weinig over de jeugdopleiding. De levensader van de club, daar mag toch ook wel wat gebeuren lijkt me.
+2/-0

11 maanden geleden
We zouden eigenlijk weer een jeugdopleiding moeten beginnen..
+2/-0

11 maanden geleden
Inderdaad soms valt een elftal gewoon in elkaar, alleen valt t elftal op dit moment uit ! Elkaar en de start van de competitie staat voor de deur. Ga er maar aan staan als trainer. Waarschijnlijk heb je pas gedurende de maand augustus nog wat versterkingen erbij en die moeten dan ingepast worden, moeten ingespeeld raken en dan moet het nog een team vormen.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Lang weg geweest hier, poosje ook verplicht maar denk echt dat we Steijn maar even het voordeel van de twijfel moeten geven!
Vorig jaar werdt er geld uit gegeven of dat er bodemloze put was.
Dit jaar wordt er tenminste na gedacht over hoe we het uitgeven en waar aan.
Ja, competitie begint zaterdag, zal toch GVD wel kunnen winnen met deze selectie van Heracles,maar ook andere clubs wachten op geld!!
Wij krijgen die versterkingen wel, gaan er alleen niet de hoofdprijs voor betalen en daar ben ik het wel mee eens!
Competitie gaat niet alleen om het winnen tegen 010 en 040 maar vooral om de andere wedstrijden!!
Ik heb ook met pijn in mijn hart gezien hoe het vorig jaar is gegaan maar denk echt dat we nog wel eens kunnen gaan verassen, zeker omdat anderen denken er al te zijn en daar gaat ook nog wel wat veranderen voor het einde van de transferperiode( en niet in hun voordeel)!
+4/-0

 
11 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik heb ook met pijn in mijn hart gezien hoe het vorig jaar is gegaan maar denk echt dat we nog wel eens kunnen gaan verassen...Wat gaat er in brand gestoken worden? ;)
+3/-0

 
11 maanden geleden
😂😂scherp !
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zeker scherp!!
Laten we hopen het afgelopen jaar dan👎
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
11 maanden geleden
Ik hoop dat ik er naast zit, maar een seizoensopening tegen Heracles kan je in eigen huis zomaar punten gaan kosten...
+1/-0

 
11 maanden geleden
Afgelopen jaren al bewezen maar ik geloof werkelijk dat dit jaar wel eens anders kan gaan en het ons gaat “verassen”, Ha Ha, dan dat we nu denken als supporter van ons Aller Ajax!
Iedereen onderschat ons nu, en terecht!! Maar ik geloof werkelijk dat Steijn ons gaat helpen om iig Ajax voetbal te spelen.
Sorry, heb er natuurlijk geen “bewijs” voor maar we waren ook geen fan van ten Hag……
+4/-0

 
11 maanden geleden
Nog steeds geen fan van Tin Hek, de stugge handenwapperaar zonder plan B. Met het spelersmateriaal wat hij had hadden we minimaal in de CL-finale moeten staan. Heerlijke frisse wind weer zo zonder van der Sar en mét Maurice Steijn en Mislintat.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Inderdaad, de roestvrijstalen kloten die mannen zoals Mislintat en Steijn moeten hebben om in die nog narokende puinhoop te stappen die van der Sar heeft achtergelaten. En dan heb ik het nog niet eens over de hissende slangen op weg naar het nieuwe seizoen die hopen op een misstap om zichzelf te kunnen verheerlijken. Hulde!
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Grote namen interesseren me geen moer zou je Neymar willen hebben ik niet gewoon in passen met de juiste personen die de wil hebben om te winnen zoals nico en licha
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben wel benieuwd wie die "grote namen" dan zijn. Steijn lijkt zeker van zijn zaak te zijn, want anders roep je dat niet zo. Toch Bonucci? ;-)
Ik zou Tagliafico wel graag zien terugkeren. Die kent Ajax en neemt ook het nodige gif mee. Voor rechtsback zou ik Tete of Frimpong wel zien zitten. Centraal achterin zou ik Hato graag zien spelen, samen met Davinson Sanchez.
+5/-0

11 maanden geleden
Ziyech is een grote naam maar lijkt gewoon niet in het inkoopbeleid te passen van Mislintat. Anders had hij er toch al lang kunnen en moeten zijn? Had hij lekker de hele voorbereiding mee kunnen draaien.
Helaas ik denk dat dit dus niet gaat gebeuren, überhaupt niets qua grote namen.

Steijn is er gewoon met open ogen ingetrapt, in de Duitse handelswijze. Hoe naïef.
+2/-3

 
11 maanden geleden
Ja met je eens. Word niks met "grote namen" Mislintat heeft mooie babbels maar heeft nog niks gehaald wat ons direct sterker maakt. Men wat mis zo n vakman als Overmars.
+2/-4

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik lees een hoop wanhoop tussen de regels door.
Ajax is tot het bot toe uitgekleed, de laatste munten van het gouden transferbeleid van Overmars worden nog verzilverd met de verkoop van Kudus en Alvarez.
Wat overblijft is een karakterloos team, vol dromers, mooi weer voetballers.
Schrikbarend weinig ervaring, leeftijdsbalans compleet zoek.
Dat gaan 1 of 2 verdedigers die ongetwijfeld nog wel zullen komen maar ook zeer jong zullen zijn niet verhelpen.
Op het middenveld is het al helemaal verschrikkelijk met de kwaliteit.
Dan hebben we nog een trainer waar iedereen met de beste wil van de wereld positief over wil zijn maar niemand weet waar hij echt voor staat.
+5/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake boomen brobbey capaciteiten depay dumfries elsimao farioli frankrijk gravenberch henderson jong kiki koeman krapel kroes mannsverk oranje rcv reijnders rensch rosario sevic simons steijn tahirovic taylor vos weghorst zirkzee