Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München geïnteresseerd in Gerónimo Rulli'

7 augustus 2023 19:24 - Florian Plettenberg
Foto: Pro Shots

"Bayern München geïnteresseerd in Gerónimo Rulli"; image source: Pro Shots

Volgens Florian Plettenberg staat Gerónimo Rulli in de belangstelling van Bayern München. De Duitse grootmacht is op zoek naar een vervanger van Yann Sommer en de doelman van Ajax is een van de opties die daarvoor in beeld is. Ajax is zelf ook al op de hoogte van de intesse in de Argentijnse keeper.
Tags

bayern geronimo rulli florian intesse plettenberg sommer yann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
Bij een zeer goed bod laten gaan. Ik ben niet zo onder de indruk van Rulli. Maar dit is Bayern dus een echt goed bod zal niet komen.
+5/-0

12 maanden geleden
Hahaha, gelukkig hebben we net al een opvolger gehaald.
+1/-0

12 maanden geleden
Zo worden we continu leeggekocht door de Europese grootmachten.
+4/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
100 miljoen.
Voor de rest geloof ik er niks van.
+2/-0

12 maanden geleden
Zondag was hij goed maar de blunders zullen ook blijven komen dus bij een echt goed bod van 25+ doen. We mogen tenminste aannemen dat Mislintat weet wat hij in huis gehaald heeft met Ramaj. Zo niet doen zijn we sowieso de pisang.
+2/-0

12 maanden geleden
Ben redelijk tevreden over Rulli, maar met een goed bod zou ik het doen. Zorg dan wel voor een betere vervanger en zorg dat je rond ben voordat je Rulli van de hand doet.
+3/-1

12 maanden geleden
Als ze willen betalen wat Ajax aan Villarreal betaald heeft zou ik het doen. Ben niet kapot van de kwaliteiten van Rulli en het stoort mij sowieso dat dit soort lui (lees: spaanstalige spelers) nog geen drie woorden Engels kunnen praten, laat staan Nederlandse woorden.

Zeiken over dat je je niet thuis voelt, maar zelf ook 0,0 investeren om dat gevoel wél te krijgen.
+7/-0

 
12 maanden geleden
Eens. Voor 12 miljoen euro mogen ze hem hebben. Dan moet een vervanger halen wel lukken.
+2/-1

12 maanden geleden
Livakovic zit nog steeds bij Dinamo. Als je toch aan het onderhandelen bent over Sutalo, neem Livakovic er dan ook maar in mee.
+3/-0

12 maanden geleden
Rulli is een penalty killer. Ik denk zelf dat hij een uitstekende keeper is als hij wedstrijdfit is. Hij is completer dan bijvoorbeeld Noppert. Zelf zie ik hem graag blijven. Hij gaat Ajax namelijk echt helpen verder te komen. Maar dan moeten de fans wel massaal achter hem gaan staan.

Als ik Ajax was zou ik 20 a 25 miljoen voor hem vragen. Je verkoopt namelijk je penalty killer. Daar lopen er niet zoveel van rond en dat weet Bayern.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal