Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax stelt ultimatum aan Mohammed Kudus'

7 augustus 2023 14:12 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax stelt ultimatum aan Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

Het is nog hoogst onzeker dat Mohammed Kudus gaat vertrekken naar Brighton & Hove Albion. Dat meldt Voetbal International. Ajax heeft de Ghanees een ultimatum gesteld en geeft hem nog 48 uur om tot een akkoord te komen met Brighton over een contract. Indien dat niet lukt, zet de club zelf een streep door de transfer en mag Kudus alleen nog vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA indien er een megabedrag op tafel komt.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus ultimatum brighton albion arena hove megabedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Terecht, de competitie staat op het punt van beginnen. Dan kan die zaakwaarnemer wel verder en verder willen pushen maar wie het onderste uit de kan wil krijgt de deksel op z'n pannetje.
+9/-0

9 maanden geleden
Ze zeggen dat een zak geld geen goal maakt maar Kudus maakt er niet veel meer. Kudus weg, Spertsyan en Sutalo ophalen. Wijndal, Sanchez en Bergwijn nog verkopen, twee goede nieuwe backs halen en een echte spits, dan zijn we er.
+4/-1

9 maanden geleden
Kudus wilde vorig jaar al graag weg naar de Premier League. Nu kan hij gaan en wil hij niet? Ik snap het niet meer.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Die gokt gewoon op een grotere club die ook meer salaris overmaakt.
+8/-0

9 maanden geleden
Terecht dat Ajax dit nu heeft uitgesproken richting Kudus en zijn zaakwaarnemer. Als je gokt op de hoogste prijs als Kudus zijnde kan je ook verliezen.
Zaterdag start de competitie en dan moeten we er staan. Ook Kudus als hij er nog is. Dat getreuzel schiet niemand wat mee op.
Zal wel weer gaan weigeren te spelen en dan gaat het weer een soap worden.
+6/-0

9 maanden geleden
Er hangt al tijden een nare sfeer om deze jongen als het gaat om een transfer.
Zware zelfoverschatting ook, echte Europese top zit niet op hem te wachten.
Ik zou hem gewoon dumpen Astana of Ludogorets.
+2/-1

9 maanden geleden
Ik zou Kudus graag willen behouden. Aan zijn mentaliteit ontbreekt dan wel het één en ander en ik weet niet of hij zich bij Ajax nog wel kan motiveren. Maar hij is de enige speler bij Ajax die uit het niets iets kan creëren. En aangezien er voorlopig niet veel voetbal in het team zit, is dat erg noodzakelijk. Ik vind het verschrikkelijk dat ik dit over mijn cluppie moet zeggen.
+4/-0

9 maanden geleden
Lijkt me dat Ajax het ultimatum stelt aan Brighton, aangezien Kudus zelf wel wil. Heeft ook weinig zin om een ultimatum aan je eigen speler te stellen, aangezien je nog met hem door moet kunnen als de deal klapt. Een ultimatum aan Brighton is ook in het voordeel van Kudus zelf.

Dus lijkt me een beetje stug dit..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht