Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bereikt akkoord met West Ham United'

7 augustus 2023 13:25 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax bereikt akkoord met West Ham United"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Ajax en West Ham United een akkoord hebben bereikt over de transfer van Edson Álvarez. Voor een bedrag van minimaal 40 miljoen euro vertrekt de Mexicaan naar Engeland. Naast bonussen heeft Ajax ook een doorverkooppercentage weten te bedingen.

Meer op VI.nl




Tags

ham west alvarez bedingen engeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
40 miljoen heb ik vrede mee.
+4/-0

9 maanden geleden
Nu als de sodemieter gaan investeren.
9 miljoen per jaar voor Alvarez en dar 5 jaar lang. Op zijn 30e met pensioen, is hem gegund. Ging altijd voorop in de strijd. Voetballend niet veel maar alles er om heen top.
+5/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Nice een doorverkoop, nu meteen doorschakelen naar een verbeterde vervanger ajb.
+4/-0

9 maanden geleden
Proficiat voor Alvarez, wel verdiend.

En nu dan door naar Mislintat, ga wat fatsoenlijks inkopen want we kunnen wel wat versterking gebruiken.
+1/-0

9 maanden geleden
We hebben toch nog wel 11 spelers over voor zondag ?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Volgens mij hebben we er al heel wat. Boor het middenveld van de Boomen, Taylor, Tahirovic, Klaassen, en straks hopelijk Spertsyan, wat beelden van gezien, die is echt wel erg goed. Mooie vrije trap, goede penalty en fantastische steekballetjes. Die speler wordt echt wel door een andere Europese club gekocht. Al dat zogenaamde 'ídeale' gedrag dat we voor de bühne maar moeten tonen zodat die Levchenko niet gaat huilen, dat is toch zo triest. Wees een man en zeg die Levchenko dat hij lekker naar het front op moet rotten als hij het niet eens is met de Russen. Niemand die hem hier zal missen.
+3/-1

 
9 maanden geleden
Nou nou, beetje nuance mag wel. Die man is daar geboren en heeft sinds het begin van de oorlog een gekleurde mening, logisch. Om als kanonnenvoer te vechten aan het front is een keuze die niemand snel zal maken. Ajax mag zelf hun beleid bepalen, uiteraard binnen de wettelijke grenzen. Ben het wel met je eens dat Ajax ook spelers mag halen uit de Russische competitie. Je kunt het overigens die spelers daar ook niet aandoen om ze het recht te ontnemen om in een Europese competitie te spelen.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Een gekleurde mening mag toch wel, of mogen we alleen maar denken wat we hier verteld worden? Levchenko is gewoon een held op sokken, hard roepen, maar een een veilig afstandje. Als je dan echt zo'n nationalist bent en vind dat het land jou toebehoort, dan moet je er wat aan doen. Ik blijf het belachelijk vinden dat atleten worden gediscrimineerd op basis van afkomst/paspoort. Er zijn zoveel oorlogen geweest met name door toedoen van de VS maar hun sporters worden noot uitgesloten.
+3/-2

 
9 maanden geleden
Euh... als je het hebt over de landen waar de VS heeft geinventinieerd, betrof dat vooral in landen waarbij sporters in een leeuwenkuil werden gemieterd als ze een strafschop misten voor hun land. Dus inderdaad, het is belachelijk dat sporters worden gediscrimineerd en onder druk gezet worden. En Levchenko dóet daadwerkelijk wat voor zijn land, maar dat hoeft niet perse aan het front te zijn toch?

We kunnen wel gaan lopen zeiken op Levchenko, maar je kunt je ook afvragen waarom wij niet doorschakelen naar de nummer 2 op het lijstje middenvelders. Het al heel lang bekend dat Spertysan niet komt.
+2/-0

9 maanden geleden
Mooi, kan van de Boomen op zijn plaats. Dat is 100 procent meer voetbal. Alvarez is zeker van waarde geweest. Maar toen opbouwende spelers om hem heen verdwenen, bleek ook zijn zwakke kant.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht