Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in Europa League tegen Astana of Ludogorets

7 augustus 2023 13:21
Foto: Pro Shots

Ajax in Europa League tegen Astana of Ludogorets; image source: Pro Shots

Ajax zal in voorrondes van de Europa League moeten afreizen naar Kazachstan of Bulgarije. Tijdens de loting van maandagmiddag werd duidelijk dat de ploeg van Maurice Steijn is gekoppeld aan de winnaar van het duel tussen FC Astana en PFK Ludogorets. Beide teams werden vorige week uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Champions League.

Ajax begint met een uitwedstrijd en deze wordt gespeeld op donderdag 24 augustus. De return in de Johan Cruijff ArenA volgt op donderdag 31 augustus.




Tags

astana ludogorets arena bulgarije kazachstan maurice pfk steijn voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Mooi affiche...
Wat een armoe.
+5/-3

9 maanden geleden
Ik kan hier echt niet voor warm draaien.
+6/-3

9 maanden geleden
Laten we er nu eerst maar is voor zorgen dat we tenminste in de kwart finale komen, dan mogen we weer nadenken over de CL.
+8/-1

9 maanden geleden
Ach.. zou een opwarmertje moeten zijn. Gewoon twee keer winnen! De mooie affiches komen misschien pas na de winterstop. Eerst maar het team op orde krijgen. Op dit moment lopen er meer de deur uit dan dat er spelers komen!
+5/-1

 
9 maanden geleden
Je bedoeld met na de winterstop, in het volgende seizoen?
Dit seizoen overwinteren wordt al een probleem.
+4/-0

9 maanden geleden
Het is wel heel erg met Ajax gesteld. Omdat ik mij net zat te bedenken dat ik zelfs tegen deze clubs er niet zo maar vanuit ga, dat we de volgende ronde halen. Ik blijf enorme problemen zien in het centrum van de verdediging. Daar moet meer voetbal bij. Of misschien van de Boomen in het centrum van de verdediging, maar die is verdedigend weer minder sterk. Ik ben blij dat we in zowel Europa als de competitie tegen niet al te sterke tegenstanders beginnen. Wellicht een paar keer winnen en dat er dan vertrouwen en patronen in komen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ieder team dat een beetje opportunistisch speelt, loopt Ajax aan alle kanten voorbij.
+2/-0

9 maanden geleden
Dit zijn het kaliber clubs waar in een betere wereld PSV, Twente, AZ, of Feyenoord tegen speelt ergens in een voorronde voor de consultatie cup of zoiets, in juni...
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht