Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis blijft gewoon bij Ajax'

6 augustus 2023 21:42 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis blijft gewoon bij Ajax"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis blijft dit seizoen gewoon bij Ajax. Dat heeft Maurice Steijn aangegeven in gesprek met Voetbal International. Ondanks de geruchten over een mogelijk vertrek heeft Berghuis in een gesprek met Steijn aangegeven dat hij supertrots is dat hij het shirt van Ajax draagt en dat hij supergraag wil blijven. Steijn verwacht bovendien dat Davy Klaassen ook dezelfde boodschap zal hebben.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis steijn maurice supergraag supertrots

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik hoop dat die het een keer laat zien.
+2/-3

 
9 maanden geleden
Vond hem een van de weinige spelers afgelopen seizoen die niet door de ondergrens zakte. Klaassen daarentegen mogen ze van mij verkopen of zelfs het contract van ontbinden, die bakt er al een hele tijd niets meer van.
+9/-0

 
9 maanden geleden
Klaassen en Taylor zijn echt ondergrens op dat middenveld. Rench mag ook vertrekken die bakt er ook niets vsn.
+3/-0

 
tackle (geschorst)
9 maanden geleden
Dan moet je een keer goed kijken. Altijd maar kritiek, terwijl hij vorig seizoen één van de weinige was die gemiddeld een ruime voldoende had en niet voor niets speler van het jaar.
+9/-0

 
9 maanden geleden
Mag jij vinden, ik vind hem leuk tegen fortuna enzo. Top wedstrijden zie je hen nooit.
+3/-4

 
9 maanden geleden
In de topwedstrijden tegen Liverpool was Berghuis één van de weinigen die zich op dat niveau redelijk staande kon houden.
+7/-0

 
9 maanden geleden
1 potje tegen liverpool,tegen AZ,Fey, PSV Twente e.d niet gezien. Mag wel meer verwachten van zo n ervaren speler
+3/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Dat komt omdat Klaassen en Taylor in de weg lopen en Tadic alles zelf wilde doen. Berghuis is gewoon de beste. En hij is niet langer mr 1=0 hij is inmiddels mr. O
+4/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat Berghuis belangrijk kan zijn voor Ajax, maar bij hem is dat wel sterk afhankelijk van de taken die je hem meegeeft en de positie waar je hem opstelt. Zet hem alsjeblieft niet op rechts- of linksbuiten, want daar mist hij de individuele actie (passeerbeweging) en snelheid voor. Ik denk dat hij het best op het middenveld rendeert en zie hem het liefst op 10 spelen. Daar zie ik ook de meeste kansen voor hem, zeker als Kudus vertrekt, wat wel te verwachten is. Berghuis vind ik goed in de combinatie en hij heeft een goed schot + fantastische passing. Laat hem maar lekker op goal raggen en onze aanvallers goed wegsteken. Dan voorspel ik minimaal 12 goals en minimaal hetzelfde aantal assists. Ik ben overigens wel benieuwd of Van den Boomen straks alle vrije trappen mag gaan nemen of dat Berghuis ze blijft opeisen.
+4/-0

9 maanden geleden
Aardige jongen maar is na zijn overstap naar Ajax verzadigd als speler. Leuk als 'verbinder' zoals hij het zelf noemt maar lijkt niet gemotiveerd om nog de beste te willen zijn. Als de RvC even een oogje dichtknijpt en we Spretsyan kunnen halen, graag. Ik heb liever Mr 1-0, de echte Ajacied als reserve daarvan dan Berghuis, ookal kan hij altijd nog als rechtsbuiten gaan spelen. Punt blijft dat Mislintat nog veel werk te verzetten heeft om een goede uit gebalanceerde kwaliteitsselectie neer te zetten.
+3/-3

 
9 maanden geleden
Mr. 1 - 0 is een object dat in de weg loopt en niets brengt samen met Taylor
+5/-0

 
tackle (geschorst)
9 maanden geleden
Precies dit! begrijp werkelijk niet wat mensen nog in Klaassen zien. Taylor zou ik verhuren en kijken of hij nog gaat beseffen dat hij geen vedette is.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Omdat hij in de tweede helft van het seizoen met Tadic samen niet het gemis van Blind op kon vangen en hij door de slechte samenstelling van de selectie niet kon excelleren als voorheen, betekent niet dat hij ineens geen waarde meer heeft. Als je naar aankoopbedrag en leeftijd kijkt heeft Bergwijn veel minder gepresteerd. Klaassen is mij inziens ook geen eerste 11 speler maar wel de enige Ajacied in de selectie die al heel wat jaartjes meeloopt. Het is een jongen die niet zo snel zal zeuren, spelers helpt, altijd in teambelang denkt en als invaller op 10 nog van veel waarde kan zijn als er maar een duidelijk systeem staat en de voorhoede spelers ook in gaan zien dat het een teamsport is en niet alleen voor eigen glorie gaan. Vind Klaassen belangrijker en waardevoller op 10 dan Berghuis, Bergwijn of Kudus.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Klaassen niet zeuren?

Heeft vorig jaar twee keer in de media geklaagd over gebrek aan speeltijd en is daarvoor beloond met meer speeltijd.
+1/-0

9 maanden geleden
Goede zaak, gewoon op rechtsbuiten laten spelen, want daar hebben we straks niets meer. Mist een beetje snelheid maar als we de snelheid op links hebben kan Berghuis met pasjes en voorzetten gaan strooien zoals in zijn betere dagen. De 10 is niets voor hem, veel te passief daar.
+1/-0

9 maanden geleden
Hij is in onderhandeling met Fc Antwerp. Wat betekent nog een belofte??😡
+1/-0

9 maanden geleden
Ik zie liever beweging op de transfermarkt rond Klaassen, en bij een mooi bod rond Taylor.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos