Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Burnley akkoord over transfer Mohamed Daramy'

5 augustus 2023 13:12 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ajax en Burnley akkoord over transfer Mohamed Daramy"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Ajax en Burnley een akkoord hebben bereikt over de transfer van Mohamed Daramy. De Deense aanvaller zal voor een jaar op huurbasis richting Engeland vertrekken en maakt vervolgens voor een bedrag van 15,5 miljoen euro de definitieve overstap. Daarnaast heeft Ajax ook nog 2 miljoen euro aan bonussen bedongen en krijgt het een doorverkooppercentage van 10 procent.

Daramy zal indien hij zelf tot een akkoord komt met Burnley dus meteen definitief de overstap maken. Er wordt echter voor deze opzet gekozen met oog op Financial Fair Play.




Tags

burnley daramy engeland fabrizio romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Alle credits voor onze TD, mag ook gezegd worden.
Bod op Alvarez is ruim 30 miljoen, nog even wat extra uitslepen zou mooi zijn.
Daarna doorschakelen naar Zagreb.
+7/-0

 
10 maanden geleden
Ben je met het verkeerde (of juist goede) been uit bed gestapt? Volgens mij is dit het eerste bericht wat je plaatst hier wat niet negatief is over SM! Een complimentje waard naar mijn mening haha
+3/-0

 
10 maanden geleden
Op tijd naar bed gegaan :)
Ben kritisch op hem, nog steeds, maar als die goede zaken doet voor de club moet dat ook gezegd worden. Ben geen telegraaf medewerker.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Prima toch! Kritisch zijn lijkt me meer dan logisch, geef hem lekker het voordeel van de twijfel. We gaan vanzelf zien of zijn aankopen gaan renderen en of de puinhoop van Hamstra kan worden opgeruimd binnen 1 transferwindow.
+3/-0

10 maanden geleden
We zullen hem nooit vergeten.
+2/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Timber voor 40 miljoen, Tadic scheelt 6 miljoen per jaar, Bassey voor 22 miljoen, Daramy voor 15 miljoen en Alvarez gaat rond de 35 miljoen opleveren terwijl Berghuis nog slechts een kwestie van tijd is voordat hij weg is.
Dus rond de 120 miljoen binnen. Als we nu niet razendsnel een goede centrale verdediger en een topmiddenvelder binnen halen dan weet ik het echt niet meer.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Spits vind ik zelf ook één van de prioriteiten
+5/-0

 
10 maanden geleden
Nee Nico, neeeeeeeeeee. Malle Wout bij Ajax. Buiten dat hij de kwaliteiten niet heeft voor Ajax is er ook iets mis met de verbinding van de draadjes.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Oke, bij deze afgeschreven hebben we het niet meer over, :)
+2/-0

10 maanden geleden
Ik weet dat de media en andere clubs over Ajax aan het klagen waren , dat Ajax het Bayern van Nederland zou worden , het is gewoon onmogelijk je kunt niet eens vasthouden aan bepaalde spelers je bent gedwongen om bijna constant al je goeie spelers te verkopen Bayern heeft dat niet
+2/-0

 
10 maanden geleden
Dat is niet aan de hand met Daramy
+2/-0

 
10 maanden geleden
Nee mee eens ik vind hem niet goed genoeg voor Ajax maar ik praat meer in het algemeen
+2/-0

 
10 maanden geleden
Zolang Ajax geen spelers weghaalt bij de concurrentie, is het niet het Bayern van NL.
+3/-0

10 maanden geleden
Liever Forbs. Redelijk budgetneutraal. Good deal.
+1/-0

10 maanden geleden
Van een goed jaar in Denemarken naar PL. Voor een club als Burnley is dit wel een gokje waard, genoeg te besteden. Ik hoop oprecht dat hij gaat slagen. 15 miljoen en door verkoop percentage is erg netjes. Voor 10 miljoen had Ajax ook wel ja gezegd denk ik.
+2/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Toch wel raar dat huren en daarna kopen, hoe men Financial Fairplay omzijlt als het ware, maar ook dat je eigenlijk de speler al hebt gekocht, maar dan op papier eerst huurt en dus later betaalt. Op dat ene nadeel na, is het een erg goede deal.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Is niet perse een nadeel, want Ajax kan deze transfer nu ook over het huidige boekjaar heen tillen om zo volgend jaar al een gedeelte van het jaarlijkse tekort weg te werken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos