Transparent
Inloggen
Sluiten

Reactie AZ: 'In alle redelijkheid en gezamenlijkheid kijken naar een oplossing'

2 augustus 2023 19:00 - AZ.nl
Foto: Pro Shots

Reactie AZ: "In alle redelijkheid en gezamenlijkheid kijken naar een oplossing"; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft AZ in een reactie aangegeven verrast te zijn door het vertrek van Alex Kroes. Vanwege een concurrentiebeding zou hij echter niet direct bij Ajax aan de slag kunnen gaan. De club geeft daarbij echter aan dat het in alle redelijkheid en gezamenlijkheid naar een oplossing wil gaan kijken die voor alle partijen aanvaardbaar is en nadrukkelijk ook het belang van AZ dient. Daarover worden in de komende periode gesprekken gevoerd.

Meer op AZ.nl
Tags

gezamenlijkheid redelijkheid aanvaardbaar concurrentiebeding kroes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Kortom, hoeveel levert het ons op:)
+5/-0

 
11 maanden geleden
Daar hebben ze ook wel gelijk in. Als dat in het contract stond, dan hoeven ze dat niet zomaar te negeren alleen omdat het Ajax is. Zou andersom ook niet zo werken.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Mee eens.
Was ook niet sarcastisch of iets dergelijks bedoeld overigens.
+5/-0

11 maanden geleden
Zij Wijndal terug en de garantie dat wij in deze eeuw nooit meer 1 speler zullen benaderen (allen geflopt) uit Alkmaar als Kroes snel aan de slag kan en de leiding kan gaan nemen.
+11/-0

11 maanden geleden
Diep en diep triest van Az.
AZ was natuurlijk wel op de hoogte dat hij naar Ajax zal vertrekken en i.p.v. op voorhand dit bespreek te maken hebben simpelweg gewacht tot de deal rond was.

Daarnaast houdt dit soort concurrentiebeding vaak geen stand als je het voor de rechter laat komen. Maar dat kost zeker in deze tijd enorm vele geld.
Ook wel apart dat Kroes hier niet van op de hoogte was.
+3/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
... in alle redelijkheid en gezamenlijkheid naar een oplossing wil gaan kijken die voor alle partijen aanvaardbaar is en nadrukkelijk ook het belang van AZ dient?

Wat een onzin. Kroes wil en gaat naar Ajax en voor de rest zoekt AZ het maar uit.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst