Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax komt met nieuw bod voor Eduard Spertsyan'

2 augustus 2023 10:38 - Metaratings
Foto: Pro Shots

"Ajax komt met nieuw bod voor Eduard Spertsyan"; image source: Pro Shots

Ondanks de vele kritiek gaat Ajax toch voor de komst van Eduard Spertsyan. Volgens het Russische Metaratings komt de club met een verbeterd bod voor de Armeense middenvelder. Een eerste bod van 8,5 miljoen euro plus 2 miljoen euro aan bonussen en een doorverkoop van 10 procent is door Krasnodar al afgewezen. De Raad van Commissarissen van Ajax heeft inmiddels ook toestemming gegeven om Spertsyan vast te leggen.

Meer op Metaratings




Tags

spertsyan eduard armeense doorverkoop krasnodar metaratings

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Laten we hopen dat in ieder geval 50% van de geruchten waar is en dat Mislintat nu dus kan laten zien wat hij kan voor onze club. Wellicht omdat het nieuwe boekjaar begonnen is dat er veel kan en mag en dat hij groen licht heeft gehad.
Verder deze jongen gewoon ophalen, Rusland of niet. 85% van de wereld doet gewoon zaken met de Russen, we hoeven niet roomser dan de paus te zijn.
Ik hoop dat er voor het weekend wat transfers kunnen worden afgerond dan zit ik en menig andere supporter toch wat rustiger.
+6/-1

 
10 maanden geleden
Waar blijft bij iedereen vandaan komen dat het nieuwe boekjaar nu pas is begonnen? Dat is gewoon ieder seizoen vanaf 1 juli al.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Ik ben enorm geloofwaardig waarschijnlijk ;-) Of het nu 1 juli of 1 augustus is, tis op zn minst erg opvallend!
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos