Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfers Davy Klaassen en Steven Berghuis niet uitgesloten'

1 augustus 2023 22:56 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Transfers Davy Klaassen en Steven Berghuis niet uitgesloten"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is het niet uitgesloten dat Davy Klaassen en Steven Berghuis deze maand gaan vertrekken bij Ajax. Beide Ajacieden lijken niet langer zeker van een basisplaats door de aanstaande versterkingen die naar de Johan Cruijff ArenA lijken te gaan komen. Zowel Klaassen als Berghuis werd in Turkse media al gelinkt aan een transfer naar een van de topclubs.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis arena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Gewoon knokken voor je plaats. Davy is sowieso niet goed genoeg voor de basis. Berghuis heeft zo zijn momentjes maar kunnen we nog wel goed gebruiken vind ik.
+2/-1

10 maanden geleden
Dit zijn ontwikkelingen die ik niet had voorspeld. Als het zo doorgaat dan hebben we in twee jaar tijd de gehele selectie "ververst" op Pasveer, Rensch en Taylor na.....
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ja en die zou ik graag zien willen vertrekken ipv Berghuis. Taylor en Rench en Klaassen. Zou jammer zijn als Berghuis vertrekt.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Als Klaassen en Berghuis weg mogen (Kudus zal ook nog wel vertrekken), zou ik een poging wagen om Ziyech terug te halen. Dan weet je wat je hebt en kun je die Spertsyan soap ook vergeten.
+2/-0

10 maanden geleden
Hoezo heeft Berghuis’ geen basisplaats? Stond vorig jaar bijna elke week in de basis, team loopt leeg en er zijn nog nauwelijks aankopen geweest.
+4/-0

 
10 maanden geleden
De reden daarvan is dat Ajax binnen het afgelopen boekenjaar geen kosten meer wilde/kon/mocht maken. Boekjaar is nu afgesloten en als we de geruchten moeten geloven hebben we direct 24 miljoen uitgegeven aan een aanvaller en keeper.
Ofwel, voor Ajax begint het nu pas. Misschien wat aan de late kant, maar dat komt puur door de enorme uitgaves van vorig jaar die er dus voor zorgen dat we dit jaar tot augustus moeten wachten. Dat zelfde ga je volgend jaar opnieuw zien.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Nieuwe boekjaar begint ieder jaar anders gewoon op 1 juli
+4/-0

10 maanden geleden
Ja, weet je. Ervaring in de ploeg is ook belangrijk. Maar als Berghuis het werkelijk voelt zoals hij het van de week zei, dan kan hij ook beter gaan idd.

Als je Klaassen niet verkoopt voor 1 sep, dan moet je zijn contract ontbinden.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Mee eens maar je moet wel wat houden zodat je Ajax cultuur kunt doorgeven. Daarmee doel ik dus niet op Berghuis die wel international is. Ik vond dat hij een goed verhaal had op basis van wat kan, maar daarmee ook niet zij wat mogelijk was. Uiteindelijk gaat het erom dat een trainer kundig genoeg is om de juiste samenstelling te maken. Als onze Steijn die overperformer is zoals Mislintat hoopt hij is dan moet hij zelfs uit de huidige Ajax ploeg een kampioensploeg kunnen maken.
+1/-0

10 maanden geleden
Deze leegloop gaat nergens meer over.
Als Klaassen weg wil, niets contract ontbinden maar gewoon 10M vragen.
Berghuis aan zijn contract houden tenzij er 25M voor hem wordt geboden.
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Dat wordt geen tussenjaar, het wordt een tussendecade
+1/-3

10 maanden geleden
Totale waanzin deze leegloop. Maar goed als jongens niet bij Ajax willen spelen gaan ze maar lekker. Ik ben er niet rouwig im als deze 2 vertrekken. Berghuis heeft amper wat laten zien.
+2/-2

10 maanden geleden
Het beste nieuws van afgelopen dag is toch wel dat Ajax (waarschijnlijk) transfers heeft kunnen doen die zijn uitgelekt aan de kant van de verkopende partij en nog niet eerder zijn genoemd door de Telegraaf. Dat waar de Telegraaf tegenwoordig mee komt zijn losse flodders. Ze zijn de interne mol kwijt lijkt het wel.

Nu nog Sanchez verkopen en een volwaardige rechtsback en spits halen en het ziet er al weer een stuk rooskleuriger uit.
+4/-0

9 maanden geleden
Vrij recent stond op X (Twitter) al dat Berghuis door Overmars en Van Bommel naar Antwerpen gehaald gaat worden, dus die zal wel vertrekken.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht