Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax moet flink betalen voor nieuwe aanwinsten'

1 augustus 2023 21:28
Foto: Pro Shots

"Ajax moet flink betalen voor nieuwe aanwinsten"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt flink in de buidel te moeten tasten om Carlos Borges en Diant Ramaj vast te kunnen leggen. Volgens Fabrizio Romano betaalt Ajax een transfersom van 17 miljoen euro om Borges over te nemen van Manchester City, omgerekend bijna 20 miljoen euro. Daarnaast heeft Manchester City een terugkoopclausule weten te bedingen en ook een doorverkooppercentage. Borges zal in Amsterdam een contract voor vier seizoenen gaan tekenen.

De Italiaanse journalist Luca Bendoni meldt dat Diant Ramaj in totaal 12 miljoen euro kost. Dit bedrag zou wel inclusief vele bonussen zijn.






Discussieer mee op de forums


Tags

borges diant ramaj bedingen bendoni buidel carlos fabrizio luca romano tasten terugkoopclausule

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
17 miljoen euro, ik bedoel pond, is veel geld en 12 miljoen euro ook. Als ze geen grote talenten zouden zijn, dan zouden ze veel minder gekost hebben.
+1/-0

 
10 maanden geleden
We gaan voor de nummers 1 op onze lijst, komen ze met een vierde linksbuiten en vierde keeper a 30 miljoen in totaal. Nee, we hebben financiële problemen....?!?!??!??!
+1/-0

10 maanden geleden
12 miljoen is wel heel veel meer dan die 750.000 die ik ergens had gelezen. (transferwaarde) Kan zijn dat ik me vergis natuurlijk.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Transferwaarde is eigenlijk niets meer of minder dan wat de markt iemand waard vindt. De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.
Het is wel des Ajax om veelbelovende talenten aan te trekken, de kans te geven en te hopen dat ze zullen slagrn om vervolgens over een paar jaar met veel winst te kunnen worden verkocht.
Ik hoop wel dat er ook nog wat ervaring en een (natuurlijke) leider bij komt. Ik vind het belangrijk dat diegene ook de Nederlandse taal voldoende beheerst. Dat is mijn optiek essentieel om het team te kunnen motiveren en aansturen, maar is ook in wedstrijden heel belangrijk om de tegenstander en scheidsrechter te kunnen bespelen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
750,000 is van Transfermarkt. Als jij jezelf daar registreert kun je ook transferwaardes doorgeven. Is nattevingerwerk van supporters.
+1/-0

10 maanden geleden
12 miljoen voor een reservekeeper lijkt mij wat overdreven. Of het moet zijn 2 miljoen en 10 miljoen extra als hij de CL wint met Ajax. Dan is het wel te overzien.
+1/-0

10 maanden geleden
12 miljoen (totale pakket) is wel erg veel geld voor een derde keeper. Als je toch bedragen van 8 getallen gaat neerleggen, waarom dan geen poging doen bij Livakovic. Heeft Sutalo meteen een mattie.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Als we dit doen is het einde zoek en zijn we 2024 failliet.
Geloof nooit dat ze dit toestaan. En waar blijft onze verdedigers?

Journalist Luca Bendoni meldt dat de totale transfersom op 12 miljoen euro neerkomt. Ajax betaalt in eerste instantie voor 4 miljoen voor de keeper. Dat bedrag kan door verschillende bonussen oplopen tot 12 miljoen euro, maar daar zijn wel meerdere jaren voor nodig. Het lijkt erop dat hij bijvoorbeeld eerste keeper moet worden en veel wedstrijden in het eerste elftal van Ajax moet spelen.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Maatsen en Debast worden nu ook genoemd naast Sutalo....laat maar komen ;-)
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Eerst maanden zeggen dat "die duitser" nu eens moet gaan kopen, kopen, KOPEN!

En dan wordt er gekocht en is het weer niet goed ...
+2/-1

 
10 maanden geleden
O jawel hoor! Zal wel nieuw boekjaar zijn vanaf vandaag ;-)
+1/-0

10 maanden geleden
About
DescriptionCarlos Roberto Forbs Borges is a Portuguese professional footballer who plays as a winger for Ajax Amsterdam. Before, he played for Manchester City till 2023. Wikipedia
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Veel geld voor een 19-jarig ventje. En een vleugelaanvaller is niet het eerste wat we nodig hebben.
+1/-0

10 maanden geleden
4 miljoen vast + 8 miljoen totaal aan bonussen. Vrij weinig risico dus voor een tweede keeper.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht