Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edson Álvarez nog altijd in beeld bij Chelsea'

1 augustus 2023 19:26 - The Times
Foto: Pro Shots

"Edson Álvarez nog altijd in beeld bij Chelsea"; image source: Pro Shots

The Times meldt dat Edson Álvarez nog altijd in beeld is bij Chelsea. De Engelse topclub probeerde hem vorig jaar aan het eind van de zomerse tramsferperiode al te halen, maar toen was dat voor Ajax onbespreekbaar. De Mexicaan is nu een van de opties voor Chelsea indien het niet lukt om Moisés Caicedo vast te leggen. De middenvelder van Brighton & Hove Albion zou meer dan 100 miljoen pond moeten kosten.

Meer op The Times




Tags

chelsea alvarez albion brighton caicedo hove moises times tramsferperiode zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ik hoop dat Alvarez blijft. Blijft niks meer over. Geen leiders, geen strijders, amper internationals.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Gedeeltelijk mee eens, maar tijdens de halve finale CL stonden we ook gewoon met de Jong, Schone en van de Beek op het middenveld. Je hoeft geen Kante of Alvarez op je middenveld te hebben maar zeker wel in je team. Met de juiste team tactiek heb ik wel vertrouwen in ons middenveld ookal zou ik het niet erg vinden van de Beek ipv Klaassen te krijgen, mochten ze eruit komen met beide.
+2/-0

10 maanden geleden
Leuk dat hij nog altijd in beeld bij Ajax is.
+4/-0

10 maanden geleden
Álvarez is een interessante kwestie waarom ik geen zak geloof van al die paniekverhalen over de zogenaamde financiële problemen bij Ajax. Als het werkelijk waar zou zijn dat je een begrotingstekort zou hebben van bijna 100 miljoen dan had je afgelopen jaar nooit twee keer een bod afgeslagen van Chelsea van naar horen zeggen respectievelijk 63 en 52 miljoen voor een doorsnee middenvelder.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Dat roep ik ook al 2 weken. Dit zogenaamde financiële probleem word gebruikt om de onkunde van Mislintat te verdoezelen.
+2/-6

 
10 maanden geleden
Dat besef was er helemaal niet. Overmars zette dat beleid in en nam de riscos voor lief. Vd Sar en H2 wisten überhaupt niet waar ze mee bezig waren.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Dat is voor iedereen toch eenvoudig te vinden in de jaarcijfers? Als je dit gaat ontkennen hou je vooral jezelf voor je gek als die cijfers voor iedereen gewoon openbaar zijn in te zien.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht