Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech wil terugkeren bij Ajax'

1 augustus 2023 15:55 - Ben Jacobs
Foto: Pro Shots

"Hakim Ziyech wil terugkeren bij Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens de Engelse journalist Ben Jacobs zou Hakim Ziyech hopen op een terugkeer bij Ajax deze transferperiode. In januari hoopte hij daar ook al op, maar toen had de club zelf andere prioriteiten en was bovendien het salaris van Ziyech zelf ook een struikelblok. De international van Marokko zou bereid zijn om financieel in te leveren voor de juiste club in Europa.

Ook clubs in Saoedi-Arabië zouden nog steeds hopen op de komst van Ziyech. Zijn transfer naar Al-Nassr ketste op het laatste moment af, maar Al-Ahli en Al-Shabab zouden hem nog op de wensenlijst hebben staan.




Tags

ziyech ahli arabie jacobs marokko nassr prioriteiten saoedi shabab wensenlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Dat zou geweldig zijn, mocht het rond kunnen komen. Technisch een fantastische speler en ook iemand die inmiddels een ploeg wel bij de hand zou moeten kunnen nemen.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Voig jaar de kans gehad, maar toch nog voor geld gekozen door te blijven. Inmiddels weer een jaartje ouder.
Tel daarbij z'n bezoekje aan onze vriend in Moskou op en het ongeluk waar hij we;/niet bij betrokken was plus z'n enorme salaris en dan mag Ajax van mij doorzoeken
+2/-1

10 maanden geleden
Een prijsopdrijvend gerucht?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Als hij zelf aangeeft fors salaris in te willen leveren lijkt mij dat juist de prijs drukken ipv opdrijven.
+4/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Ook weer betrokken bij een schandaal rondom een auto-ongeluk. Dus dan heeft de Telegraaf ook wat leuks om op in te haken. Win-win.
+5/-5

 
10 maanden geleden
Schandaal? Een aanrijding met een voertuig wat op zijn naam staat waarbij 1 aanhouding is verricht en niemand gewond is geraakt Ziyech was zelf afwezig, dus welk schandaal?
Lijkt de telegraaf wel
+9/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Maar ja het was een auto van €500.000 en dan ben je in Nederland al gelijk schuldig door de afgunst van de meute.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Inderdaad, belachelijk gewoon.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Haha, hij was zeker aanwezig. Er zijn foto's waar je hem snel uit de auto ziet stappen na het ongeluk. Als ik dat kan vinden dan zal het de Telegraaf ook niet ontgaan zijn.

Edit: voor de duidelijkheid, het zal mij een worst wezen. Zijn persoonlijkheid (vooral zijn enge vriendschap met Promes) heb ik nooit bijzonder aimabel gevonden. Maar zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf.
+1/-3

 
9 maanden geleden
Als je beschonken je auto in de prak rijdt en dan snel van bestuurder wisselt en dan gaat lopen roepen dat je zelf niet hebt gereden in je eigen auto en later uit foto's blijkt dat dat wel zo is dan is dat een schandaal ja.
+1/-0

10 maanden geleden
Dit is zo veel te mooi om waar te zijn dat het niet kan kloppen.
Zou direct je hele probleem aan de rechterkant oplossen. Gelijk aanvoerder maken.
Mag die wel aardig wat salaris inleveren denk ik.
+7/-1

10 maanden geleden
Overal geflopt sinds zijn vertrek bij Ajax (behalve nationale team) en zolang zijn salaris een struikelblok vormt, wilt hij niet graag genoeg terug naar Ajax. Tijd zal het leren. Kan op zich net als bij Marokko een bepalende rol bij ons innemen.
+2/-3

 
10 maanden geleden
Overal geflopt?? Heeft alleen bij Chelsea gezeten, en heel Chelsea is geflopt btw. Heeft aan zijn hand Marokko naar de wk halve finale geloodst.
+9/-2

 
10 maanden geleden
Nou samen met Bounou, Hakimi, Amrabat, Ounahi, El Khannous, Aboukhlal, Boufal, En-Nesryi en Amallah ja.

Maar Ziyech is al lang de Ziyech van 18/19 niet meer.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Overal geflopt was een beetje negatief gezegd en taaltechnisch incorrect. Ik denk dat ik een beetje moe ben geworden van Ziyech naar Ajax geruchten.
+1/-0

10 maanden geleden
Lijkt me te mooi om waar te zijn. Ajax heeft geen CL en Ziyech is niet stokoud. Kan me voorstellen dat hij buiten Nederland nog in een grote competitie wil slagen. Chelsea was helaas voor hem geen groot succes.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Als ik zijn adviseur zou zijn gaf ik het advies eerst even wat eurootjes ophalen bij Al-Ahli en Al-Shabab.

Als supporter denk ik....het zou werkelijk geweldig zijn als hij, net zoals hij voor Marokko heeft gedaan, kan laten zien wat voor een kapitein hij is.

Maar goed, laten we ook deze week AUB eerst even TWEE centrale verdedigers halen aub van het kaliber "Zuid Amerikaanse duidelijkheid".

Zonder dat heeft de komt van Ziyech geen zin...want wij weten allemaal...hij liet en laat wel eens een balletje / mannetje lopen.
+1/-0

10 maanden geleden
Zou fantastisch zijn.. Maar denk dat ze dan eerst Kudus moeten verkopen, dan gaan we er nog op vooruit ook. Maar net zoals alle geruchten over Ajax deze zomer, zal het waarschijnlijk bij geruchten blijven.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik denk dat dit gerucht de prullenbak in kan als het klopt dat Borges komt tenzij de Arabieren Bergwijn op komen halen.
+1/-0

10 maanden geleden
Volgens mij vind hij Amsterdam gewoon heel erg leuk en heeft hij zijn beste dagen gekentt bij Ajax. SVorig jaar hadden ze de kans, toen hebben Sar en Huntelaar dat laten lopen. Als je nog een keer zo dom bent dan ben je het niet waard de club nog te vertegenwoordigen. Gouden kansen moet je grijpen!!!!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht