Transparent
Inloggen
Sluiten

Defensief gestuntel breekt Ajax genadeloos op tegen Augsburg

29 juli 2023 16:55
Foto: Pro Shots

Defensief gestuntel breekt Ajax genadeloos op tegen Augsburg; image source: Pro Shots

Ajax heeft het trainingskamp in Duitsland afgesloten met een nederlaag. Het oefenduel tegen FC Augsburg eindigde in een 3-1 nederlaag. De ploeg van Maurice Steijn miste zelf meerdere opgelegde kansen, terwijl gestuntel in de defensie genadeloos werd afgestrafd door Augsburg. Met name doelman Géronimo Rulli kende een dramatische wedstrijd.

Vanaf de strafschopstip maakte Brian Brobbey uiteindelijk het enige doelpunt voor Ajax.

Opstelling Ajax: Rulli, Rensch (83' Salah-Eddine), Aertssen (75' Klaassen), Hato, Wijndal, Van den Boomen, Taylor, Tahirovic, Daramy (46' Conceicao), Brobbey (88' Rasmussen), Bergwijn (46' Godts)




Discussieer mee op de forums


Tags

augsburg gestuntel brobbey rulli aertssen afgestrafd bergwijn boomen conceicao daramy duitsland geronimo godts hato maurice rasmussen rensch salah steijn tahirovic taylor trainingskamp wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Wat een verschrikking. Op deze manier is Ajax niet eens een concurrent voor Feyenoord en PSV. Dit is een schande.
+5/-0

10 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Gorter gewoon de kans geven.
+4/-2

 
10 maanden geleden
7 uur geleden moesten ze Gorter nog verhuren en nu ineens basis? Denk dat ze allebei niet voldoen. Pasveer kun je ook afschrijven gezien zijn blessure en leeftijd. Zou het niet handig zijn om Noppert op te halen?
+3/-0

 
10 maanden geleden
Ja als je Ruli laar spelen, moet je Gorter verhuren uiteraard.
+4/-1

10 maanden geleden
Liever dit dan 3-1 winnen en dan iedereen roepen dat we kampioen gaan worden. t'Wordt tijd voor versterking, maar welke oostblokker wil zich aan dit project gaan wagen? Hadden we Schuurs nog maar, of Michel Bakker of Sven Botman, de Ligt, Nico..en zo door.
+5/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Kan je nagaan want zowel Bakker, Botman, Blind en Nico hebben de beleidsbepalers gewoon gedumpt.
+3/-0

10 maanden geleden
Zegt allemaal weinig. We weten al dat dit team het vooral verdedigend niet aan kan. Tot de versterkingen komen heb je dan ook elke oefenwedstrijd hetzelfde resultaat. Heb geduld. De versterkingen komen wel.
+4/-1

10 maanden geleden
Door het huidige beleid hebben we nu mentaal al zo veel schade aangericht dat het ook met 2/3 aankopen niet meer goed gaat komen.
Ajax gaat geen kampioen worden dit jaar ondanks dat de bookmakers ons nog steeds als favoriet zien. Het is om te janken zo slecht zit de selectie in elkaar.
+7/-0

 
10 maanden geleden
Je hoeft helemaal geen kampioen te worden om CL te haken, en je hoeft ook niet van PSV of Feyenoord te winnen om kampioen te worden.
+1/-2

10 maanden geleden
Dramatische fouten, maar de houding vond ik gewoon schokkend. Allemaal zo slap, langzaam, en zo weinig inzet. Wanvertoning. Ik vrees helaas het ergste voor dit seizoen als ze zo doorgaan.
+5/-0

10 maanden geleden
Wat een blunder: https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1685286951253889024/mediaViewer?currentTweet=1685286951253889024&currentTweetUser=ZS_Voetballink

Overigens was het verdedigend ook dramatisch. Waar leren deze gasten dat je de tegenstander bij balverlies meters de ruimte moet geven? De F-jes bij de plaatselijke amateurploeg dekken nog beter een mannetje.
+4/-0

10 maanden geleden
Het gaat het niet worden dit seizoen.
Dit gaat een meer jarenplan worden ben ik bang.
+6/-0

 
10 maanden geleden
De voorwaarde van een meerjarenplan is dat er wel een goed plan achter moet zitten. En juist daar kan je vraagtekens zetten.
+6/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat een goed plan begint bij gezonde financiën.

Anders speel je over 4 jaar tegen Spakenburg en DRC.
+3/-0

10 maanden geleden
Een ervaren centrale verdediger die de boel kan organiseren hebben we hard nodig. Een goede spits ook want vind Brobbey totaal niet dreigend aan de bal. Eigenlijk vrij beperkt. Ja hij kan de bal goed vasthouden hoor je dan... Dat is mooi meegenomen maar geen hoofdtaak voor een spits.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Mislintat in Augsburg laten! In godsnaam welke halve zool heeft die bij Ajax gezet! Er moet iets gebeuren en er gaat steeds meer vertrouwen weg bij spelers! Bah!
+3/-6

 
10 maanden geleden
Als je een beetje aan om-denken doet zou je ook kunnen stellen dat we nooit aan Overmars hadden moeten beginnen.

We hebben een begrotingstekort van 100 miljoen. 100 Miljoen in een competitie met Fortuna Sittard, Almere City en Excelsior.

100 Miljoen tekort terwijl mensen al niet meer elke dag vlees of vis kunnen betalen.
+3/-2

10 maanden geleden (gewijzigd)
Er zijn geen leiders!
Tadic sterk begonnen in Turkije, Blind scoort zelfs voor Girona en Timber maakt indruk bij Arsenal...
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht