Transparent
Inloggen
Sluiten

'Géronimo Rulli blijft eerste keeper van Ajax'

29 juli 2023 09:47 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Géronimo Rulli blijft eerste keeper van Ajax"; image source: Pro Shots

Gerónimo Rulli is ook komend seizoen de eerste doelman van Ajax. Dat heeft Maurice Steijn bevestigd in gesprek met De Telegraaf. "Ik heb een heel goed gesprek met Geronimo Rulli gehad. Daar is uitgekomen dat hij het naar zijn zin heeft, maar ook wel hoopt dat er snel versterkingen komen", aldus Steijn. "Hij heeft op geen enkele manier aangegeven weg te willen. Met Hedwiges Maduro erbij heb ik hem gevraagd wat er waar is van de belangstelling van Villarreal. Rulli is mijn eerste keeper."

De trainer is ook lovend over het niveau van Jay Gorter. "Jay Gorter vind ik echt ook een fantastische keeper. Ik werk nu vier weken met hem. Zoveel kwaliteit heb ik nog niet vaak gezien bij een jonge doelman. We moeten kijken hoe hij zich het beste kan ontwikkelen", zo geeft hij aan. Heeft hij er iets aan in de beker te keepen en misschien een paar potjes als Rulli geblesseerd is? Of is het beter hem 34 duels op huurbasis in de Eredivisie vlieguren te laten maken, zodat hij volgend seizoen helemaal klaar is om de concurrentie aan te gaan? Als hij gaat, moeten we een nieuwe keeper zoeken."

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

rulli geronimo gorter jay steijn eredivisie hedwiges maduro maurice telegraaf uitgekomen villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Gorter moet je lekker voor een jaar verhuren aan een eredivisie club. Die jongen moet minuten maken. De potentie zit er zeker in.
+1/-0

10 maanden geleden
En weer laat hij een makkelijke bal door... Pfff
+2/-0

10 maanden geleden
En ook weer een klote pass van een uitrap. Een ziekenhuisbal. Wat een mafkees en 3-1. Bij Rulli lijkt de motivatie ver te zoeken. Zet hem maar op de bank.
+2/-0

10 maanden geleden
"Hij heeft op geen enkele manier aangegeven weg te willen."


Hij doet er nu wederom alles aan om te laten zien dat hij zo snel mogelijk weg wil
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Nog één die kan in de categorie miskoop.
Mag van mij naar Villarreal.
Dan maar tijd investeren in een jongere doelman met potentie.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht