Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donny van de Beek zet in op terugkeer naar Ajax'

27 juli 2023 10:16
Foto: Pro Shots

"Donny van de Beek zet in op terugkeer naar Ajax"; image source: Pro Shots

Donny van de Beek zou in gesprek zijn met Ajax over een terugkeer. Dat melden verschillende accounts op Twitter. De middenvelder van Manchester United zou meerdere opties hebben, maar heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Amsterdam. De club van Erik ten Hag hoopt Van de Beek definitief kwijt te kunnen raken en zet in op een transfersom van 20 miljoen pond, omgerekend ruim 23 miljoen euro.




Tags

beek accounts hag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Donny is zeker welkom maar niet voor meer dan 10M. Zwaar gebleseerd geweest en nauwelijks gevoetbald afgelopen jaren....
+8/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Doet het nu niet onaardig bij MU. Weet niet of ik dit moet geloven, ik zie hem graag weer in ons shirt met Taharovic/Vos en BvdB, compleet nieuw middenveld. Denk wel dat de verkoop van Alvarez voorwaarde is voor koop van een middenvelder.
+2/-0

10 maanden geleden
Als we het beetje geld wat me momenteel hebben verspillen aan Donny, dan krijg ik kortsluiting. Voor dat bedrag kan je Sutalo kopen en dus ook andere goede investeringen.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Sutalo komt er pas doorheen als Bassey rond is. Een middenvelder pas als alvarez rond is. Lijkt me toch een soort van logisch dat er duidelijke afspraken zijn met RvC en Lenderink
+3/-0

 
10 maanden geleden
Sutalo komt echt niet naar Ajax.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Precies. En zeker niet als we wachten, lol. Als dat waar is wat 3LittleBirds zegt, dan zijn we echt slecht bezig. Mislintat vloog naar Kroatië voor hem, dus we hebben het vast wel geprobeerd.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zie het nieuwste bericht van Mislantat. Eerst verkopen dan kopen. Financieel verantwoord, ben het er heel erg mee eens. Financiële malaise is een veel groter probleem, nu blijft dit in de perken. Het wachten stelt je zenuwen wel erg op de proef, houdt het spannend om het maar even positief te houden ;)
+2/-0

 
10 maanden geleden
Waarom niet? Als Mislitat hem een goed plan uitlegt dat er weer aan een topteam gebouwd gaat worden weet je het nooit toch?
+2/-0

10 maanden geleden
Ik weet het niet.
Kudus,vd Boomen,vd Beek, aardig middenveld maar weet niet of vd Beek weer zo kan renderen als in de glorie jaren onder ten Hag.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Denk jij dat Kudus blijft? Ik kan me dat zo niet voorstellen.
+1/-0

10 maanden geleden
23 miljoen?? Helemaal gek geworden daar. Max €10 miljoen. Anders lekker ruilen met Klaassen
+5/-0

 
10 maanden geleden
Wij kopen én verkopen Bassey voor +20 miljoen. Wat is er dan zo gek aan 23 miljoen voor vd Beek?
+1/-2

 
10 maanden geleden
Vind het persoonlijk teveel geld voor iemand die de laatste jaren nauwelijks gespeeld heeft. En hebben we echt een middenvelder nog nodig?
+3/-0

 
10 maanden geleden
Dat het veel geld is ben ik absoluut met je eens, echter zijn dit soort bedragen voor de premier League een schijntje. Ik zou het liefst een middenveld zien met Kudus op 10, maar de kans dat hij er over 3 weken nog is is klein. Dus dan zou ik gaan voor Van de Beek-Tahirovic-Van den Boomen met Tylor en Klaassen als wisselspelers erachter. Eventueel Berghuis nog een optie, maar aangezien we op dit moment al geen volwaardige rechtsbuiten hebbe, denk ik dat hij meer op die positie moet gaan richten.

Voordeel van vd Beek terug halen is dat je waarschijnlijk nog heel wat jaren plezier van hem kunt hebben.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik zou hem graag terug zien, maar dan voor veel minder dan het bedrag waarvoor hij verkocht werd, dat lijkt me toch logisch gezien zijn matige prestaties daar. Ik ga er vanuit dat Alvarez en Kudus vertrekken, dan heb je dit (met punt naar achteren):

Van de Beek-Tahirovic-Van den Boomen
Klaassen-Vos-Taylor
+3/-0

10 maanden geleden
Laten we hopen dat wij deze geblesseerde jongen geen revalidatie jaar aanbieden bij Ajax en Manchester verlossen van een miskoop van hun.
+4/-0

10 maanden geleden
Goede voetballers zijn altijd welkom maar die moet je slechts huren met optie tot koop want hij heeft al in geen jaren meer gespeeld. Ook houd je de ontwikkeling van een Tahirovic en Vos tegen. Ik vraag me ook af wat het idee met Berghuis is, die speelt geen minuut meer.
+4/-0

10 maanden geleden
Niet doen. Gewogen bij United, zelfs door zijn oude coach, en te licht bevonden. Mocht niet eens mee met de selectie naar het buitenland. Zoveel beter als Taylor is hij ook niet. De vraagprijs is absurd, zou niet eens de helft betalen. We hebben hem destijds goed verkocht.
+3/-1

10 maanden geleden
Laat maar komen hoor voor op het middenveld.
Kudus vertrekt toch waarschijnlijk en laat Berghuis dan lekker in een vrije rol als RS spelen.
+1/-1

10 maanden geleden
Als Klaassen vertrekt is Donny welkom, anders zit er een erg dure speler op de bank. Samen gaan ze toch niet spelen
+3/-1

10 maanden geleden
Wat ik vooral bijzonder vind, is dat wanneer Fey intresse heeft in een speler deze 2 dagen later een contract heeft bij ze.
Zij kopen sterk in. Die worden lachend weer kampioen Ajax en PSV zijn juist achteruit gegaan.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Ik denk zelfs dat Feyenoord sterke aankopen doet ondanks een (veel) kleinere portemonnee. Maar wellicht zie ik dit verkeerd en moeten we juist onze fantastische beleidsmakers prijzen dat zij dit laten gebeuren.
+1/-0

10 maanden geleden
Donny is net zoals Davy een speler met meerwaarde in een goed draaiend elftal waar ze als veel scorende middenvelder extra waarde hebben. In een elftal wat niet draait en vooral behoefte heeft aan extra puur voetbal op het middenveld verdrinken ze alle twee.
Daarnaast heeft hij een laag eelt op zijn achterste van het bankzitten want zijn inbreng bij M-U was nul.
Om daar dus 23 miljoen voor uit te geven moet je een groot gat in je hoofd hebben.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Big Ed & H2 zouden het blind aftikken.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Als Klaassen gaat kun je Vd Beek er wel bij hebben. Maar Mislintat heeft al aangegeven dat het middenveld geen prioriteit heeft.
+1/-2

10 maanden geleden
gewoon doen een jongen die er op gebrand is om zich te revancheren voor een paar rotte jaren met een organisatie die er geen bal van bakte. hij is een Ajax jongen en het gezeur dat er geen geld is is dom gezeur je heb een heel je heb meer dan 2 elftallen verkocht over het laatste jaar, en maar een beetje terug gekocht.
+1/-1

10 maanden geleden
Wat een onzinverhaal weer. Ajax (lees onze scrooge susan lenderink) heeft zo lang gewacht dat alle spelers die Ajax wilde hebben al elders getekend hebben.
+1/-0

10 maanden geleden
Finaal mislukt bij M.U. en die vragen dan 23 Miljoen.Meer als een vraagprijs voor v.d. Beek dan 6 Miljoen moet je um mooi links laten liggen . ( al is het in Engeland voor V.d. Beek v.n.l. zitten (op de bank ))
+7/-1

10 maanden geleden
Klaassen weg, Donny terug lijkt me een upgrade.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Niet voor die transfersom en niet voor dat salaris. Veel te duur voor het type speler dat hij is. Voor dat soort geld moet je een creatief genie hebben die de hele ploeg naar een hoger niveau tilt, geen loper die zijn doelpuntjes meepikt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Salaris moet hetzelfde zijn als Klaassen. En voor 23 miljoen koop je dus een Bassey. Een creatief genie is vier keer meer.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ziyech was 8 miljoen. Je moet dat soort jongens halen voordat ze bij een topclub hebben gezeten want anders kosten ze veel te veel aan salaris.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Die 8 miljoen is al een tijd geleden, maar belangrijker: er loopt nu niemand rond in de eredivisie met die kwaliteiten. De enige was Simons. Als je CL had gespeeld was dat nog een optie geweest ook.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos