Transparent
Inloggen
Sluiten

'Calvin Bassey op korte termijn medisch gekeurd bij Fulham'

26 juli 2023 14:41 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Calvin Bassey op korte termijn medisch gekeurd bij Fulham"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is de transfer van Calvin Bassey naar Fulham bijna afgerond. Alleen de medische keuring moet nog plaats vinden om alles definitief af te kunnen handelen. Dit zal op korte termijn al gaan gebeuren, waarna de verdediger voor meerdere seizoenen zal gaan tekenen bij de Engelse club. Vanwege de aanstaande transfer ontbrak Bassey al in de selectie voor het trainingskamp in Duitsland.

Meer op VI.nl
Tags

bassey fulham duitsland keuring trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Het gaat hem goed! Die speelt binnen nu en 4 jaar bij een absolute topclub in een grote competitie. Mark my words. Sommige fans brengen hem zelf op de fiets naar Engeland, andere supporters hadden hem graag nog een extra jaar gegund om zich te bewijzen. Maurice heeft uiteindelijk zelf de stekker eruit getrokken, nu maar afwachten of het de juiste stekker is. Met Mislintat aan het roer zijn er nog weinig stekkers over..
+7/-2

 
8 maanden geleden
Als hij in de toekomst voor veel geld verkocht wordt aan een topclub, zullen de reaguurders wel moord en brand schreeuwen dat er bij Ajax wanbeleid gevoerd werd in 2023. Terwijl ze nu de champagne ontkurken dat deze "waardeloze" voetballer vertrekt. Het zijn dagkoersen en ergens tegen ageren of tegen zijn, is de norm tegenwoordig.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Ik ben het met je eens: hier gaan wij spijt van krijgen.

Net zoals Schuurs en Veltman bij ons weg moesten en zich vervolgens probleemloos hebben gehandhaaft in de Italiaanse en Engelse competitie. En dat zijn nou precies twee landen waar het verdedigen is uitgevonden.
+3/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Veltman heeft mij echt wel in positieve zin verrast. Ik had niet verwacht dat hij het zo goed zou doen in Engeland. Voor Schuurs vind ik het nog iets te vroeg om er een oordeel aan te hangen. Vraag is ook wel of beide heren zich bij een topclub, die in Engeland of Italië structureel voor het kampioenschap speelt, staande weten te houden. Dat is toch een ander soort druk en - zeker bij Schuurs - een (hoofd)reden waarom hij bij Ajax wisselvallig presteerde (naast het gebrek aan vertrouwen/kansen).

Ik had graag gezien dat Bassey was gebleven. Ik denk dat Bassey in een goeddraaiend elftal een heel ander seizoen en minder aanpassingsproblemen zou hebben gehad. Het is niet de man van de weergaloze techniek, maar hij heeft absoluut een aantal eigenschappen (beresterk, snel, focus en veel inzet) voor een topverdediger in spé, zeker als zijn techniek en (opbouwend) inzicht verbeteren.
+2/-0

8 maanden geleden
Dat we 21 miljoen vangen is een wonder. Zie hoe gek de transfermarkt is. Lijkt mij een aardig gozer die veel kan betekenen in de kleedkamer. Verdedigend is het werkelijk een drama. Dat hebben we veel wedstrijden kunnen aanschouwen. Zal bij Fulham wel mee kunnen, lange ballen wegkoppen en er in kleunen. Voor alle partijen beter dit. Gaat hem goed in de PL, prachtige competitie.
Nu als de sodemieter 15 miljoen bieden op die Kroaat en afronden die handel.
+4/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.289 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht