Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fiorentina meldt zich officieel voor Josip Sutalo'

26 juli 2023 13:31 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Fiorentina meldt zich officieel voor Josip Sutalo"; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano krijgt Ajax in de strijd om Josip Sutalo concurrentie van Fiorentina. De Italiaanse club heeft zich inmiddels officieel gemeld bij Dinamo Zagreb voor de verdediger en een bod uitgebracht van 12 miljoen euro. De transferexpert voegt daarbij aan toe dat naast Ajax nog meer clubs belangstelling hebben.

Eerder deze maand kwam al naar buiten dat Ajax concreet geïnteresseerd is in de komst van de international van Kroatië. Afgelopen week meldde clubwatcher Mike Verweij dat de clubleiding goede hoop had dat het tot een akkoord zou komen en ze al redelijk ver zouden zijn.




Discussieer mee op de forums


Tags

fiorentina josip sutalo dinamo fabrizio kroatie romano transferexpert verweij zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Kijk dit was te verwachten.. Gister heeft hij voorronde CL gespeeld en daar zal hij door meerdere partijen bekeken zijn. Zijn we weer te laat? Of was deze speler sowieso onhaalbaar voor ons?
+2/-0

 
10 maanden geleden
Waarschijnlijk zijn we weer te laat. Toen Overmars dit nog regelde pakte hij een hamer en sloeg de spijker er in. Nu draaien we de spijker zes keer in de rondte en moeten we nog een hamer kopen om vervolgens overleg in drievoud te moeten plegen met de databank.
+1/-3

10 maanden geleden
Nou die komt dus weer niet. Morgen vast nieuw artikel online dat Ajax interesse heeft in een speler. Oppassen dat die speler niet uit Rusland komt 👽
+2/-0

10 maanden geleden
En ik maar elke dag de sites afstruinen of er nog nieuws is over binnenkomende spelers.
Het is om te huilen. Haal maar de rcv van Emmen of zo. Weet je tenminste zeker dat ie komt.
+1/-2

10 maanden geleden
12 miljoen voor Sutalo, 10 miljoen voor Livakovic.. Als ik Ajax was, zou ik toch echt alles in het werk stellen om deze twee binnen te halen..
+4/-0

10 maanden geleden
Onze TD shopt liever in 🇩🇪
+1/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt, daarom zijn de enige spelers die tot nu toe zijn gehaald uit Frankrijk en Italië gehaald :denk
+6/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Nico heeft zo te lezen nog een onverwerkt trauma uit de oorlog. Vandaar ook constant verwijzen naar de nationaliteit van de TD.
+4/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom moet het toch altijd aan een persoon liggen.

Dinamo Zagreb wil geen zakendoen vóór 15 augustus.
https://www.soccernews.nl/news/dinamo-zagreb-verschaft-ajax-duidelijkheid-over-sutalo/link

En zolang Ajax en Dinamo Zagreb er nog niet uit zijn (en dat blijft dus zo tot minimaal 15 augustus) mag Ajax volgens de FIFA reglementen een speler niet rechtstreeks benaderen. Dus dat Sutalo nog niets van Mislintat gehoord heeft is volkomen logisch: dat mag nog niet.

edit: nou het is duidelijk. het opbieden is begonnen en een bedrag van 18 miljoen + bonussen is niet goed genoeg. Zagreb wil minimaal 25.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Lekker laten gaan, is gewoon te duur voor ons.

Er wordt nu gezegd dat hij koste wat het kost gehaald moet worden ondat hij een defensieve sloopkogel is. Vaak door dezelfde mensen die ons garandeerden dat Bassey de Eredivisie spitsen op ging eten ...

Bassey blonk uit in een hecht team dat heel goed stond. Sutalo kennen de meesten van het uitblinken in het Kroatische nationale elftal. Een hecht team dat goed staat. Wat blijft daarvan over als hij in onze gatenkaas wordt geposteerd. Moet voor die prijs wel niveau de Ligt benaderen en in zijn eentje de defensieve zwakte van Rensch, Hato (ervaring) en Wijndal/ASE compenseren.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah