Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vlado Lemic oefent invloed uit op transferbeleid van Ajax'

25 juli 2023 06:54 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Vlado Lemic oefent invloed uit op transferbeleid van Ajax"; image source: Pro Shots

Zaakwaarnemer Vlado Lemic zou een grote rol spelen in het transferbeleid van Ajax. Dat suggereert Marcel van der Kraan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Vorig jaar had je de situatie met Milos Malenovic die het verwijt kreeg dat hij zich teveel bemoeide met transfers en nu begrijp ik dat Vlado Lemic een flinke vinger in de pap heeft bij Ajax", aldus Van der Kraan. "In het verleden is hij na een ruzie met Jan Reker al buiten gezet bij PSV."

Clubwatcher Mike Verweij bevestigt die berichtgeving. "Hij heeft Benjamin Tahirović in ieder geval naar Ajax gebracht", zo geeft hij aan. "Je ziet wel dat hij een aardige voetballer is, maar hij is nog jong en licht."
Discussieer mee op de forums


Tags

lemic vlado transferbeleid kraan bemoeide benjamin jong kick malenovic milos pap podcast reker tahirovic telegraaf verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Erg jammer en vervelend dat een zaakwaarnemer zo’n grote invloed heeft. Weinig jonge spelers die opgewassen zijn tegen de mooie praaatjes van die gasten die maar 1 belang hebben en dat is eigenbelang.
+5/-0

12 maanden geleden
Ik begrijp hier werkelijk niks van. Hoe kan zo n gast nu een club in zijn greep hebben?
Trap die gast gewoon er uit of koop geen spelers uit zijn portefeuille.
Hoe moeilijk is het.
Denk je dat dit bij een Bayern of Arsenal bv gebeurd?
+4/-0

12 maanden geleden
De telegraaf heeft geen ingang meer, dus bij een telegraaf-podcast wordt iets verzonnen (gebaseerd op 1 speler die gehaald is). Vervolgens wordt dit 'bevestigd' door de telegraaf en lijkt het 2 bronnen te hebben en daarmee waarschijnlijker te zijn. Behalve dat die 2 bronnen dus allebei de Telegraaf zijn. Ik zou eerder stellen dat dit 'herhaald' word door Mike Verwij, ipv bevestigd
+8/-0

 
12 maanden geleden
Oud wijf Mike Verweij zou een misselijkmakende intrigant zijn in het transferbeleid van Ajax.. bijna iedereen suggereert dit na zijn samenzwerende stemgeluid gehoord te hebben.
+7/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is nu precies waar ik bang voor ben en al meerdere keren over schreef. Onze TD moet gewoon kijken naar wat Ajax nodig heeft en daar achteraan gaan. Hij moet niet gaan kiezen uit wat zijn bevriende zaakwaarnemer in zijn stal heeft staan.
Zo heb ook ik na niet eens twee wedstrijden al zware twijfels over Tahirovic. Misschien leuk voor de toekomst maar na alle grote namen en de kwaliteit die daarmee uit de selectie verdween hebben we toch echt betere spelers nodig die er meteen staan.
Zeker met het meer dan twijfelachtige verleden van Meric bij meerdere clubs kan onze TD zich beter richten op andere spelers en dus zaakwaarnemers.
Het is toch echt eerst de speler kiezen en dan kijken welke zaakwaarnemer daarbij hoort in plaats van andersom.
+1/-1

12 maanden geleden
Tahirović komt uit Lemic stal.
Dus , helemaal niets Mikie Verweij.


Ze hebben geen ingang meer , dus schrijven en verzinnen er lustig op los.
Die Verweij hangt me al maanden de keel uit. En maar zuigen en suggereren.
En ja hij speelt een grote rol van de 2 gehaalde spelers heeft Lemic er 1 gebracht.
Poehee
+6/-0

12 maanden geleden
Als dergelijke verhalen keer op keer de kop op steken zal er wel een kern van waarheid in zitten. Hoe idioot en slecht die waarheid ook zou zijn..

Maar de wel/niet daargelaten.. ik krijg nou niet echt het idee dat Ajax goed aan het scouten is de laatste tijd en dat het een goed lijstje heeft van mogelijke vervangers en/of versterkingen op elke positie. Anders hoeft het allemaal toch niet zo lang te duren?

Dat is nog het meest verontrustende..
+1/-5

 
12 maanden geleden
Als dergelijke nieuwsbronnen keer op keer met ongefundeerde onzin komen, zal die partij wel een andere agenda hebben dan het brengen van betrouwbaar nieuws
+3/-0

12 maanden geleden
Zaakwaarnemer Vlado Lemic ZOU een grote rol spelen in het transferbeleid van Ajax, dat SUGGEREERT Marcel van der Kraan. ALS dit waar is, is daarmee het lot van onze TD bezegeld, en wacht ik op de tweede helft van de Cruijff-revolutie.
+1/-4

12 maanden geleden
Zonder Telegraaf zou je de onzin berichten moeten missen maar ook de berichten die wel kloppen, en meestal klopt het wel of zit er een kern van waarheid in.
+1/-1

12 maanden geleden
Was er maar een transferbeleid..
+2/-0

12 maanden geleden
En 0-2 achter nu tegen Duitse 3e divisie club.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Inmiddels via Brobbey een doelpuntje maar als dit het is in dit seizoen, zijn we rond de jaren 2000 aanbeland.
Wat een onkunde zeg... Wijndal ook weer voorop.
+3/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Met name Wijndal en Brobbey moet je gewoon uit de selectie zetten en een tijdje apart van de groep laten trainen. Totaal geen motivatie, totaal geen inspanningen. Checken iedere dag met een grote grijns hun banksaldo en vinden het verder wel best.
+5/-0

12 maanden geleden
Gelukkig bemoeit zich er nog iemand mee. Mislintat lijkt me tot nu toe toch ook geen echte pottenbreker. Wat een rampzalige transferperiode is dit.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal