Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax dicht bij komst van ervaren centrale verdediger'

23 juli 2023 15:55 - ESPN Vandaag
Foto: Pro Shots

"Ajax dicht bij komst van ervaren centrale verdediger"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN-verslaggever Cristian Willaert is Ajax dicht bij de komst van een nieuwe verdediger. Dat gaf hij aan bijESPN Vandaag. "Ze zijn bezig met een rechtsbenige centrale verdediger. Hij staat op het punt om akkoord te gaan met het voorstel van Ajax", aldus Willaert. "Het gaat om een ervaren verdediger. Daar heeft Ajax ook behoefte naar na het vertrek van Tadic en Blind. Dat soort types hebben ze nu niet of onvoldoende."




Tags

willaert bijespn blind cristian espn tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
10 maanden geleden
die wordt 't niet, is linksbenig
+1/-1

 
10 maanden geleden
Krol is rechts maar op rechts hadden ze Suurbier al.
+1/-1

10 maanden geleden
Chef Open Deuren dit.
+1/-1

10 maanden geleden
Post dan niks...

We gaan het aankomende week wel zien.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Denk dat we deze week weer niks gaan zien. Eind augustus, totale paniek aankopen, waarschijnlijk geshopt bij AZ.
+3/-2

 
10 maanden geleden
Timber is weg, Bassey volgende week ook als het goed is. Kudus lijkt ook hard op weg naar Engeland, vandaar dat bericht over Spertsyan ineens. Ik denk dat we actie kunnen verwachten in de loop van de week.
+4/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Kom op, kerel, het komt echt wel goed 😉👍

Ik snap je cynisme, maar ik denk dat we op 1 september echt wel tevreden gaan zijn met het resultaat. Mooie mix van aankopen en doorgeschoven jeugdspelers. We moeten gewoon wat meer geduld hebben, omdat we geen CL spelen. En dat zijn we gewoon niet meer gewend.

Wat we tot nu toe zien is weloverwogen en gestructureerd beleid. En over het algemeen werpt dat met genoeg geduld zijn vruchten af. Veel beter dan al die paniek aankopen, die we uit het verleden maar al te goed kennen.

En ontzettend mooi om te zien dat eindelijk de jeugdcontracten weer op tijd verlengd worden. Op dat vlak heeft Overmars echt lopen kloten. Net als dat hij volledig doorgeschoten is in de hoge salarissen. Het is niet niks wat Mislintat moet managen, hij is momenteel echt een puinruimer en pakt dat gewoon goed op.
+11/-1

 
10 maanden geleden
Precies dit. Mislintat heeft echt een hele lastige job. Niets makkelijkers dan nu in paniek miljoenen over de balk te smijten.
+5/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
We moeten het idee laten varen om top van Europa te benaderen met al het geld wat Engeland en ook Spanje kan opbrengen is er geen beginne aan. nu is er ook al die gasten van die zand box met een hoop geld aan het smijten ze lopen in Engeland daar over te klagen, Cruijff zei dat hij nooit een zakgeld een doelpunt maken , dat klopt maar ze verzieken het hele voetbal met dat zak gerld. We hebben moeite om goeie voetballers aan te trekken omdat ze liever naar Everton of nottingham forrest gaan bodem van de epl.
+8/-0

10 maanden geleden
Ik had niet verwacht dat Van Dijk nu al zou terugkeren naar NL, maar het siert hem dat hij toch ook succesvol wil zijn in de top van zijn vaderland, bij de mooiste club van het land!
+4/-0

10 maanden geleden
Ik wil toch gewoon Sutalo zien komen voor die plek. Haal dan maar een ervaren speler voor een andere positie. Rulli is de ervaren man achterin. Misschien een ervaren vleugelverdediger erbij.
+2/-0

10 maanden geleden
Dit gaat over Martin Vitík van Sparta Praag. Rechtsbenige centrale verdediger en speelt al 3 seizoenen in de basis, maar is wel pas 20 jaar.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Na het bekijken van https://youtu.be/k6OQQ5ihoE4link , is mijn eerste reactie... beter van niet. Maar ongetwijfeld zal er verbazingwekkende data zijn die mijn standpunt onderuit haalt.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ben maar niet bang er komt niemand! Deze TD is een papieren vliegtuig! Stein weet niet waar hij aan begint, alle vingers straks op Stein, terwijl Sven de deur uit moet! Man er is geen tijd meer om in te passen!!
+2/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht