Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Nog drie of vier spelers nodig om mee te doen om het kampioenschap'

23 juli 2023 13:31 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Maurice Steijn: "Nog drie of vier spelers nodig om mee te doen om het kampioenschap"; image source: Pro Shots

Als het aan Maurice Steijn ligt, komen er nog meerdere versterkingen naar Ajax. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Verdedigend moeten we er nog twee bij krijgen en op het middenveld en in de aanval hebben we nog iets nodig. We hebben nog drie of vier spelers nodig om mee te doen om het kampioenschap", aldus Steijn. "Daar ben ik niet bang voor, want ik vind een aantal dingen ook wel heel goed gaan. Maar het moet nog beter, en dat is helder."

Meer op AD.nl




Tags

steijn maurice

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Kortom 1/3 van het team voldoet niet aan het niveau om te kunnen winnen van PSV of Feyenoord. Dat is ernstig als je de afgelopen jaren een hoger budget hebt gehad dan PSV en Feyenoord gezamenlijk. Ik ben bang dat het niet alleen een kwaliteitskwestie is maar ook een mentaliteitsprobleem. Als ik zie hoe Ajax gisteren in een oefenwedstrijd ervoor koos om de wedstrijd niet voetballend te winnen maar met fysiek voetbal en (zware) overtredingen, dan heeft Maurice nog een lange weg te gaan. En dat terwijl de voorronde EL voor de deur staat en het niveau van Ajax sinds de laatste competitiewedstrijd er niet beter op is geworden. Ik was vorige week verbaast dat Tadic ervoor koos om voor minder geld te gaan voetballen bij Fenerbahçe. Dat zou toch een stap omlaag zijn? Nu begin ik langzamerhand te begrijpen waarom Tadic toch voor deze stap heeft gekozen. Ik zie alleen creativiteit bij Kudus en Vd Boomen, waarbij Kudus zo nog verkocht gaat worden..
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Verdiend volgens de meest recente berichtgeving in Turkije €6,5m bruto net als bij Ajax. Hoogste belastingschijf in Nederland is 49,50%, in Turkije slechts 35%. Ook BTW, vermogens -en onroerendgoed belasting zijn lager net als de huizenprijzen. Bij Ajax had hij nog één jaar contract en daar heeft hij nu gegarandeerd twee jaar 6,5 per jaar.

Is er financieel op alle punten fors op vooruit gegaan.
+5/-0

 
10 maanden geleden
In Turkije betalen de clubs de belastingen voor/over spelers. Het verschil is dus nog groter
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ah bedankt, dat wist ik niet. Is dus nog eens 35% er bij.
+1/-0

10 maanden geleden
Las dat Steijn zich kapot ergert aan het gejank op veld tegenover de scheidsrechter. Mooi zo kinderachtig gejank
+7/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Maak er dus maar 4 van. Zegt Maurice zelf ook: 2 verdedigers (LA en RCV), een middenvelder (#10) en aanvaller (spits).

LA die jonge Barzo
RCV Sutalo hopelijk
#10 Spertsyan allicht
Spits Amdouni mits nog mogelijk?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Het lijkt mij eerder zorgelijk dat linksachter wel een zorgenkindje is, maar rechtsachter blijkbaar niet. Rensch is een slaapkop, Sanchez wil wel maar kan niet, Wijndal kan wel maar wil niet en ASE is verdedigend altijd al kwetsbaar geweest.

Beide kanten hebben versterking nodig.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Het begon zo goed met Sambo en Gaeei geruchten en het willen verkopen van Sánchez. Idealiter vervangen we Sánchez alsnog, maar ik denk wel dat Rensch beter is dan Wijndal en Anass. Ik ben het eens met de kwetsbaarheid van Devyne. We hebben geen goede fullbacks.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht