Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor komst van Eduard Spertsyan'

22 juli 2023 23:29 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor komst van Eduard Spertsyan"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax inmiddels concreet werkt aan de komst van Eduard Spertsyan. De 23-jarige international van Armenië is al langere tijd in beeld, maar Ajax heeft nu ook de financiële middelen om hem aan te trekken. Zijn huidige club FC Krasnodar zou ongeveer 15 miljoen euro willen ontvangen voor de middenvelder.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Ajax een eerste bod uitgebracht van 8,5 miljoen euro met nog eens 2 miljoen euro aan bonussen. De Russische club krijgt daarbij bovendien een doorverkooppercentage van 10 procent als het wordt geaccepteerd.

Meer op VI.nl
Tags

eduard spertsyan armenie fabrizio krasnodar romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Maar Ajax heeft nu ook de financiële middelen om hem aan te trekken. Van deze opmerking krijg ik gemengde gevoelens. Enerzijds moet dit aankoopbedrag geen problemen opleveren, anderzijds vind ik het verstandig om niet te smijten met grote uitgaven. 10 miljoen voor 23 jarige speler waar rek in zit lijkte me verantwoorder dan elk bedrag te betalen voor spelers die meer dan 18 miljoen moeten kosten. Verder zal Ajax de salarishuishouding aan moeten passen op uiterlijk EL niveau, want met CL salarishuishouding loopt het een keertje spaak.
+5/-0

 
12 maanden geleden
Precies dat.. Bij Krasnodar verdient hij 2 mil per jaar.. Als hij naar ons toe wil komen zal hij waarschijnlijk ook meer willen verdienen.. Dan dus de vraag hoe Ajax het salarishuis in gaat richten met het komende EL jaar..
+1/-0

12 maanden geleden
Zou Ajax niet gewoon ff 3 verdediger halen??
+3/-1

12 maanden geleden (gewijzigd)
Spertsyan stond al een tijdje op het lijstje en Kudus zal nu wel hard op weg zijn naar Engeland, dus dan is dit een logische stap. De interesse in Kudus lijkt momenteel serieuzer dan de interesse in Alvarez, die je ook op RCV kunt zetten.

Maar zeer binnenkort zullen we ook een RCV binnenhalen. Heb geduld, Ajacieden.
+4/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst