Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maurice Steijn ontevreden over Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine'

22 juli 2023 20:02 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Maurice Steijn ontevreden over Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine"; image source: Pro Shots

Naast een vervanger voor Jurriën Timber wil Ajax de selectie ook gaan versterken met een linksbenige verdediger. Dat meldt Maurice Steijn in gesprek met Voetbal International. De trainer ziet het liefst een nieuwe linksback komen omdat hij niet tevreden is over zowel Owen Wijndal als Anass Salah-Eddine. Jorrel Hato zou op die plek ook uit de voeten komen, maar dan wil Steijn een nieuwe linkercentrale verdediger toegevoegd zien worden.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

steijn maurice owen salah wijndal hato jorrel linkercentrale timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Zou dat dan in de trainingsarbeid zitten? Bij Wijndal is het wel een terugkerend probleem. Is toch gek, voor beide jongens, want ze hebben nog helemaal niets bereikt.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Nee ze kunnen het niveau niet aan.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Wijndal staat stil in zijn ontwikkeling. Slechte inzet, onzichtbaar. Word hopelijk ook verkocht
+6/-0

 
10 maanden geleden
Alleen maar bluffen en overtredingen maken. Arrogante speler Ajax niveau ver weg
Verkopen aub
+3/-0

10 maanden geleden
Wat een dramatische erfenis heeft Steijn gehad zeg.
+7/-1

10 maanden geleden
De linkerflank van Ajax met Owen Wijndal en Steven Bergwijn is de beste van Nederland én misschien zelfs wel van Europa. En toch wil onze trainer een nog betere speler. Steijn stelt hoge eisen zeg.
+4/-6

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Waar haal jij dit nu vandaan? Heb je Bergwijn en Wijndal gezien afgelopen seizoen? De afgang van de eredivisie dus hemel deze twee niet op want ze passen geen van beide bij Ajax. E de beste van Europa?? Dream on.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Is sarcasme. Die uitspraken zijn van Wijndal zelf.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Oké dat zag ik effe niet. Sorry😏
+3/-0

10 maanden geleden
Zou het in het geval van Salah-Eddine dan gaan om de invulling van de plek linksachter? Want hij was vorig seizoen bij FC Twente één van de uitblinkers en wilde heel graag voor zijn kans bij Ajax gaan. Kan me dan ook niet voorstellen dat hij er met de pet naar gooit. Denk overigens dat hij beter tot zijn recht komt op 6 (of zelfs als aanvallende middenvelder) dan als linksback.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Motivatie lijkt mij ook onwaarschijnlijk. Ik denk dat Steijn ontevreden is over het verdedigende aspect. ASE is altijd beter geweest in aanvallen.
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Mee eens. Salah Eddine deed het bij twente vrij aardig. Zou hem liever de voorkeur geven op linksback en dan kan van alles nog beter. Dat moet je dan maar op de koop toe nemen. Voor de bank vind ik hem te goed. Mocht het daar op uitkomen zou Kreek in zijn nieuwe functie moeten ingrijpen en opnieuw verhuren. Twente is een prima club daarvoor.

In ieder geval alles beter dan Wijndal. Die loopt er van beginsel bij alsof niks boeit behalve zijn blinkende schoenen en auto. Deze grapjas zou ik met spoed verkopen voor een bedrag van 1 eurocent.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Verhuren aan Twente heb ik nooit begrepen vanuit Ajax gezien. Heeft bij Ajax vrijwel uitsluitend linksback gespeeld en dan ga je hem verhuren aan een club waar de meest talentvolle jeugdspeler op linksback speelt. Vertegenwoordigd dus ook nog eens een aanzienlijke toekomstige transferwaarde. Twente gaat nooit zo'n speler wissel zetten voor een gehuurde speler.

Uiteindelijk maar doorgeschoven naar het middenveld om er nog iets aan te hebben.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Bij Twente had hij geen basisplaats. Dus dan weet je eigenlijk al dat hij niet goed genoeg is als hij terug komt... zou hem nog een jaar verhuren.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Een van de uitblinkers?

Zeven basisplaatsen. Zeven invalbeurten.

Als linksbuiten, als rechtsback en voornamelijk op het middenveld.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Uitblinkers? Had niet eens een basisplek....en op linksback liep Gijs Smal. Dus SAE speelde, als hij speelde, als middenvelder. Overigens vind ik hem als middenvelder wel een interessante speler, zijn techniek is prima en hij draait goed weg onder druk.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
De spelers Vincent Janssen, Alireza Jahanbakhsh, Tijjani Reijnders, Guus Til, Milos Kerkez, Myron Boadu, Calvin Stengs, Teun Koopmeiners, Oussama Idrissi, Wout Weghorst, Owen Wijndal, Jozy Altidore, Sam Beukema en Adam Maher vertegenwoordigen de topverkopen van AZ, met een gezamenlijke waarde van €202.37 miljoen, zoals vermeld op Transfermarkt.nl.

Het zou een boeiende exercitie zijn als iemand bij Ajax deze gegevens in hun gerenommeerde database zou integreren en mijn stelling zou toetsen: is het daadwerkelijk raadzaam om nog een dagje te shoppen in Alkmaar, gezien het feit dat geen enkele speler een versterking is geweest, is of zal zijn voor ons geliefde Ajax?

Mocht mijn reactie op enige manier leden van dit fantastische forum persoonlijk raken, of op een andere manier als beledigend of negatief worden geïnterpreteerd, dan bied ik bij voorbaat mijn oprechte en nederige excuses aan.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht