Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Bassey wil bij Ajax blijven

19 juli 2023 16:16 - AD
Foto: Pro Shots

AD: Bassey wil bij Ajax blijven; image source: Pro Shots

Terwijl Fulham een bod uitbrengt op Calvin Bassey, meldt het AD dat de verdediger zelf geen trek heeft in een transfer. De verdediger heeft de ambitie om bij Ajax zelf te slagen, tenzij de club hem laat weten dat hij overbodig is geworden, of als een veel grotere club zich meldt.

Meer op AD




Tags

bassey fulham uitbrengt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ja dat kan ook nog , hij wil graag bij deze mooie club blijven. Kan ik ook wel begrijpen, al een is Craven Cottage ook erg mooi om te voetballen
+3/-0

 
10 maanden geleden
Wijndal verkopen dan maar?
+6/-0

10 maanden geleden
Kortom, de juiste mentaliteit voor een topsporter. Opgeven is geen optie. Velen anderen gingen hem voor en werden door "internet" meningen afgeschreven en bleken later toch meer dan waardevol te zijn voor ons aller Ajax. Ik zie de potentie bij hem en als hij leert te handelen naar de dingen die hij goed en minder goed kan, dan gaat het een topper worden. Zou zomaar kunnen zijn dat hij ooit voor een groot bedrag vertrekt en alle "internet" meningen dan moord en brand schreeuwen hoe erg het is dat hij gaat.
+9/-1

 
10 maanden geleden
Laten we hopen dat Bassey ons gaat verrassen. Denk dat hij moet beginnen met de bal aannemen en direct een paas naar het juiste shirtje. Daar kunnen z'n medespelers mee helpen. Als hij teveel tijd krijgt dan gaat het weleens mis zoals ook weer tegen Shaktar. Dit jaar moet hij het echt laten zien
+6/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Sorry mensen, maar als een speler door medespelers geholpen moet worden omdat hij iets niet kan dan hoor je niet voor Ajax 1 uit te komen. Zelfs bij een hoofdklasser beland je dan al snel op de bank maar goed, het Ajax van weleer bestaat kennelijk niet meer.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Eindelijk iemand met een heldere visie op zaken. Niet zoals de twee reacties hierboven.
+2/-0

10 maanden geleden
LEZEN...tenzij de club hem laat weten dat hij overbodig is geworden, of als een veel grotere club zich meldt.

Dat laatste gaat niet gebeuren en het gaat dus om het eerste del van deze zin.

Als Ajax dat namelijk zwart op wit doet....zal zijn zaakwaarnemer een prachtige casus hebben waarbij Ajax heel veel water bij de wijn moet doen.

En anders blijft Bassey lekker zitten...cashen en loopt op die manier binnen.

In de voetballerij is er geen clubliefde of trouw dus deze mededeling van kamp Bassey gaat daar dus ook niet over.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Zoals zo vaak gebeurd tegenwoordig, trek je de woorden uit zijn context. In het artikeltje staat letterlijk: "De verdediger heeft de ambitie om bij Ajax zelf te slagen, tenzij de club hem laat weten dat hij overbodig is geworden, of als een veel grotere club zich meldt."

De speler heeft de ambitie om bij Ajax zelf te slagen, tenzij .... (en dan worden er omstandigheden aangevoerd waardoor slagen niet kan (Ajax wil niet door) of er komt een club van nog hoger aanzien dan Ajax en wil hij daar proberen te slagen).

Het siert hem om niet de handdoek in de ring te gooien na één seizoen en te gaan proberen te bewijzen dat Ajax met zijn aankoop de juiste keuze heeft gemaakt. Hij was één van de beste spelers van de Rangers, maar met alle respect is dat wel een ander niveau dan wat Ajax nastreeft. Dus zal hij als speler ook de volgende stap moeten gaan maken en dat gaat met vallen en opstaan. Ja, hij doet soms dingen waarvan je denkt "wat doe je nu" maar zijn basis als verdediger (dat is man uitschakelen en/of bal veroveren) is meer dan goed. Goede lengte, sterke fysiek, wendbaar, allemaal kwaliteiten die een goede verdediger moet hebben en waarmee je bij Rangers meteen bij de besten hoort. Maar bij Ajax verwacht men (of in elk geval de buitenwacht) dat een verdediger ook op kan bouwen. Dat is grotendeels nieuw voor hem en zal hij moeten leren. Weten wanneer je wat kan en moet doen. Dat is een leerproces en dat moet je een speler gunnen. Aanvallend heb ik hem overigens ook al goede dingen zien doen vorig seizoen, dus ook daar ligt een deel van zijn kwaliteiten. Ik geloof echt dat hij er gaat komen, maar het heeft tijd nodig.
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
10 maanden geleden
Volgens spellingscontrole had er "gebeurt" in plaats van "gebeurd" moeten staan. Dat is ook meteen de enige fout die gevonden is. De rest van de persoonlijke aanvallen laat ik maar voor wat ze zijn, anders dan ze als behoorlijk triest te kwalificeren.
+3/-0

10 maanden geleden
Ach de oh zo 'zeer' betrouwbare TELE-graaf kopt nu weer in dat Calvin toch de deur wijd open heeft gezet voor een transfer.

Als voetballer wil je natuurlijk te allen tijde voetballen en het liefst elke week in de basis en dat is begrijpelijk alhoewel er de laatste jaren steeds meer voorbeelden zijn van voetballers die kiezen voor het grote geld en dan nauwelijks aan spelen toekomen. (ook dat is begrijpelijk als je je gehele familie in 1 klap financieel onafhankelijk kan maken).

Er zal snel duidelijkheid moeten komen of hij blijft en voor zijn kansen gaat of gewoon vertrekt want als hij echt te horen heeft gekregen dat hij geen 1e keuze is dan is de kans groot dat hij alsnog vertrekt we gaan het zien.

Neemt echter niet weg dat er niet al te veel echte verdedigers overblijven, als Alvarez ook nog weggaat dan is het misschien toch maar beter dat Bassey voor zijn kans gaat vechten. Focus op de kwaliteiten die hij WEL beheerst en maak daar dan gebruik van lijkt mij.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht