Transparent
Inloggen
Sluiten

"Fulham doet bod op Bassey"

19 juli 2023 11:18 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"Fulham doet bod op Bassey"; image source: Pro Shots

Ondanks het relatief teleurstellende seizoen van Ajacied Calvin Bassey hebben volgens The Athletic diverse Engelse clubs interesse om hem over te nemen. Fulham zou het meest concreet zijn met een bod van 15 miljoen pond (ruim 17 miljoen euro). Dat bedrag is overigens ruim minder dan de door Ajax aan Rangers FC betaalde 23 miljoen. Ook Brighton wordt momenteel genoemd als geïnteresseerd in de diensten van de Nigeriaanse verdediger.

Meer op The Athletic
Tags

bassey fulham athletic brighton nigeriaanse rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Inpakken, heel snel! Verlies nemen en door!
+2/-0

8 maanden geleden
17 miljoen deal👍🏼
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Van dat bedrag kan je wel een iets terug halen dus waarom niet. Al zal hij niet de eerste speler zijn die het eerste jaar niet lekker draait, zie Martinez, Neres, Alvarez enz. Maar eerlijk deze spelers draaide niet zo'n slecht jaar als Bassey. Als hij blijft gaat hij ons hopelijk verrassen, er zit wel een goede kop op qua mentaliteit.
+6/-0

 
En un momento dado (geschorst)
8 maanden geleden
Haha, wat dacht je van Zlatan? Kan me herinneren dat hij in zijn eerste jaar flink werd uitgefloten...
+2/-0

8 maanden geleden
Hahaha..natuurlijk. Een bod van 23 miljoen van tafel geveegd om vervolgens akkoord te gaan 6 miljoen minder? En dan zijn er mede-fans hierboven die dan hier ja op zouden zeggen? Ik heb de wedstrijd gisteren gezien, en ja ook het blundertje met het treuzelende moment van Bassey. Voor de rest speelde hij een prima pot. Bassey heeft een zelfvertrouwen probleem en dat raak je alleen kwijt door wedstrijden te spelen. Zo’n brede bezetting hebben we helemaal niet achterin, dus waarom haast hebben met verkopen? Hij speelt pas een jaar bij Ajax.. In een team wat in zijn geheel niet heeft gefunctioneerd afgelopen jaar. Als hij dit seizoen niet kan groeien naar het vereiste niveau, dan kun je hem altijd verkopen voor een fooi van 15 miljoen.
+10/-1

 
8 maanden geleden
Nog een seizoen aankijken of hij de bal de baas is? Kan opbouwen? Ik heb met de laatste oefenpot al een paar spelers aan het werk gezien die dat veel beter kunnen.
+2/-4

 
8 maanden geleden
Hij kan absoluut verdedigen, is snel en sterk, maar gisteren in drie kwartier twee keer de bal zomaar bij de tegenstander ingeleverd. Dat kan echt niet, nu verkopen als het kan en direct een nieuwe poging wagen bij een andere speler.
Vond Aertssen het wel goed doen. Als je hem zou laten staan denk ik dat je een goede speler gaat krijgen.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Hou op hoor, kan net zijn linkerbeen voor zijn rechter zetten. Dat je dat niet ziet is best verontrustend
+1/-5

 
8 maanden geleden
We zullen het zien aan het einde van het seizoen. Ik heb hem ook zien spelen bij Rangers. Was destijds de belangrijkste speler in het team ook tijdens de EL campagne waar ze finale haalden. We hebben tot nu toe een schim van de speler gezien dat hij toen was. Bijna elke speler heeft aanpassingsproblemen bij Ajax. Helemaal op de verdedigende posities (zie Alvarez, Martinez, Schuurs). Alvarez kon voetballend minder dan Bassey, moest alles doen op “grinta”. Inmiddels gewoon een prima basistechniek. Bassey schijnt al zelf hebben aangegeven niet weg te willen gaan. Dat getuigt van doorzettingsvermogen en wellicht zelfkennis dat hij nog veel beter kan.
+7/-1

 
8 maanden geleden
Je hebt toch gezien wat deze man week in week uit laat zien.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Zeker en dat was absoluut niet altijd goed genoeg. Maar er lijkt nu een hetze te zijn onder veel supporters als het om Bassey gaat. Iedereen herinnert alleen de slechte momenten. Terwijl hij ook soms momenten van zijn klasse heeft laten zien. Meerdere spelers in de eredivisie hebben aangegeven het tegen Bassey het moeilijkste hebben gehad afgelopen seizoen. Maar ik kan mij nog goed herinneren toen Onana in de selectie kwam. Die dook over de bal heen, schoot de bal tegen spelers aan, sprong bij corners onder de bal door. Toen werd er ook gelachen. Uiteindelijk een fantastische keeper geworden die nu voor 55 miljoen gekocht wordt door United. 23 miljoen was een te hoog bedrag voor Ajax om te kopen. Eens. Maar ik denk dat wel nog flink winst op hem kunnen maken als hij wat rustiger aan de bal wordt.
+4/-1

8 maanden geleden
Direct doen!!! Kan er niks van
+2/-5

8 maanden geleden
En dan Sanchez ophalen win win
+2/-3

 
8 maanden geleden
Want Sanchez is een linksbenige centrale verdediger?
+2/-0

 
8 maanden geleden
En Sanchez kan ook totaal niet opbouwen.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Lol goed punt, iets te snel geredeneerd 🤦‍♂️
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom arrogant banel berghuis bodo boomen brobbey clubbie ditmaal eergisteren elsimao forbs gooijer hato hlynsson jim kaplan kiki martha nautilus ongeluk quido ramaj rensch sosa sutalo tahirovic taylor wow zonet