Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: Ajax wil Josip Sutalo

15 juli 2023 14:39 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Telegraaf: Ajax wil Josip Sutalo; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax concrete interesse heeft in de 23-jarige Kroatisch international Josip Sutalo. De lange verdediger van Dinamo Zagreb zou geacht worden de vertrokken Jurriën Timber te kunnen opvolgen. De Kroaat, die onlangs bij zijn land in de Nations League nog in de basis stond tegen Oranje, heeft nog een contract van 5 jaar en zou ongeveer 20 miljoen euro moeten kosten.

Meer op Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

josip sutalo telegraaf dinamo nations oranje timber zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dit is de soort transfer we nodig hebben. 20m euro is hij volledig waard. Met hem en Hato zitten we gebakken centraal achterin.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hato kan je niet al gelijk vanuit gaan dat die er direct staat. Zo jong nog maar wel mega veel talent.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Precies. Hato heeft nog maar bar weinig ervaring. Dat kan centraal nooit de steunpilaar zijn. Laat staan dat je op dergelijk aanstormend talent kunt bouwen. Ook dat heeft zijn tijd nodig
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hato was onze beste verdediger afgelopen seizoen toen hij werd opgesteld. Hij en Sutalo worden in dit scenario gewoon vaste basisspelers. Hato is een zeldzaam toptalent. Je gaat hem niet banken voor Bassey, Rensch of Wijndal (Hato kan natuurlijk ook linksback spelen). Het is aan Hato hoeveel minuten hij aan kan over een heel seizoen, maar anders gewoon altijd spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Gebakken centraal achterin??? Zelfs met hem erbij komen we er nog een paar tekort. Alvarez gaat zo goed als zeker weg en is eigenlijk geen echte centrum verdediger. Bassey zie ik ook nog wel vertrekken en heeft sowieso het (voetballende) niveau niet. Wie houden we dan over? Hato (erg jong) en Kaplan (geheel geen ervaring). In mijn ogen is het belangrijkste dat we minstens twee goede (ook aan de bal) centrale verdedigers gaan halen. Dat is namelijk waar het afgelopen seizoen op mis is gegaan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat klopt. We hebben nog een extra verdediger nodig. Ik doelde enkel op het basiselftal.
+1/-0

1 jaar geleden
81 officiële op je 23e en dan 20 miljoen euro,tja het zal wel hoor wel meer namen die niet komem.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Kan weinig over hem vinden, maar heeft lengte, is sterk aan de bal en vaste waarde bij Kroatië. Dit geeft de burger moed, maar het is de Telegraaf die het meldt. Die zitten er tot nu elke keer steevast naast. En iets zegt me dat hij ook naar een club kan die CL speelt. Dus nog 1 groot vraagteken.
+4/-0

1 jaar geleden
De Telegraaf zit weer eens op Transfermarkt te kijken en zoals eerder gezegd: iedereen kan daar "transferwaardes" insturen.

Zou dezelfde prijs zijn als Gvardiol in 2020 en met de inflatie van de laatste jaren denk ik eerder richting de €30m.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik ben vaak wel gecharmeerd van Oost Europeanen, bovendien hebben Kroatië vaak als basis ook een goede techniek. Veel zal liggen aan advies van Modric, maar dan komt het wel goed.
+4/-0

1 jaar geleden
Weer een naam die voorbij komt ! Meer is t niet!
+1/-0

1 jaar geleden
De zoveelste naam die voorbij komt, maar eerst zien en dan geloven.
+1/-0

1 jaar geleden
Simons nu huren van PSG zou prachtige actie zijn haha bij PSV zijn ze helemaal beduusd dat die weg is.
Zijn wat geruchten dat Ajax een lijntje heeft uitgegooid maar geloof er niks van. Mocht wel zo zijn dan is onze TD een pracht vent:)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou ziek mooi zijn. Normaal gesproken zeg ik nee tegen huren, maar voor Xavi maak ik een uitzondering:

A: grootste Nederlands aanvallend talent
B: beste speler PSV afgelopen seizoen
C: fans van datzelfde PSV pijn doen
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Word in ieder geval snel tijd dat er een ervaren centrale verdediger bij word gehaald. Dus geen twintiger voor zoveel miljoen die nog op bijles moet maar eentje die bijv de CL al heeft meegemaakt. Hetzij een x aantal interlands achter zijn naam heeft staan. Moet uiteraard goed kunnen voetballen, verdedigen en organiseren. Opbouwend moet het ook in orde zijn.

Sutalo voldoet deels aan dat profiel en zie dat eerder Napoli en Arsenal interesse hebben getoond
+1/-0

 
1 jaar geleden
Afgaande op een Twitter bericht zat Sven vanmorgen vroeg op een vlucht naar Zagreb
+2/-0

1 jaar geleden
Het duurt allemaal zo allejemig lang, als deze jongen gaat nadenken wil tie ook niet meer. Zaken moet je snel doen. Schijnt dat we ook al snel om het echie gaan spelen.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chaotisch elsimao farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot mika mislintat olympiakos rechterpoot sevic skimovic sosa sutalo wijndal