Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jurriën Timber vertrekt naar Arsenal

14 juli 2023 16:30 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jurriën Timber vertrekt naar Arsenal </b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Jurriën Timber vertrekt naar Arsenal. De Engelse topclub betaalt 40 miljoen euro voor de verdediger en via bonussen kan dat nog oplopen met 5 miljoen euro. Timber kwam in 2014 in de jeugdopleiding van Ajax terecht en speelde uiteindelijk 121 officiële wedstrijden in het eerste elftal.




Tags

timber arsenal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
De 183 paraafjes en 97 stempels zijn eindelijk gezet ...
+1/-0

10 maanden geleden
Dan kunnen we ook eindelijk aankopen gaan doen; kom maar door..!
+1/-0

10 maanden geleden
Nou, Ziyech, Sanchez, en Sinistera ophalen
+1/-2

 
10 maanden geleden
Ik ben bang dat ze nu zeggen dat het gat van ruim 40 miljoen CL geld wat we mislopen nu gedicht is. En dus moet er nu eerst nog een verkocht worden voordat we kunnen investeren anders is dat gat weer terug.
En dan gaan het dus last minute aankopen en dus paniekaankopen uit de B vijver worden want alle toppers en echte talenten zijn dan al onder dak.
+1/-0

10 maanden geleden
Als ik één transfer mocht tegenhouden, was het deze. Vorig zomer zei ik dat over Martínez. Ik denk dat dit een ongelukkige timing is om Timber te verkopen. Na een uitstekend seizoen, nu een minder seizoen. Hij gaat nog veel laten zien.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ze doen maar. Alles went uiteindelijk. Zie voetbalniveau Ajax verder afglijden. Ook als het gaat om vroegtijdig vertrek van goed opgeleide kwaliteiten met al enige CL ervaring. Vorig seizoen kregen we er weinig bijzonders voor terug? Vrees deze aankoopzomer van het zelfde.
+3/-1

 
10 maanden geleden
Schandalig! Ik hoor het hem nog zeggen, Ajax is mijn club… dikke BS dus, als het tegen zit zijn ze weg.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ajax is met die TD kansloos!! Dusan was nooit gegaan!
+2/-1

10 maanden geleden
Waarom ga je naar een club die maximaal één prijs zal winnen in de komende jaren?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Om 8 miljoen redenen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Met bonussen voor CL kwalificatie e.d. erbij nog wel een stukje meer.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik ben benieuwd wat Ajax gaat doen. Ook Alvarez en Bassey gaan nog vertrekken. Dus moeten er minstens 2 centrum verdedigers bij. Want we houden in principe alleen Hato en Kaplan over. Verder moeten ze gaan nadenken wat ze willen. Gaan ze nog een keer all in met aankopen met alle risico's van dien. Of nemen ze één of twee jaar de tijd om iets op te bouwen. Er zitten wel een aantal jongens met potentie bij, maar geef je die de tijd om te ontwikkelen. Ik denk dan aan Hato, van Axel-Dongen, Godts en Banel. Is beide moeilijk. Maar aub niet meer van die overbodige paniek aankopen, zoals afgelopen jaar. Ik ben blij dat ik niet in het Ajax bestuur zit. Want dat is volgens mij echt een stuk moeilijker dan het lijkt en velen hier denken
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos