Transparent
Inloggen
Sluiten

'West Ham United meldt zich voor Edson Álvarez'

14 juli 2023 13:34 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"West Ham United meldt zich voor Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

Volgens The Athletic heeft West Ham United zich gemeld voor Edson Álvarez. Een bod is hierbij nog niet uitgebracht. Ajax lijkt daarbij in te zetten op een transfersom tussen de 40 en 45 miljoen euro. Álvarez wordt bij West Ham gezien als opvolger van Declan Rice, die op het punt staat om een contract bij Arsenal te tekenen.

Meer op The Athletic
Tags

alvarez ham west arsenal athletic declan rice

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden (gewijzigd)
En daar gaat de volgende. De concurrentie lacht zich een ongeluk want ondanks dat Ajax nog steeds verreweg het meeste geld op de bank heeft zitten er nu mensen die weinig tot niets van voetbal weten maar des te meer van geld.
En die willen voor een dubbeltje op de eerste rij dit jaar. Die denken dat het nog wel goed komt met de selectie die massaal vertrekken wil. Nu ook Alvarez en Kudus nog weg zo meteen. Dan zwaait de nieuwe TD even met zijn toverstokje en alles ist wieder zoals het zijn moet. Ik vrees echter van niet.
+4/-3

13 maanden geleden
In een eerder bericht stond dat eerst het gat van mislopen CL wil dichten. Zoals ik het lees moeten er dus eerst 2 spelers verkocht worden. Waarmee met de eerste speler(Alvarez of Timber) het gat wordt gedicht. Met de verkoop van de 2e kan er pas echt geinvesteerd worden. Als dit allemaal last-minute wordt vrees ik weer van die achterlijke paniek aankopen, want wat is er nog beschikbaar en wie wil op het laatste moment nog verkopen. Met je eens, er zit weinig oud-spelers of mensen die wat van voetbal weten of Jan van Halst na. Maar goed dat is niet het kaliber Rijkaard, Overmars, Blind of dat soort namen.
+4/-0

13 maanden geleden
Dat was de club waarop iedereen wachtte, de club met geld die wel de 40-45 voor Alvarez betaald. Het klopt dat er weinig gehaald is, slechts Tahirovic en van de Boomen, beide ovirens wel potentiële basisspelers, maar in feite zijn er slechts een paar posities onderbezet, zelfs bij een vertrek van Timber, Alvarez, Kudus en Tadic heb je genoeg over op elke positie. Het belangrijkste is dat de trainer er een team van maakt. Zo zie je bij Feyenoord dat zelfs met een bij elkaar gekocht 'zooitje' van een miljoen elk, je een winnend team kan maken. Onze selectie is ook zonder die 4 meer waard dan die uit Rotterdam dus opzicht valt er niet veel te vrezen. Wel zal er leiding en professionaliteit moeten worden aangekocht voorin (spits) en centraal achterin want zonder Tadic ben je dat allebei in een keer kwijt. Verder kan het opzich best goed zijn, als een leider opstapt, staan er normaal gesproken nieuwe op. Een soort Ronaldo verhaal bij United.
+1/-0

13 maanden geleden
Ik gun Edson de transfer. Sowieso moet hij niet meer in de verdediging spelen. Hij is een verdedigende middenvelder. Ik heb vertrouwen in Vos en Tahirovic.
+4/-0

13 maanden geleden
Timber officieel gepresenteerd bij Arsenaal
+1/-0

13 maanden geleden
Edson is een grotere club gegund. Maar soms staan de sterren niet goed.

Dit is een grotere aderlating voor Ajax dan het vertrek van Timber en Tadic.
+1/-0

13 maanden geleden
Mooie club voor Edson , hopelijk gaat het deze keer wel goed.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst