Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Dusan Tadic in gesprek over ontbinding van contract'

14 juli 2023 09:51 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en Dusan Tadic in gesprek over ontbinding van contract"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Dusan Tadic in gesprek is met Ajax over het ontbinden van zijn contract. De verwachting is dat dit op korte termijn al tot een akkoord zal leiden. Tadic is dan vrij om op zoek te gaan naar een andere club. De Telegraaf meldde donderdag al dat de Serviër weigerde om te trainen omdat hij ontevreden is over het niveau van de spelersgroep en wil dat de club topspelers aantrekt.

Meer op VI.nl




Tags

tadic ontbinding aantrekt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Dit jaar word 1 groot drama. Sterkte allemaal.
Onze TD en hockeybal breken de hele tent af.
+3/-4

10 maanden geleden
Vreselijk nieuws, afbraak Ajax is begonnen!! Er gaan er nu meer! Misteltat vertrek nu!
+4/-4

10 maanden geleden
En wij dachten na vorig jaar dat het niet erger en slechter kon.
+2/-0

10 maanden geleden
Sorry hoor, dan maar weer een tiental minnetjes, maar ben ik dan de enige die dit geen normaal gedrag van de aanvoerder vind?? A wachten we op verkopen, erg logisch, B we hebben nog tijd om aan te sterken. En C WTF gebeurd er allemaal!!
+6/-1

 
10 maanden geleden
Nou vooral C ben ik benieuwd naar.
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Wat er gebeurd?

Er wordt orde op zaken gesteld in de hierarchie. Dat is wat er aan de hand is en Tadic accepteert dat niet.

Het vertrek van Heitinga past hier in. Heitinga is gezakt voor de test om de hierarchie te herstellen, door Tadic 90 minuten te blijven opstellen. Je kunt niet eens uitsluiten dat bv Bergwijn aankomend seizoen veel beter uit de verf komt als de hierarchie weer hersteld is.
+6/-1

10 maanden geleden
Volkomen terecht dat Tadic klaagt over hoe het op dit moment (lijkt) te verlopen. Ik denk dat de meeste van ons hier ook absoluut niet over te spreken zijn. Maar het is natuurlijk niet terecht dat je dan maar weigert te werken (trainen) en vervolgens ook nog aansturen op een (gratis) vertrek..

Beetje boel jammer meneer Tadic..
+3/-2

10 maanden geleden
Lekker besparen, besparen, besparen..en daardoor volgend seizoen weer geen kwalificatie voor de CL..Dus nog meer besparen..enz. De neergang is ingezet.
+4/-2

 
10 maanden geleden
Zojuist een artikel in de Telegraaf gelezen (ok ik weet het.. korreltje zout.. maar toch .. de aanwijzingen zijn er wel degelijk dat dat het is)

"Maar in plaats daarvan hoorde hij dat de nieuwe directeur voetbalzaken Mislintat en financieel directeur Susan Lenderink het eerdere beleid van Edwin van der Sar en Marco Overmars - investeren om aan te haken bij de Europese top - overboord gooien"

Het beleid dat zo goed werkte overboord gooien.. vreselijk nieuws :\(

Als je wil aanhaken dan moet je mee gaan in de hogere salarissen en transfervergoedingen. Het was nog steeds redelijk bescheiden, maar het had succes toch? Dat afgelopen seizoen een stel nonoes aan het roer stonden is nog geen reden om het beleid over boord te gooien.
+2/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Het is verleidelijk om het bestuur hier de schuld van te geven maar ik denk dat het wellicht wat makkelijk gedacht is. Het lijkt alsof Tadic boos is om twee dingen. 1. Dat Heitinga is weggestuurd tegen zijn wens in. 2. Dat er nog geen topspelers zijn aangetrokken. (Ik vermoed dat er ook een 3 is waar Tadic een basisplaats wil, maar dat is pure speculatie).

1. Het lijkt mij dat iedereen het wel eens is dat Heitinga de boel niet ging redden. Bovendien is het doorgaans niet gebruikelijk dat spelers kiezen wie de coach is. 2. Ik had ook graag topspelers gezien maar ik vind het idee van ‘eerst verkopen, dan kopen’ niet zo heel gek. Juist in paniek moet je niet al je geld er doorheen jassen om vervolgens een club in financiële problemen te worden. Daar komt nog bij dat het niet zo makkelijk is om topspelers te halen als mensen hier wellicht denken.

Al met al… Vind ik dat Tadic hier niet goed uitkomt. Na alle jaren roepen dat hij voor eeuwig bij Ajax wilde blijven, geeft hij nu op na 1 minder seizoen. Het is zeker triest maar aan het einde van de dag komen we nergens met ongemotiveerde spelers.
+6/-1

10 maanden geleden
Misschien heeft Steijn hem wel een beeld voorgespiegeld van regelmatig op de bank plaatsnemen en wil Tadic dat gewoon niet. Dan zet hij de boel onder druk door aankopen te vragen waarvan hij weet dat die er sowieso niet gaan komen, en dan heb je je ingang gevonden om te kunnen vertrekken.
Ik vind dit altijd nog een beter uitgangspunt dan zoals het met Blind is verlopen, door de achterdeur en met gedoe.
+4/-0

10 maanden geleden
Als Dusan wil gaan dan moeten we daaraan meewerken. Hij heeft heel veel voor Ajax betekend en we staan nu sowieso voor een control alt delete.
+2/-0

10 maanden geleden
Wat wil je? Hij is een winnaar en ziet na dit rampjaar geen verbetering. Geen transfers terwijl er nog een pak gaan vertrekken...
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ik denk ook dat hij een winnaar is.

Wat is eigenlijk zijn prijzenkast?
+1/-0

10 maanden geleden
Godver. En hij heeft gelijk!
+2/-1

10 maanden geleden
Dit is wel een lelijke manier om Ajax te gaan verlaten, maar goed, ook dat kan achteraf in perspectief gezet worden.
+1/-0

10 maanden geleden
Volgende bericht wat ik verwacht is dat Michel Vlap goede data laat zien volgens ons Duitse wonder en de Hockeybobo maar dat Michel toch er voor kiest om voor zijn kansen te gaan bij Twente...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht