Transparent
Inloggen
Sluiten

'Toekomst Dusan Tadic bij Ajax nog onduidelijk'

13 juli 2023 09:03 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Toekomst Dusan Tadic bij Ajax nog onduidelijk"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat het nog niet helemaal zeker is of Dusan Tadic komend seizoen bij Ajax speelt. De aanvoerder is kritisch op de kwaliteit van de huidige selectie en wil de beslissing over zijn toekomst laten afhangen van de ontwikkelingen op de transfermarkt. In Turkse media wordt Serviër de laatste periode nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Besiktas, maar daar is momenteel geen sprake van.




Tags

tadic besiktas telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Nou vraag ik me toch af wie Tadic denkt dat ie is. Het zou hem sieren als hij zijn schouders eronder zet als aanvoerder en als grootverdiener….. (als dit waar is uiteraard)
+2/-10

 
10 maanden geleden
Juist prima dat ie zich uitspreekt. Dit vinden alle supporters toch ook? Ik denk echt niet dat zijn intentie is om weg te gaan, maar hij wil wel winnen en een team om zich heen waar dat mee kan. Deze man is de aanvoerder, en inmiddels een clubicoon. Hopelijk zet dit wat druk, want het is nog akelig stil.
+13/-1

 
10 maanden geleden
Volledig mee eens.
Ik denk dat ik zelfs mijn seizoenkaart er van af ga laten hangen.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Misschier verwoord ik me verkeerd gezien de -7 lol. Precies wat ik bedoel, uitspreken prima, maar ipv (nog maals als het waar is) te dreigen met vertek zou het hem sieren als hij zijn schouders eronder zet en de club juist helpt. Ik zie Tadic heel erg graag blijven, deze man mag nooit meer weg.
+3/-1

10 maanden geleden
"De Telegraaf meldt ... "

Dat vod valt onder Fictie. Af en toe lijkt het toevallig verband te houden met de realiteit.
+2/-0

10 maanden geleden
Tadic al 5 jaar MvP in de eredivisie. Gekukkig zitten hier de kenners die hem liever vandaag dan morgen zien vertrekken. Samen met Kudus het laatste beetje voetbal in de selectie.
Mijn gevoel word gewoon waarheid. Wr hebben een waardeloze TD en een subtop trainer en boven in op top zitten clowns, lichtgewichten en een omhoog gevallen hockey bal. 0 Ajax DNA meer binnen de club.
+4/-3

10 maanden geleden
Dit is toch gewoon oud nieuws? Dit gaf hij al duidelijk aan op het einde van het afgelopen seizoen. Los van het feit dat hij gelijk heeft, is de Telegraaf gewoon weer aan het stoken. Ze balen echt dat ze alle lijntjes kwijt zijn. Hup Dusan!
+4/-0

10 maanden geleden
Beter een wat mindere Tadic dat volstrekt overschatte Bergwijn die nog niets heeft gewonnen. Ik hield hem op links verkocht het jochie dat voetballer speelt aan de woestijn en koesterde dat ik gewoon nog twee jaar van een topvoetballer (dan wel net iets minder snel) zijn diensten en inzichten gebruik mag maken. Maar goed, de Duitse clown en Hockeybobo weten het beter. Zij hebben namelijk data!
+2/-1

 
10 maanden geleden
Ach, ben jij er zo een? Kun je niet gewoon de namen schrijven? Werk je ook bij de Telegraaf of Voetbal Inside?
+2/-1

 
10 maanden geleden
In ieder geval geen granola-salade-etend woke gastje, die volgend seizoen kijkt naar een volgend hoofdstuk in de neergang van datgene wat Cruijff met zijn revolutie wist te bereiken. Een gastje dat zich drukker maakte over taalvormen en dacht dat het niet de intentie van Tadic was om weg te gaan, maar zich nooit realiseerde dat precies datgene gaande is. De vijfjarige MVP-speler van de Eredivisie verlaat ons met een bloedend hart omdat hij met zijn voetbalverstand ziet dat het dit seizoen niet meer goed zal komen. Maak jij je lekker druk over de achtergrond van de spreker om te beoordelen of zijn of haar mening wel gehoord mag worden, omdat het niet door de taalpolitie wordt gepruimd.
+1/-0

10 maanden geleden
Iedere dag volg ik het nieuws rondom Ajax en iedere dag hoop ik dat er een goede speler wordt aangetrokken. Er is hard versterking nodig, maar het blijft stil. Wel veel geruchten.
Ik ben blij dat Tadic zich uitspreekt. Hopelijk luisteren ze naar hem.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht