Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubleiding Ajax al op trainingskamp geweest'

12 juli 2023 08:11 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Clubleiding Ajax al op trainingskamp geweest"; image source: Pro Shots

De clubleiding van Ajax is zelf al op een trainingskamp geweest. Dat meldt De Telegraaf. Op initiatief van Sven Mislintat en Maurits Hendriks kwamen de directie, het voetbalmanagement en de technische staven van Ajax 1, Jong Ajax, de jeugd en de vrouwen bijeen om bijgespijkerd te worden waar Ajax voor staat en waar de club in de komende jaren naartoe wil.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

trainingskamp bijgespijkerd hendriks jong maurits mislintat staven telegraaf voetbalmanagement

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Naar de KKD ? 😂😂😂 ( zonder dollen, ik hoop dat het allemaal niet bij theorie blijft , vooralsnog begint mijn Ajax hart niet sneller te kloppen als ik naar de ontwikkelingen bij mijn club kijk !
+3/-2

10 maanden geleden
Dat ze bij elkaar komen om te bespreken waar ze de komende jaren naartoe gaan lijkt me niet heel gek. Maar om dit nou een trainingskamp te noemen is denk een flauw grapje van de Telegraaf. Serieus, wat moet je hier in godsnaam mee, wat een niveau van die krant.
+9/-0

10 maanden geleden
Aangezien het wel heel erg de data kant zonder Ajax dna op aan het gaan is had dat toch ook gewoon met een email afgedaan kunnen worden.
+3/-4

10 maanden geleden
Best wel erg dat je blijkbaar aan de bestuurders moet uitleggen waar Ajax voor staat en waar het naartoe wil.
+5/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Laat ze het rapport Cruijff eens lezen. Die conclusies die gelden weer, dus de jeugd is ondermaats(nu denk iets minder dan toen), het bestuur weet niets van voetbal en meer oud-spelers in de organisatie.
+5/-0

10 maanden geleden
Oh dat wisten ze niet, waar Ajax voor stond. Of de journalist is een stagiere of Ajax is echt van het pad.
+3/-2

10 maanden geleden (gewijzigd)
Op zich niets geks dat het management van een bedrijf, zeker met veel nieuwe mensen, een paar dagen ergens heen gaat om de strategie te bepalen en om mensen uitleg te geven over de cultuur van het bedrijf (of de club in dit geval), voor teambuilding etc. Dat is buiten het veld net zo belangrijk als binnen het veld.

En ja, mensen moet worden uitgelegd waar Ajax voor staat. Net als dat nieuwe spelers moeten wennen aan het Ajax systeem ook al weet iedereen wat dat inhoudt en waar het voor staat.

De Telegraaf brengt het alleen weer met zo'n toon alsof het heel amateuristisch en raar is dat ze dit doen. Pure stemmingmakerij.
+11/-0

10 maanden geleden
Maurits Hendriks had als motivator in inspirator uitgenodigd de heer Johan Lokhorst (bekend van VI Inside). Zijn bijdrage ´Alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen om daarna te stellen Alles darauf setzen, dass wir ab jetzt jedes Spiel gewinnen müssen.' werd met groot applaus ontvangen en zowel de heer Hendriks als Mislintat stelden dat dit by far de beste spreker was in het hele universum conform de data die zij hebben.
+3/-6

10 maanden geleden
Er is altijd wel wat te zeiken he. Dat ze een Duitser binnenhalen zonder Ajax-DNA, en dat een van de andere bestuurders uit de hockeywereld komt, en dat niemand meer weet waar de club voor staat. En dan daarna weer gaan zeiken als ze juist daarmee aan de slag gaan.
+5/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
Zal hard nodig zijn geweest gezien het Ajax-DNA waar veelvuldig afscheid van is genomen.
Ben overigens benieuwd wie al deze buitenstaanders dan daarin heeft gechoacht.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht