Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsen Zakharyan in belangstelling van Ajax'

12 juli 2023 08:07 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Arsen Zakharyan in belangstelling van Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is Arsen Zakharyan in beeld bij Ajax, een 20-jarige Russische middenvelder van Dinamo Moskou. Naast Ajax zou ook Feyenoord interesse hebben in zijn komst. Een jaar geleden leek Zakharyan nog op weg naar Chelsea, maar die deal ketste uiteindelijk af. Zijn contract in Rusland loopt over een jaar af.




Tags

zakharyan arsen chelsea dinamo fabrizio feyenoord romano rusland transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Liever geen Russen gezien de situatie in de Oekraine, maar dat zal het bestuur ook wel snappen denk ik.
+1/-6

 
10 maanden geleden
Wat een gelul. Verdiep je even in de geschiedenis van Rusland en de Oekraïne. Beide zijn alles behalve heilig.
Als deze speler een toegevoegde waarde is dan graag halen. Niet iedere Rus is een oorlogsmisdadigers.
+7/-0

 
reactie verwijderd

 
10 maanden geleden
Tja, als we zo gaan beginnen kunnen we hoogstwaarschijnlijk geen enkele speler meer naar Nederland halen. En dan heeft de wereld vast ook nog wel een reden uit het verleden om geen Nederlanders aan te trekken. Dan is het einde zoek.
+2/-0

10 maanden geleden
Kan zo maar een goede voetballer zijn maar ik heb het helemaal niet op Russen. Dat heeft niets met de oorlog te maken maar er zijn zelden Russen die goed en constant presteren in het buitenland.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Len alleen Arshavin, die redelijk succesvol was inderdaad.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Klopt, kan je nagaan, dat is 73 jaar geleden.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Dat mag toch ongetwijfeld niet i.v.m. sancties? Een russische speler van een russische club kopen?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Vraag maar aan Rutte. De hele zuid As in Amsterdam zit vol met Russische bv'tjes die van oliegargen zijn. Op initiatief van Rutte destijds.
Google maar even kom je zat tegen.
Dus sancties worden alleen opgelegd voot de normale burger die daar door de knip mag trekken.
+2/-3

10 maanden geleden (gewijzigd)
Dus Ajax wil straks met 8 middenvelders, 3 en 1/2 aanvallers en 3 verdedigers en een 40 jarige keeper de Europa League ingaan en minstens tweede in de eredivisie eindigen?
+2/-0

10 maanden geleden
Deze gaat naar Feyenoord, let maar op. Leuk dat Mislintat niet lekt, maar we zijn nu 1,5 maand verder en Ajax heeft alleen maar een transfervrije speler gehaald en Tahirovic. Brobbey is blessuregevoelig en we hebben geen vervanger. Het is duidelijk dat het team uit balans is en dat er sowieso een aantal spelers aangekocht moeten worden. Helemaal met het naderende vertrek van Timber, Alvarez, Bassey en Kudus en misschien zelfs een keeper. Over iets meer dan een maand is de voorronde van de EL. Je moet dan al een team hebben die op elkaar is ingespeeld, dat wordt nu al een uitdaging. Ik hoop dat we komende 1,5 week een Mislintat gaan zien die iets minder afwachtend is en wat meer doeltreffend.
+5/-2

 
10 maanden geleden
Het was toch al bekend dat er eerst uitgaande transfers afgerond moeten worden voordat er uitgegeven kan worden ?
Snap niet dat iedereen dan blijft roepen dat het zo lang duurt. Iedereen wacht op de afronding van de transfer van Timber en de verkoop van Alvarez of Kudus. Dan pas kan Ajax de markt op gaan.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Regeren is vooruitzien. Het klopt dat Ajax zonder CL voetbal zal moeten interen op de buffer.. daar is die ook voor. Timber is natuurlijk al verkocht (beide clubs zijn akkoord en Timber persoonlijk ook. Alvarez en Kudus willen 100% zeker Ajax verlaten, dat wilden ze vorig jaar al maar toen stak Ajax daar een stokje voor. Transferperiode duurt nog lang, die club komt echt nog wel. De vraag is: heeft Ajax zijn selectie op orde als ze de voorronde EL moeten spelen? En zijn de jongens inmiddels dan op elkaar ingespeeld? In de hypothetische situatie dat Ajax geen speler meer verkoopt, dan moet je alsnog een spits kopen. Lucca is weg en er is niemand voor de rest geschikt voor de 9 positie (nee, geen Tadic of Bergwijn). Ajax kan het zich niet veroorloven om te wachten. Ze komen anders in een neerwaartse spiraal terecht: matig team -> slechte prestaties -> geen geld om te investeren + spelers worden minder waard -> matig team etc.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Regeren is inderdaad vooruitzien, maar ook financieel. Je beseft hopelijk wel dat Ajax in een situatie zit die je maar 1 jaar volhoud ? Als je nu gewoon spelers gaat halen en een Alvarez transfer gaat bijvoorbeeld niet door, dan kom je financieel gewoon in problemen, ook dat moet je voorzijn.
Denk dat er genoeg spelers op de radar zijn maar het is ook gewoon veilig om wat zekerheid in te bouwen op financieel gebied. We hebben nog een maand de tijd. Er gaat echt nog wat komen maar ze moeten echt even oppassen.
Je geeft aan dat Ajax in het geval van Brobbey Tadic niet in de spits kan zetten, maar hebben we dat niet heel vaak gedaan in CL ? Waarom kan dat nu opeens niet meer ? Ik snap dat je zo het seizoen niet in moet gaan, maar tijdelijk moet je even moeten kunnen roeien met de riemen die je hebt.
+2/-0

10 maanden geleden
Is deze jongen beter dan onze eigen jeugdige middenvelders? Met hoeveel middenvelders wil je spelen? Voorin en achterin liggen de eerste prioriteiten.
+1/-0

10 maanden geleden
Kom svp met een bericht als de transfer afgerond is!! Alleen maar geruchten 😠
+3/-0

10 maanden geleden
Beter dat ze de Spertsyan-deal eens gaan afronden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos