Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax informeert naar komst van Rafa Mir'

10 juli 2023 09:07 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Ajax informeert naar komst van Rafa Mir"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca heeft Ajax geïnformeerd naar de mogelijkheden om Rafa Mir over te nemen van Sevilla. De spits zou een vertrek naar Amsterdam echter zelf niet zien zitten en hopen op een terugkeer naar Valencia, de club waar hij ook in de jeugdopleiding speelde. Ajax zou bereid zijn om Rafa Mir direct te kopen, maar hij wil liever op huurbasis naar Valencia vertrekken.

Meer op Marca.com
Tags

mir rafa informeert valencia marca sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik ken de beste man niet, dus kan zijn kwaliteiten/ontwikkelpunten niet beoordelen. Na de Ocampos-affaire denk ik dat er weinig spelers van/uit Sevilla interesse hebben om voor Ajax uit te komen.
+4/-0

1 jaar geleden
Wat een kul zeg, de beste man wil zelf niet. Waarom zou je een ongemotiveerd speler halen en als hij niet wil ben je snel uitgepraat toch?
Verder heb ik het idee dat we in een vijver vissen wat om te janken is.
Wat voor netwerk heeft onze TD?
Over 4 weken begint de eredivisie al.
+3/-2

 
1 jaar geleden
De TD heeft geen netwerk, er komen alleen maar namen voorbij!
+2/-0

 
1 jaar geleden
De TD heeft geen geld.
En de naam Ajax wordt door veel zaalwaarnemers misbruikt.
+3/-0

 
1 jaar geleden
😂😂😂😂: nee over 3 jaar geef ík je gelijk!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waar zijn de inkomsten uit de glorie champions League periode gebleven dan? De top transfers gelden? Ik geloof er niets van Ajax heeft geen geld!😂😂🫣
+1/-0

 
1 jaar geleden
@De Keizer, zitten enkel lichtgewichten nu,gaat denk ik helemaal niks worden.
+1/-1

1 jaar geleden
Ik denk dat een kort babbeltje met Ocampos wel voldoende is voor die gasten om Ajax niet als optie te zien. Snap wel dat we het proberen, aangezien Sevilla in gigantisch zwaar financieel weer zit. Maar ja, als de club wel wil maar de speler niet, dan houdt het alsnog op.

Wordt wel tijd voor actie nu ja, als je enigszins ingespeeld aan de Eredivisie wil beginnen. En die voorronde Europa League staat ook al eerder voor de deur dan je denkt. Dat eerst verkopen is in principe prima. Maar zodra iets op een medische keuring na rond is (Timber), dan moet je gewoon z.s.m. doorschakelen naar je shortlist. Dan zie je Mislintat tegen Den Bosch de hele wedstrijd langs de zijlijn staan en dan denk ik: moet jij nu niet als een gek aan het bellen zijn? Laten we hopen dat het deze week allemaal los barst. Zo niet, dan kan het zomaar nog een tussenjaar worden. En dat kun je je als Ajax zijnde eigenlijk niet veroorloven met de flink groeiende CL prijzenpot.
+3/-0

 
1 jaar geleden
De hele uitstraling van Mislintat ziet er voor mij niet veel belovend uit. Alsof die op schoolreisje is bij het "grote" Ajax. Neem aan dat er op de achtergrond heeel heel veel speelt anders gaan we een zwaar kut seizoen in en is Steijn rond november weer club loos. Hoop dat ik het mis heb maar mijn gevoel zegt dat nog niet.
+2/-3

1 jaar geleden
Hoe duidelijk kan het zin, doorschakelen naar de volgende...
Wat een tijdsverspilling, informeren naar een speler die zelf niet wil.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Jij denkt dat Rafa Mir helemaal uit het niets gaat vertellen dat hij niet naar Ajax wil? Dat is toch een reactie op het feit dat Ajax geïnformeerd heeft? Het zou wel raar zijn als Ajax er nu nog energie in zou steken.
+1/-3

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig wil hij zelf niet want Mir is zeker geen hoogvlieger die dan ook nog eens rond de 15 miljoen moet kosten. Meer en meer krijg ik de kriebels van alle namen die voorbij komen of gekocht zijn. Er zit er niet een bij waar ik spontaan een goed gevoel bij krijg.
De competitie begint bijna en Ajax moet nog beginnen om de selecte rond te krijgen.
Ik durf geen euro te spelen bij Unibet met Ajax kampioen in het rijtje want wat er nu staat is nog een stuk slechter als waar we vorig jaar mee eindigden na de verkoop van Timber en het aankomende vertrek van Alvarez.
Ik ga maar voor een AZ bij de eerste drie voor kootje vier bij bet365. Als het Ajax maar niet is die er voor zorgt dat ik die ga winnen.
+1/-0

1 jaar geleden
Inmiddels neemt bij mij het missen van Marc Overmars absurde vormen aan.

Bij elk transfergerucht weet ik "die komt dus niet..." en (dat doen de jaren ervaring) ik weet dat in de laatste week van augustus een gedeelte van onze selectie die nog over is zijn heil gaat zoeken in andere competities omdat ze niet nog een jaar voor joker gaan lopen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Die angst heeft iedere Ajacied nu! Terug bij af ! Misteltat strooit met twijfel en mist daadkracht die Overmars wel had! Waar gaat t heen, we waren er weer aan de Europese top !
+3/-0

1 jaar geleden
Zoals al in een eerdere reactie van mij; we hebben nog steeds geen volwaardig elftal , oefenwedstrijden zijn al begonnen en niemand weet waar hij aan toe is . Wie blijft , wie gaat weg of nog weg. Het is allemaal niet fraai en ideaal om de competitie te starten op deze manier en ook niet Europees gezien
+2/-0

1 jaar geleden
Aub geen Spanjaarden. RV, RC, RA, MV, welke namen komen voor deze posities in aanmerking?
+2/-0

1 jaar geleden
En dan laten we onze vriend Sanchez mosschien wel naar PSV gaan, bijzonder hoor. Wanneer horen we weer eens iets leuks/aantrekkelijk.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson