Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ziet in Martin Vitík opvolger van Jurriën Timber'

7 juli 2023 07:52 - eFotbal
Foto: Pro Shots

"Ajax ziet in Martin Vitík opvolger van Jurriën Timber"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer eFotbal staat Martin Vitík in de concrete belangstelling van Ajax. De 20-jarige verdediger van Sparta Praag wordt in de Johan Cruijff ArenA gezien als opvolger van Jurriën Timber. Naast Ajax zouden ook Juventus en Internazionale interesse hebben in de komst van de jeugdinternational van Tsjechië. Vitík verlengde eerder dit jaar zijn contract tot de zomer van 2026.

Meer op eFotbal




Tags

vitik timber arena efotbal internazionale juventus praag sparta tsjechie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Nou hopelijk is ie goed in zijn talen , als je Timber moet opvolgen moet je ook je verdediging kunnen sturen
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Ken de speler niet, maar na wat onderzoek is het een kopsterke, fysiek sterke speler, goed in kleine ruimtes en kan een rush naar voren doen. Toch eigenlijk wel de zaken die Timber ook bezit. Een rush naar voren is leuk, maar denk dat Ajax meer behoefte heeft aan een verdediger met een goeie pass ipv een goede dribbel. Timber brengt de bal naar voren door te lopen. Tegenstander ziet dit aankomen en hebben daardoor tijd om de poppetjes neer te zetten. Eerlijk gezegd is het mooi om te zien, maar liever zie ik een speler ala Martinez die een goeie paas geeft, dat komt de snelheid en verrassende van het spel ten goede. Daar ontbrak het aan afgelopen seizoen. Vorig jaar hadden we Blind en Martinez die een goede paas naar het middenveld kon geven. Dit seizoen was er niemand die dat kon. Toch wel bijzonder dat er niet wordt gezocht naar zo'n speler, wellicht is Kaplan zo'n speler, maar die moet eerst fit worden en blijven en dan zal blijken of hij dat kan.

Edit: vooralsnog zie ik dit meer als een gerucht
+5/-0

 
10 maanden geleden
Nu we een middenveld lijken te hebben die de passing kan verzorgen lijkt het mij zaak om vooral het verdedigende aspect in te vullen. Desnoods levert de verdediging de ballen direct in bij het middenveld die het verder op kan lossen.
Als de verdediging hun zaakjes op orde hebben komt het middenveld ook meer aan voetballen toe. Vorig seizoen waren de linies te veel van elkaar afhankelijk.
Wellicht dat een Bassey nu ook beter uit de verf komt als hij zich eerst op zijn verdedigende taak kan richten?
+1/-0

10 maanden geleden
Er komt niet veel deze kant op !! Meneer Misteltat! Ajax wordt uitgehold!!
+2/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
Zie liever een ervaren kracht naast Hato, maar misschien is deze jongen ook goed. Hopelijk hebben we snel een vervanger in huis. Ik ben geduldig, begrijp dat er eerst verkocht moet worden en heb ook best vertrouwen in Mislintat, maar het duurt nu allemaal wel lang zeg.
+2/-0

10 maanden geleden
Alweer een die niet komt?😂😂😂
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos