Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Arsenal bereiken definitief akkoord'

5 juli 2023 14:23 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"Ajax en Arsenal bereiken definitief akkoord"; image source: Pro Shots

Volgens The Athletic hebben Arsenal en Ajax een definitief akkoord bereikt over de transfer van Jurriën Timber. Transferexpert Fabrizio Romano meldde afgelopen week al dat de clubs alleen nog in gesprek waren over de betalingstermijnen, maar ook dat zou nu zijn afgehandeld. Volgens het doorgaans betrouwbare medium valt de transfersom echter iets lager uit dan wat De Telegraaf eerder meldde. Ajax ontvangt 40 miljoen euro en dit kan via zeer realistische bonussen met 5 miljoen euro oplopen.

Timber zou zelf al een persoonlijk akkoord hebben over een contract voor vijf seizoenen.

Meer op The Athletic
Tags

arsenal timber athletic betalingstermijnen fabrizio romano telegraaf transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Prima bedrag inderdaad.
En meteen over de balk gooien voor weinig zeggende vervangers. (cynisch lezen)
+1/-0

1 jaar geleden
Succes, jammer dat hij gaat. Zag wel een steunpilaar in hem.
+2/-0

1 jaar geleden
Een beetje bizar dat Timber wordt verkocht voor wat Ajax vraagt omtrent een verkoop van Álvarez. Timber is jong en een heel groot talent. Ik denk dat Arsenal op het juiste moment heeft gehandeld. In de juiste verdediging en elftal heb je heel veel aan Timber. Een seizoen geleden was hij meer waard en hij zal opnieuw bewijzen waarom.
+1/-0

1 jaar geleden
Eerlijk gezegd wel een realistisch bedrag, heeft een matig seizoen achter de rug maar blijft een groot talent. Al denk ik dat een extra jaartje Ajax hem zeker goed had gedaan. Het is niet anders...
+2/-0

1 jaar geleden
Jammer dat we er niet meer voor hebben kunnen krijgen, maar is uiteraard niet realistisch gezien het afgelopen seizoen. 40 miljoen + bonussen is dan prima naar mijn mening. Als je Alvarez en Bassey nog weet te verkopen heb je zo goed als 100 miljoen binnen. Voor dat geld sowieso Spertsyan (10 miljoen?) en een ervaren RCV halen, en wellicht nog wat buitenkansjes.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Sorry even offtopic, hoe is het op de f-side plaatsen tijdens de open dag van Ajax? Te doen met een 5 jaar oud jochie? Ik hoor graag.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson