Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Arsenal bereiken definitief akkoord'

5 juli 2023 14:23 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"Ajax en Arsenal bereiken definitief akkoord"; image source: Pro Shots

Volgens The Athletic hebben Arsenal en Ajax een definitief akkoord bereikt over de transfer van Jurriën Timber. Transferexpert Fabrizio Romano meldde afgelopen week al dat de clubs alleen nog in gesprek waren over de betalingstermijnen, maar ook dat zou nu zijn afgehandeld. Volgens het doorgaans betrouwbare medium valt de transfersom echter iets lager uit dan wat De Telegraaf eerder meldde. Ajax ontvangt 40 miljoen euro en dit kan via zeer realistische bonussen met 5 miljoen euro oplopen.

Timber zou zelf al een persoonlijk akkoord hebben over een contract voor vijf seizoenen.

Meer op The Athletic




Tags

arsenal timber athletic betalingstermijnen fabrizio romano telegraaf transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Mooi bedrag toch.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Prima bedrag inderdaad.
En meteen over de balk gooien voor weinig zeggende vervangers. (cynisch lezen)
+1/-0

11 maanden geleden
Succes, jammer dat hij gaat. Zag wel een steunpilaar in hem.
+2/-0

11 maanden geleden
Een beetje bizar dat Timber wordt verkocht voor wat Ajax vraagt omtrent een verkoop van Álvarez. Timber is jong en een heel groot talent. Ik denk dat Arsenal op het juiste moment heeft gehandeld. In de juiste verdediging en elftal heb je heel veel aan Timber. Een seizoen geleden was hij meer waard en hij zal opnieuw bewijzen waarom.
+1/-0

11 maanden geleden
Eerlijk gezegd wel een realistisch bedrag, heeft een matig seizoen achter de rug maar blijft een groot talent. Al denk ik dat een extra jaartje Ajax hem zeker goed had gedaan. Het is niet anders...
+2/-0

11 maanden geleden
Jammer dat we er niet meer voor hebben kunnen krijgen, maar is uiteraard niet realistisch gezien het afgelopen seizoen. 40 miljoen + bonussen is dan prima naar mijn mening. Als je Alvarez en Bassey nog weet te verkopen heb je zo goed als 100 miljoen binnen. Voor dat geld sowieso Spertsyan (10 miljoen?) en een ervaren RCV halen, en wellicht nog wat buitenkansjes.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Sorry even offtopic, hoe is het op de f-side plaatsen tijdens de open dag van Ajax? Te doen met een 5 jaar oud jochie? Ik hoor graag.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos